Teşekkür ederim rakibem, sizin tariflerinde geri kalır yanı yokEllerine sağlık sevgili rakibem.sunumunla yıkmışsın ortalığı...
Canım bu sunumda ekmek hemen islanmazmı?merak ediyorum kaç gündürTeşekkür ederim canım
Yok canım ıslanmıyor önce ekmeği tabağa koyup çorbayı içine koyuyosun, altı biraz yumuşuyor.Canım bu sunumda ekmek hemen islanmazmı?merak ediyorum kaç gündür
Onu öyle ekmeyin içinden mi yiyorsun?ya ekmek ne oluyor?çok farklı yaaa..Yok canım ıslanmıyor önce ekmeği tabağa koyup çorbayı içine koyuyosun, altı biraz yumuşuyor.
Yani için de çorba varken kaldıramıyorsun. Ekmek sert çorba çıkmıyor içinden
Içinden de yiyebilirsin, ondan kaseye alıp öylede yiyebilirsin, eşim ondan yedi mesela :)Onu öyle ekmeyin içinden mi yiyorsun?ya ekmek ne oluyor?çok farklı yaaa..
Teşekkür ederim tatlımWaowww harika bir sunum
Ellerine saglık canım
Ekle lütfen ben merak ediyorum senin çorbanı da:)) Hem eminim seninki de çok güzel olmuşturne kadar emek varr yok yok ben oy kullanmicam herkezin çorbasını inceledim hepsi güzel çok emek olanları inceledim hadi adaletli oy olsun ama... pırasa çorbasıda artı yeşil elma çorbası bunlarda güzel kafam karıştı.. bende katılacaktım vazgeçtim sunumlar güzel resimler güzel akşam yaptım çorbamı resminide çektim ama yüklemicem sizinkiler her yönden harika..
Kayınvalidemde böyle eller nerde var şekerim :))Kız sen yemekte mi yapardıninanmam kaynanan yapmıştır bunu
Eline sağlık kuzum , çok güzel gözüküyor, sunumun ve fotoğraflandırmanda bi harikaKayınvalidemde böyle eller nerde var şekerim :))
Ben yaptım işteNasıl yapmışım
Ekmek sert olduğu için sorun olmuyor, sadece tabanı yumuşuyor bu yüzden ekmeği önce servis edeceğiniz tabağa yerleştirip sonra çorbayı koyuyorsunuz.Çok okuyamadım mesajları aferdersiniz o ekmek nasıl ıslanmıyor?
Çok teşekkür ederimbaşarılar dilerim
Eline sağlık kuzum , çok güzel gözüküyor, sunumun ve fotoğraflandırmanda bi harika
Kayınvalidemde böyle eller nerde var şekerim :))
Ben yaptım işteNasıl yapmışım
Kocam gelene yakın sürcemHadi çok oyalanma rujunu sürde gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?