ftmdgn Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 221 1 296 Ankara 12 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #1 Plastik diktörtgen yoğur kabının üstüne, sakal ipi ile örüp geçirdim. Üzerini süslemek de sizin zevkinize kalmış artık. İşte size harika bir toka kutusu. Siz isterseniz dikiş kutusu olarak da kullanabilirsiniz tabiii.
Plastik diktörtgen yoğur kabının üstüne, sakal ipi ile örüp geçirdim. Üzerini süslemek de sizin zevkinize kalmış artık. İşte size harika bir toka kutusu. Siz isterseniz dikiş kutusu olarak da kullanabilirsiniz tabiii.
Lillyum çok bilmiş Kayıtlı Üye 17 Şubat 2007 2.681 15 116 56 Diğer 12 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #2 biraz daha büyük atma imkanın yokmu arkadaşım resmi küçük olmuş çok seçemedim ama yinede emeğine sağlık güzel olmuşa benziyor CADIARZU
biraz daha büyük atma imkanın yokmu arkadaşım resmi küçük olmuş çok seçemedim ama yinede emeğine sağlık güzel olmuşa benziyor CADIARZU
ftmdgn Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 221 1 296 Ankara 15 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #3 Yoğurt Kutularına devam kızlar, bu da yiğenim için yaptığım toka kutusu Arka kısmını da kurdela ile tutturdum ki sabit olsun diye
Yoğurt Kutularına devam kızlar, bu da yiğenim için yaptığım toka kutusu Arka kısmını da kurdela ile tutturdum ki sabit olsun diye
ftmdgn Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 221 1 296 Ankara 15 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #4 Bu da yuvarlak yoğurt kutusu, bunu da kızkardeşim yaptı.
E EU1 Ziyaretçi 15 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #5 canım harika olmuş emeğine sağlık ama ben yapılışını görmeden yapamam maalesef malzemeler nerden alındı yapıştırıldımı onlar ?
canım harika olmuş emeğine sağlık ama ben yapılışını görmeden yapamam maalesef malzemeler nerden alındı yapıştırıldımı onlar ?
ftmdgn Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 221 1 296 Ankara 3 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmdgn #6 iipekk .!.: çok güzeller hepsi ama ben cahil kaldım bira bu ip tığlamı şişlemi oruluyo acaba Genişletmek için tıkla... ipek'im şişle örüyosun, :1hug:
iipekk .!.: çok güzeller hepsi ama ben cahil kaldım bira bu ip tığlamı şişlemi oruluyo acaba Genişletmek için tıkla... ipek'im şişle örüyosun, :1hug: