Bebek Beslenmesi yoğurt yapma makinesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba
makinaları sevmiyorum...
kendin yapmayı denedin mi?

hem paran cebıne kalır hemde aldıgın cıhazı nereye koyacagım derdı olmaz
(ekmek yapma makınası aldım keske almasaydım dıyorum :))

yinede sizin kararınız...

Geçen hafta Tefal'in yoğurt makinesini satın aldım.Ek gıdaya başlıyoruz ve internetteki yorumları okuyarak bi makine almaya karar verdim.Bir kez deneme fırsatım oldu ama ilk denemeye göre hiç fena olmadı.İsterseniz süzme yoğurt da yapıyorsunuz.Bu akşam tekrar yapacağım bakalım bu defa nasıl olacak.Yapımı çok kolay 1 kg süte 80 gr yoğurt ile bi kapta karıştırıp makineye döküyorsunuz.8 Saate ayarlıyorsunuz.Sabaha yoğurdum hazır oluyor.

merhaba
makinaları sevmiyorum...
kendin yapmayı denedin mi?

hem paran cebıne kalır hemde aldıgın cıhazı nereye koyacagım derdı olmaz
(ekmek yapma makınası aldım keske almasaydım dıyorum :))

yinede sizin kararınız...
.

Yok hic denemedim ya kolaylik olur belki diye dusunmustum hemde tek porsiyonlik kaplari var hetgun taze mayalarim diye.

Geçen hafta Tefal'in yoğurt makinesini satın aldım.Ek gıdaya başlıyoruz ve internetteki yorumları okuyarak bi makine almaya karar verdim.Bir kez deneme fırsatım oldu ama ilk denemeye göre hiç fena olmadı.İsterseniz süzme yoğurt da yapıyorsunuz.Bu akşam tekrar yapacağım bakalım bu defa nasıl olacak.Yapımı çok kolay 1 kg süte 80 gr yoğurt ile bi kapta karıştırıp makineye döküyorsunuz.8 Saate ayarlıyorsunuz.Sabaha yoğurdum hazır oluyor.

Hic anne sutu veya devam sutu ile denedinizmi?

elektrikle çalıştığı için ben doğru bulmuyorum
elektrikle çalışan ürünlere konulan yiyecek ve içecekler çok zararlıymış
açtığım konularda bilgi var bakarsanız

Back
X