Bebek Beslenmesi Yoğurt yapma makinesi kullanan var mi ? Tavsiye ediyo musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bende seni merak ediyodum:) gecmis olsun umarim cabuk toparlarsiniz..bende ank.dayim ve dr.ismi verebilirim kendisinden cok memnunuz:)

Sevgili Özlem, bugünku mesajın icin cok teşekkür ederim, mutlaka gitmeye çalışacağım. Sen öyle deyince biraz moralim düzeldi, baya kafaya takiyorum çünkü. Özel mesaj gonderemiyomusum ben bu arada, henuz comez olduğum icin galiba, o yüzden buradan teşekkür edeyim dedim. Sevgilerimle.

Sevgili Özlem, bugün sordurdum, o kişinin o kurumda olmadığı gibi bir bilgi öğrendim, acaba oradan ayrılmış olabilir mi? Bir bilgin var mi?

haftaya ranedevu alacaktım yada bayram sonrasına.sana da haber veririm gitmişmi hastaneden..

Sevgili Ozlem, gerci konu başlığımız tamamen farklıydı ama sana bazı şeyler sormak istiyorum, şimdi biz bebişe yavas yavas sebze çorbası denemeye başlayacagız, birkaç farklı yerden okudum, patates ve kabaktan başlayacagız anladığım kadarıyla, ha bi de havuç di mi,,, içine pirinç koyun diyen var, irmik koyun diyen var, hatırlıyo musun sen nasıl yapmıştın bebek küçükken? Bir de sebze püresi mi vericez önce, sebze çorbası mı? aklım çok karıştı..:))

canım yemeklerini hep 3 sebzeyi geçmeyecek sekilde yap..patates-kabak-havuç gibi..iki kez cekilmiş yağsız dana kıymayla 1 ceviz büyüklüğünde(bebiş büyüyünce 2 ceviz kadar et olacak) kıyma 1 tk pirinç - irmikte olabilir -pirinç daha iyi- hepsini karıştırıp 1 tk zeytin yağıyla yemek yapıcan..ben hepsini düdüklüye koyuyodum 10-15 dk pişirip çatalla ezip veriyodum..bide ben kızıma hiç blendır falan kullanmadım çatalla ezdim taneli yedirdim çorba gibi sulu yemedi hiç..şükür yutmakla ilgili problemde yaşamadık..zaten çok az az başlayacağın için sorun olacağını sanmıyorum..dün diyetisyene gittik yeni gelen de iyi ona da gidebilirsiniz:)

Son düzenleme:
Cok cok teşekkür ederim, bunaldikca yine sorabilir miyim sana? Ben özel msj atamiyorum, yine bu topikten sorarim. Tekrar teşekkürler.

Canim tabiki sorabilirsin elimden geldigince yardim ederim sana:) bide kiymayi 7.ayin sonunda demis dr.simdi baktim hemen yazayim dedim:)

Selam Ozlem, mesajin icin cok tesekkur ederim. Senin son mesajini okumustum, o yuzden koymamistim kiyma. Bu arada 6. ay kontrolumuze gittik, doktorumuz et ve tavugu 7. ayda baslamamizi onerdi. Bizdeki son gelismeler kahvalti, corba gibi yeni deneyimlere basliyoruz son birkac gundur. Ben de saskinim biraz, kizim da :)) Birlikte olayi cozmeye calisiyoruz bakalim. Yemedigi, sevmedigi seyleri baska hallere sokarak yedirmeye calisiyorum. Onumuzdeki gunler biraz cetin gececek gibi gorunuyo. Umarim kolay atlatiriz. Tekrar tesekkur ederim; ara ara boyle yokla beni olur mu, yalniz hissetmeyeyim kendimi...

mamayla falan olanını duydumda annesütüyle ilk defa duyuyorum :53: ugrasıp sütünüzü heder etmeyin olmaz annesütünden yogurt..bence :)

Anne sütünden yoğurt duymadım, ama yapan varsa mutlaka cevap verir burada diye düşünüyorum. Özlem selam bu ara seninle hic gorusemedik. Arkadaşım sana mesaj atabilmek icin mesaj sayımı 100 e çıkarmaya çalışıyorum:)). Ne var, ne yok, nasıl gidiyor? Tatlı kızın ne yapıyor?

kızıma sütümü içirmekte zorlanıyorum bende çoğunu dondurucuya attım bir şekilde bunları kızıma vermek istiyorum aklıma
yoğurt geldi başkada çözüm gelmiyor aklıma muhallebi tarzıda verilmiyor heralde artık çok üzülüyorum

kızıma sütümü içirmekte zorlanıyorum bende çoğunu dondurucuya attım bir şekilde bunları kızıma vermek istiyorum aklıma
yoğurt geldi başkada çözüm gelmiyor aklıma muhallebi tarzıda verilmiyor heralde artık çok üzülüyorum

bebişiniz kaç aylık? sizi direkt emmiyor anladıgım kadarıyla :( annesütünü başka bi formda vermeniz pek mümkün değil..zaten koydugun poşeti bile biraz sallasan tüm içerigi giden bişey başka hiçbişeye dayanamaz..ah şu bebişler..bi bilseler neyi kaçırdıklarını..

Son düzenleme:
Anne sütünden yoğurt duymadım, ama yapan varsa mutlaka cevap verir burada diye düşünüyorum. Özlem selam bu ara seninle hic gorusemedik. Arkadaşım sana mesaj atabilmek icin mesaj sayımı 100 e çıkarmaya çalışıyorum:)). Ne var, ne yok, nasıl gidiyor? Tatlı kızın ne yapıyor?

canım benim merhaba.. sana özelden mail adresimi vereyim ordan konuşalım bu topigi rahat bırakalım :)

bebişiniz kaç aylık? sizi direkt emmiyor anladıgım kadarıyla :( annesütünü başka bi formda vermeniz pek mümkün değil..zaten koydugun poşeti bile biraz sallasan tüm içerigi giden bişey başka hiçbişeye dayanamaz..ah şu bebişler..bi bilseler neyi kaçırdıklarını..

merhaba kızım 7.aydan gün aldı evt hiç emmedi sağıp biberonla verdim onlar için hazine besini çöpe atıcağım için çok üzülüyorum

merhaba kızım 7.aydan gün aldı evt hiç emmedi sağıp biberonla verdim onlar için hazine besini çöpe atıcağım için çok üzülüyorum

Cok üzüldüm, benim de sutum vardi, kizim erkenden bıraktı emmeyi. Hala içimde büyük yaradır.

sağmak sütü azaltıyor diyorlar doğrumu???

Merhaba arkadaşlar ben de dün weewellin yoğurt makinasını aldım bi hevesle de hemen yıkayıp yoğurt mayaladım ancak 6 saat sonunda süt koyduğum gibi duruyordu:( sütün bedin değerini kaybetmemesi için çok az ısıttım acaba ondan mı oldu ki? 1 lt süte yaklaşık 1 yemek kaşığı süzme yoğurt koymuştum:( üfff

Back
X