Mezeler - Ordövrler Yoğurtlu Brokoli-Resimli Denenmiş-

Bende bu tarifi çok seviyorum ama her yapışımda sulanıyor, en son geçen hafta yaptım öğlen haşladım süzgece koydum akşama yoğurt döktüm yemeğin yarısındayken altı suluydu yine süzerek yiyoruz:36:

ellerıne saglık canım haftada en az 3 4 kere yapıp yıyoruz bundn brokolınn yıyılebılck en guzel seklının bu oldugunu dsunuyorm tavsıye ederım cok guzel oluyo hemde bı o kadarda yararlı:46:

haşlamadan minil minik doğrayıp yourt sosunu bol yaparsaızda çok güzel oluo.ben öle yapıyrm :) hem haşlandığında o koku olmuo hemde taze yemiş oluosunuz

bizde yapiyoruz ama biz kizartiyoruz
haslaninca witamini gidiyor diyorlar

Bende bu tarifi çok seviyorum ama her yapışımda sulanıyor, en son geçen hafta yaptım öğlen haşladım süzgece koydum akşama yoğurt döktüm yemeğin yarısındayken altı suluydu yine süzerek yiyoruz:36:

Buharda haşlanınca sulanmaz,size bir püf noktası..:34:

eşimde bende bayılıyoruz buna diyet yapakende yağsız yoğurt ve sarımsakla yiyorum ...ama ben buharda haşlıyorum vitamini ölmesin diye

yağsız olunca direk suya atıp haşlama şeklinde mi oluyo? burda sebzeden başka bişey yeme lüksümüz pek yok canım da çekti, öyle makarna yapar gibi atayım suya olur mu yani acaba ki?

Ben brokoliyi daha çok zeytinyağı,limon sosuyla seviyorum ama yoğurtlu da çok lezzetli görünüyor.. elinize sağlık

Back
X