- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi huzurlu_evim
-
canım pediatride çocuğun kilo alma eğrisine bakıyorlar. o çocuk için normal gidiyorsa zaten kafanıza takmamanız lazım. muhtemelen de normal ki eşiniz farkederdi yoksa :) çocuk için sağlıklı beslensin kilo demek sağlık demek değil zaten . normal eğrisinde gitsin yeterli. takma kafana :)Oğlum 2.5 yaşında 12 kilo ve bana çok zayıf geliyor balık yağı vitamin hepsini denedim ama yok olmuyor çok hareketli eşime kilo yüzünden baskı yapıp doktora götüremiyorum çocuğun kilosu iyi diyor üzülme sadece bu kadar.Ama ben üzülüyorum tabi ve sorum şu;yoğurt ve süt kilo yapar mı? En son bu öneriyi aldım sizede sormak istiyorum.Teşekkür ederim :)
canım şimdi farkettim yaşı zaten 9.5 kilo olur minimum 2.5 yaş. 12 kilo gayet sağlıklı.Oğlum 2.5 yaşında 12 kilo ve bana çok zayıf geliyor balık yağı vitamin hepsini denedim ama yok olmuyor çok hareketli eşime kilo yüzünden baskı yapıp doktora götüremiyorum çocuğun kilosu iyi diyor üzülme sadece bu kadar.Ama ben üzülüyorum tabi ve sorum şu;yoğurt ve süt kilo yapar mı? En son bu öneriyi aldım sizede sormak istiyorum.Teşekkür ederim :)
Katı yağlı besinler deneyin (poğaça, su böreği vs) yoğurt zayıflatır çünkü metabolizmayı hızlandırır.Oğlum 2.5 yaşında 12 kilo ve bana çok zayıf geliyor balık yağı vitamin hepsini denedim ama yok olmuyor çok hareketli eşime kilo yüzünden baskı yapıp doktora götüremiyorum çocuğun kilosu iyi diyor üzülme sadece bu kadar.Ama ben üzülüyorum tabi ve sorum şu;yoğurt ve süt kilo yapar mı? En son bu öneriyi aldım sizede sormak istiyorum.Teşekkür ederim :)
Canım hazır mı evde yapılandan mı?kilo aldırdı mı?muzlu süt bizzat denendi
sisman demek saglikli demek degildir.. boyunu bilmiyorum ama normal bence kilosu.. kalsiyum açisindan iyidir sut filan.. sismanlamasi olmasin hedef..Oğlum 2.5 yaşında 12 kilo ve bana çok zayıf geliyor balık yağı vitamin hepsini denedim ama yok olmuyor çok hareketli eşime kilo yüzünden baskı yapıp doktora götüremiyorum çocuğun kilosu iyi diyor üzülme sadece bu kadar.Ama ben üzülüyorum tabi ve sorum şu;yoğurt ve süt kilo yapar mı? En son bu öneriyi aldım sizede sormak istiyorum.Teşekkür ederim :)
ben aksamlari ogluma muzlu muhallebi yedirip yatiriyorum,yasitlarina gore daha tombikdeneyebilirsiniz sizde.
hiç ama hiç iyi bişey yapmadıgının umarım bir gün farkına varırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?