Yoğurt Yapma Makinesi Kullananlar

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
kullandığınız herhangi bir yoğurt yapma makinesi var mı acaba.almayı düşünüyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
şu an en iyi tefal 300tl lik olan gibi görünüyor. bu makine sürekli gerekli olacak galiba.bence iyi bişey almalı.ama kullananların yorumları çok önemli tabi.

bende konuyu açmak için girmiştim siteye..
almayı düşünüyorum ama tefalinki pahalı geldi bana biraz.. weewell buldum. 70 lira falan kullanan varmı memnumusunuz lütfen bi cevap yazın iyi akşamlar..

Yeni yazmaya başladığım blogumda tefal yoğurt makinası ile ilgili detaylı bir yazı yazdım. Umarım burdan yayınlamak yasak değildir.
Buyrun;

Son düzenleyen: Moderatör:
bende weewell sordum fiyatı falan uygun ama sütü ılıtıp koymak gerekiyomuş öyle olduktan sonra direk yaparım daha iyi tencerede yani. arzumunki nasıl sütü ılıtmak mı gerekiyor.

selam bende arzum un aldım cok memnunun..
benımkındede sutu ılıtarak yapın dıyordu..
ama soguk yaptım halada oyle yapıyorum fakat 12 saat mayalatıyorum ..

Bende Arzum kullandım. Çok da memnun kaldım. 7 saate ayarlıyorum. gece yatarken mayalıyorum. sabaha kadar mayalanıyor. taş gibi de yoğurt yapıyor. Bazen büyük kap kullanarak kendimize bile bu makinede yapıyorum.

yogurt yaparken gunluk sutten yapın arkadaslar bence! hem cok daha lezettlı oluyor hemde cok daha faydalı..uzun omurlu kutu sutlerı ıslemlerden gectıgı ıcın bazı besın degerlerı oluyormus

arkadaşlar arzum yoğurt yapma makinasında yoğurt yapma esnasında sarı büyük kapak buhar oluyormu???

Konunun üzerinden çok geçmiş. Yoğurt yapma makineleri kullananlar hala gerekli bir alet olduğunu düşünüyor mu acaba? Tefalin 2 litrelik olanından almayı düşünüyorum. Çocuk değil eşim ve kendim için. Her akşam yoğurt tüketiriz haftada 2 kez mayalasam yeterli olur mu sizce ?

Bi kaç kez denedim sulu oldu. Güveçte denedim yine tutturamadım. Eşim sulu sevmiyor. Sanırım süt ısısını hiç ayarlayamıyorum Sıvı termometresi alıp deneyeyim dedim termometre bozuk çıktı onunla uğraşamadım. Onun yerine yoğurt makinesi alaym dedim artık

8aydır kullanıyorum ınanılmaz memnunum tuttu tutmadı derdi yok wee wellinkini aldım

Back
X