• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok arkadaş , olmuyor . Bu adam degısmıyor . Evlılık cok zorrr cokkk

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
valla en iyisi bekarlık . Kalabıldıgınız kadar bekar kalın yada evlenecegınız zaman cok cok iyi tanıyın . Sinirim bozuk üzgünüm kavga edıp duruyorum . Ya ıkımızde oturuyoruz dışardan geldik o tekrar çıkacaktı . Bana tişört falan getır dedı cıkıcam . Kendın al dedım bende oturuyorum kalk kendın al dedım . İlla bana yaptıracak . Ben tüm gün çalıştım sen getırsen nolur dedı kavga cıkıyor boşuna . Direttim bende zaten zorla getırdım kavga uzamasın dıye . Nefret edıyorum erkeklerden . Köpek gibi pişmanım . Soruyorum size haksızmıyım. Dogruyu söyleyin eleştirin beni hıc sorun degıl . Nolacak getırseydın dıyen var mı yada sonuna kadar ben mi haklıyı m

Kız sen görüşürken anlamadın mı bu adam böyle?Sana uygun değil hala kuyruğu dik tutma derdindesin.Bu adamdan boşan boşanmadan önce çalış paran olsun güvenceye al kendini sonra boşan seveceğin ve ataerkil beyinli olmayan bir adamla evlen.Bu ne be böyle zihniyetli adamların soyu kurusun be!

Eee? Boşan desek yapacak mısın ya da burnunu mu sürteceksin duvara ? Sanmıyorum dinleyeceğini. Allah bilir evlenmeden kaç kişiyi aldın karşına, burada bizi mi dinleyeceksin sanki:KK14:

Tabiki haklısın,affedersin eşinin donuna kadar ütüleyip,ağzına yemeğini bile verip,şımartan,sonra da eşinden şikayet eden bayanlar var...yok kardeşim,mükemmel kadın olmayacaksın,düşünceli kadın olmayacaksın her daim...her işe koşan kadın olmayacaksın...sonra bu yaptıkların değil takdir görmek,görevin olur,aksatırsan vay haline...evlenmeden kim veriyormuşki t-shirtlerini ona merak ettim,kendi eli kolu yok muymuş

Tek sorun bu mu?
Başka sorunlar da var gibi sanki bunda patlamışsınız artık.
Bu durumda kimin haklı olduğunun önemi var mı? Evliliğinizden bıkmışsınız anlaşamıyorsanız yapılacak belli.

Tek sorun bu mu?
Başka sorunlar da var gibi sanki bunda patlamışsınız artık.
Bu durumda kimin haklı olduğunun önemi var mı? Evliliğinizden bıkmışsınız anlaşamıyorsanız yapılacak belli.
Hep aynı sorunlar denk geldin mi konularına bilmem de yok su istedi kavga çıktı yok ben yemek yapıyorum bir gün o akıl edip yapmadı çay istiyor benden meyve istiyor ben getiriyorum o getirmiyor bir allahın günü akıl etmiyor hep kendi takılıyor bir allahın günü benle dizi izlemek istemedi beni davet etmedi bla bla bla.Niye evlendi yalnız onu anlamadım çalışmıyor da sevmeden adamla evlenmiş rahat mı battı evde kaldı diyorlardı kesin bu da bu adamla görücü usulü evlendi.Kız bari zenginle evlenseydin de üç beş hizmetçin olsaydı ikisi de hizmet ettirmekten hoşlanıyor bakma sen bu üyemiz konu açıp duruyor da adama sesi çıkamıyor diye yoksa adama hep o hizmet ettirecek...

Aklıma ne geldi :D
Geçen sabah eşimi uyandırdım, duşunu aldı geri yatağa oturdu. Kalktım çamaşırını verdim hatta atleti bildiğin giydirdim. Kıyafet seçtim. Yüzünü falan kremledim. Üşenmesem çorabını giydireceğim ama üşendim.

Kalkıp ne dese beğenirsin?

Zaten o hiç bi kıyafetini bulamıyomuş. Ben çok düzensizmişim. Siyah tshirtü komple kayıpmış. (Elimdeki t-shirt!)

