Öğlen verilen davetin, yemeğinin gece gelmesi niyetini bilemem, ama dökülmesin, boşa gitmesin, yada komşunuz o saatte müsait kalmış olabilir.Ben köyde doğup büyüdüğüm ve ailem hala orda yaşadığı için yoğurt kovası bana çok hakaret vari gelmedi. Bizde de Mevlüt şu bu yemeği olunca temiz yoğurt kovası yada büyük kavonoz tarzı kullanılır yemek getirilip götürülmede temiz olması ve iyi niyet taşıması kafi. İki canlısınız takılmayın üzmeyin kendinizide bebeğinizide.
Bana komsum getirse hosuma giderdi eger yemiyorsam da bahcedeki kedilere verirdim yine ziyan olmazdi. Bence bunda bi sorun yok .
Aynen oyle hamileliktendir bende cok duygusal gecirdim hamilelikleri biri iyi bisey bile dese agliyordum .Sanırım bunların hepsi hamilelikten
Aynen oyle hamileliktendir bende cok duygusal gecirdim hamilelikleri biri iyi bisey bile dese agliyordum .
İstemiyorsanız verin ben yerim
Atmadınız inşallah:) Artık çok geç.
Yok evcillere verdim. Allah korusun. Hassas oluşunuzdan dolayı teşekkürlerAtmadınız inşallah
Daha dur bunun lohusa bunalimi var dogum sonrasi kilo bunalimi var var da var Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Ne değişik bir durum ama. Şimdi bir kaç konuya yorum yazmak istedim. Vazgeçtim. Konu sahibi sen konuna bak der diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?