Çorbalar Yoğurtlu Kesme Çorbası "Anneannemin Sponsorluğunda"

emegınıze sağlıyakkk afıyet olsun ne kadar guzel ayrınlytılı gosterılmıs en kısa zamanda yapacam cok ta sık mumlar falann

elllerine sağlık datluum...aaa birde ekmek içine koymuş çorbayı...kız o ekmek yumuşayıp çorba dökülmüyormu?

elllerine sağlık datluum...aaa birde ekmek içine koymuş çorbayı...kız o ekmek yumuşayıp çorba dökülmüyormu?
Teşekkür ederim
Yok dökülmüyor, sunumu kullanacaksan içine kasede koyabilirsin ma bu görüntü daha hoş
Ekmeği önce servis edeceğin tabağın üstüne koyuyorsun, çorbayı sonra içine alıyorsun. Ekmek sert olduğu için sorun yaşanmıyor

Elinize sağlık, biz hamurların kızartılmadan pişirilmişinden (haşlama usulü) yaparız.
Soğuk olarak hele müthiştir.
Teşekkür ederim
Sadece kare kestiklerimi kızarttım, kıt kıt olsun diye. Diğerlerini çiğden haşladım, Sizin yaptığınızda süper oluyordur tabi kolaylık birde, şuanda yapsam hazır fırınlanmış olanı alıp yaparım, hem yarışma için hemde öğreneyim diye uğraştım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…