Bak sen :D bariz uyuyor ama görüyorum.

Uyan da aynı lafı bi daha et göreyim dedim. Çünkü dolapları o düzenliyor bizde :D

Hep böyle olmadığı için güldüm geçtim. Biliyorum yarın tam tersi durumda kalacağız. Ben pisi pisine çemkiriyor olacağım... Hiiiiç gerilmeye gerek yok.

Arada sen de onu yor. Aklıma bu çözüm geldi.

bence tek sorununuz bu değil gibi. birikmiş sanırım bazı şeyler sizde son noktaya gelmiş sanki

Aklıma ne geldi :KK70:
Geçen sabah eşimi uyandırdım, duşunu aldı geri yatağa oturdu. Kalktım çamaşırını verdim hatta atleti bildiğin giydirdim. Kıyafet seçtim. Yüzünü falan kremledim. Üşenmesem çorabını giydireceğim ama üşendim.

Kalkıp ne dese beğenirsin?

Zaten o hiç bi kıyafetini bulamıyomuş. Ben çok düzensizmişim. Siyah tshirtü komple kayıpmış. (Elimdeki t-shirt!)

Bak sen :KK70: bariz uyuyor ama görüyorum.

Uyan da aynı lafı bi daha et göreyim dedim. Çünkü dolapları o düzenliyor bizde :KK70:

Hep böyle olmadığı için güldüm geçtim. Biliyorum yarın tam tersi durumda kalacağız. Ben pisi pisine çemkiriyor olacağım... Hiiiiç gerilmeye gerek yok.

Arada sen de onu yor. Aklıma bu çözüm geldi.
Böyle kadın dostlar başına :anneadayı:

H HaslanmisPattis sizin eşinizi sevdiğiniz belli aynı durum bu üye de geçerli değil ki bunu yazmışsınız.Ne konu sahibesi eşini ne de eşi onu seviyor.İşte görücü usulünün yan etkisi.Adam bir de hizmetçi gibi görüyor yardımın y si yok.Çocuk yapsın kadın evi silsin süpürsün bana hizmet etsin isterse ayaklarını da yıkasın bu ne yahu?Ama konu sahibesi de hatalı seveceği adamla evlenecekti...Burda her gün aynı konuyu açsa ne olacak bir yardımı olduğu da yok...

Benimkide tam tersi ben getirmek isterim kirlilerini atmaya kalkarım benim elim yokmu diye kızar :işsiz: amasen pek sevmiyorsun eşini heralde ben kendim yapmak istiyorum :kahve:

Hep aynı sorunlar denk geldin mi konularına bilmem de yok su istedi kavga çıktı yok ben yemek yapıyorum bir gün o akıl edip yapmadı çay istiyor benden meyve istiyor ben getiriyorum o getirmiyor bir allahın günü akıl etmiyor hep kendi takılıyor bir allahın günü benle dizi izlemek istemedi beni davet etmedi bla bla bla.Niye evlendi yalnız onu anlamadım çalışmıyor da sevmeden adamla evlenmiş rahat mı battı evde kaldı diyorlardı kesin bu da bu adamla görücü usulü evlendi.Kız bari zenginle evlenseydin de üç beş hizmetçin olsaydı ikisi de hizmet ettirmekten hoşlanıyor bakma sen bu üyemiz konu açıp duruyor da adama sesi çıkamıyor diye yoksa adama hep o hizmet ettirecek...
Vııı işe bak. Öğrenci evinde bile yoktur böyle birbirine iş buyurmak.
Şş hacı bugün bulaşık sırası sende de diyorlar mı acaba birbirlerine :işsiz:
Doğru diyosun sevseler böyle küçük şeylerden sorun çıkmaz. Dizi izlemeye bile davet bekliyorlarsa ohoo. İnsan iki mısır patlatır gider kıvrılır kocasının yanına beraber izlerler çok saçmasapan hesaplara girişmişler fos bu evlilik :kahve:

Böyle kadın dostlar başına :anneadayı:

Yok be annem be.
Ben 1 yapıyorsam 5 beklentiye giriyorum.
Cidden benimle yaşanmaz.

