Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yani sütü kaynatıyorum ılık kıvama gelince 1 litreye 1 yemek kaşığı yoğur öylemi?
tuz fala konuluyormu :) hiç denemedim de
bende sütaşın yoğurdunu seviyorum ama mutlaka taze olacak daha tatlı oluyo .. bakın şimdi canım çekti işte..şöle makarnanımn üzerinde çok güzel giderdi ..![]()
balıkesirde sen simdi hosmerimde yemisindir ne güzel degilmi gece gece canım istedi simdi
soruma cevap alamadım. evde yoğurt yapanlar süt olarak ne kullanıyorsunuz. bir de maya olarak...süt olarak pastorize sütlerden mi yapıyorsunuz yoğurdu ve hangi marka sütten daha güzel oluyor yoğurt.........................
soruma cevap alamadım. evde yoğurt yapanlar süt olarak ne kullanıyorsunuz. bir de maya olarak...
canım hazır sütten pek iyi olmuyor eger bulabilirsen normal süt alıp kaynamaya başladıktan sonra 5-7dk iyice kaynat sonra soğumaya bırak serçe parmağını batırınca hafif ısıracak kadar derlerya sıcakken ben pastörize yogurt kullanıyorum mayalamak için 4-5 yemek kaşığı kadar koyuyorum sonra iyice sarıp ertesi gün açıyorum gayet güzel oluyor cocuklarım için evde yapmayı daha dogru buluyorum tabi
arkadaşlarım,hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarıım çok yardımcı oldunuz ama ben şu hazır sütlerle yogurt yapmayı denemek istiyorum yalnız olmaz diyede çekiniyorum
soruma cevap alamadım. evde yoğurt yapanlar süt olarak ne kullanıyorsunuz. bir de maya olarak...