H HaslanmisPattis sizin eşinizi sevdiğiniz belli aynı durum bu üye de geçerli değil ki bunu yazmışsınız.Ne konu sahibesi eşini ne de eşi onu seviyor.İşte görücü usulünün yan etkisi.Adam bir de hizmetçi gibi görüyor yardımın y si yok.Çocuk yapsın kadın evi silsin süpürsün bana hizmet etsin isterse ayaklarını da yıkasın bu ne yahu?Ama konu sahibesi de hatalı seveceği adamla evlenecekti...Burda her gün aynı konuyu açsa ne olacak bir yardımı olduğu da yok...

Ya ben pohpohlamayı da pohpohlanmayı da seviyorum.
Yani her şey ortak olmak zorunda değil. Bugün tüm yükü alırım ama yarın tüm yükü ortaya bırakıverir eşimin sırtlanmasını beklerim.
Evet sorun hizmet etmekse, eşime hizmet etmeyi seviyorum ama canım istemiyorsa kalkıp bana "niye yapmadın??" dese çıldırırım heralde.
Görücü usulü zor... Ben de 40 günde evlilik kararı aldım ama görücü usulü değil gayet sevgili olduk hop evlenelim dedik. Önemli olan uyum yakalamak.

Görücü usulü evet ama her oyle evlenen boyle sorun yaşamıyor ki . Yardımcı vardı cıkartık yenısını arıyorum . Eşim iki haftasonu evı temizledi ama laf söyledı de . Ben tembelmişim ev işi bıomıyormusum vs . Tamam evı çekıp cevıremıyorum haklı olduğu yerler var ama oda benım hasas noktalarımı bılıyor . Cocuk uyuyunca hemen bıseyler yapabılırmısım vs . Of evet başka sıkıntılarda var halletmemız gereken . Evle yetwrınce ilgılenemıyorum . Dolabı Acar Nıye bu çürüdü Nıye bunu atmadın vs kızar

Vııı işe bak. Öğrenci evinde bile yoktur böyle birbirine iş buyurmak.
Şş hacı bugün bulaşık sırası sende de diyorlar mı acaba birbirlerine :işsiz:
Doğru diyosun sevseler böyle küçük şeylerden sorun çıkmaz. Dizi izlemeye bile davet bekliyorlarsa ohoo. İnsan iki mısır patlatır gider kıvrılır kocasının yanına beraber izlerler çok saçmasapan hesaplara girişmişler fos bu evlilik :kahve:
Adam tek izliyormuş birkaç yabancı dizi kadın da teklif bekliyor gel karıcım birlikte izleyelim.Çok gururlu üyemiz adamın yanına kendiliğinden gidip kıvrılıp izlemek istemiyor davet bekliyor davet :D kendi de madem başka hayat kursun zaten sevgi yok kadın bir şey paylaşmaya çalışıyor değişikler ya :D @Hayalperest5 kız sen zengin bul zengin dakka başı emir verirsin :D

Adam tek izliyormuş birkaç yabancı dizi kadın da teklif bekliyor gel karıcım birlikte izleyelim.Çok gururlu üyemiz adamın yanına kendiliğinden gidip kıvrılıp izlemek istemiyor davet bekliyor davet :KK70: kendi de madem başka hayat kursun zaten sevgi yok kadın bir şey paylaşmaya çalışıyor değişikler ya :KK70: Hayalperest5 Hayalperest5 kız sen zengin bul zengin dakka başı emir verirsin :KK70:
Kocaya gurur mu yapılır ahaha :D
Bu kafalar beni aşar yorumsuzum :D

Tisortu en sonunda verecekseniz neden durduk yere kavga cikartiyosunuz verin gitsin zamaninda
Hayir kavga cikardiniz madem neden tisortu veriyosunuz arkasinda durun laflarinizin
Bence siz bu aralar zihinsel ve fiziksel olarak çok yorgunsunuz
Ayni benim gibi

Back
X