- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Hayalperest5
Tek sorun buysa haksızsın.nolmuş yani tshirt getir demiş.eline mi yapışcak.erkekler böyle zaten genel olarak.ama sürekli iş buyuran biri ise o başka...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fransızca mezunu, yani öyle söylüyor. İngilizce yazmıştı birkaç yerde gördüm. Bunun dışında Türkçe biliyor.@prayforlosers ay hangi dilleri biliyormuş üç dilse çalışırdı kocasının eöri altında yaşıyor allahım ya!
Fransızca mezunu, yani öyle söylüyor. İngilizce yazmıştı birkaç yerde gördüm. Bunun dışında Türkçe biliyor.
Bir de arabistan da mı ne yaşamıştı afrikada yani.
Öyle öğrenmiş işte. Kendine geliştirmek namına napmış dersen bende cevap yok. Kendi söylesin.
Boşan demiyoruz ama, dememeliyiz. Çünkü kızıyor.
Yav istediği kadar dil bilsin onun da zihniyeti belli laf edilmesin diye evlenmiş mezun ol üç dil bil git bir yere çalış orda birini bul sev adam medeni olsun evlen değil mi?Bu üye mezun olur olmaz baba evine dönüp oturmuştur evde görücülerle görüşmüştür neyse artık....Fransızca mezunu, yani öyle söylüyor. İngilizce yazmıştı birkaç yerde gördüm. Bunun dışında Türkçe biliyor.
Bir de arabistan da mı ne yaşamıştı afrikada yani.
Öyle öğrenmiş işte. Kendine geliştirmek namına napmış dersen bende cevap yok. Kendi söylesin.
Boşan demiyoruz ama, dememeliyiz. Çünkü kızıyor.
valla en iyisi bekarlık . Kalabıldıgınız kadar bekar kalın yada evlenecegınız zaman cok cok iyi tanıyın . Sinirim bozuk üzgünüm kavga edıp duruyorum . Ya ıkımızde oturuyoruz dışardan geldik o tekrar çıkacaktı . Bana tişört falan getır dedı cıkıcam . Kendın al dedım bende oturuyorum kalk kendın al dedım . İlla bana yaptıracak . Ben tüm gün çalıştım sen getırsen nolur dedı kavga cıkıyor boşuna . Direttim bende zaten zorla getırdım kavga uzamasın dıye . Nefret edıyorum erkeklerden . Köpek gibi pişmanım . Soruyorum size haksızmıyım. Dogruyu söyleyin eleştirin beni hıc sorun degıl . Nolacak getırseydın dıyen var mı yada sonuna kadar ben mi haklıyı m
İyi de çalışmıyor ki kadın zaten.Ayrıca boşanırsa laf eder ailesi diye boşanamıyor şimdi de dul diye yaftalarlar diye korkuyor.Kadın zaten böyle bir zihniyette büyümüş ne bekliyoruz ki devrim yapıp boşanmaz da gelip her gün ağlama duvarına çevirmesin artık biz mi yardıma gelelim hizmetçileri olalım nedir yani amaç?Ohoo bu detayları fark etmemişim ben.
Ben de mesleği ekonomik gücü yok ondan boşanamıyor bu öküzü çekiyor sanıyordum.
Bu adamdan adam olmaz yani. Kırk kere boşayıp kendi hayatına bakması lazım o zaman bu şartlarla
Zihniyet belli hayatım, biliyorum kocamın emirlerini yerine getirmezsem cehenneme gideceğim diyor.Ohoo bu detayları fark etmemişim ben.
Ben de mesleği ekonomik gücü yok ondan boşanamıyor bu öküzü çekiyor sanıyordum.
Bu adamdan adam olmaz yani. Kırk kere boşayıp kendi hayatına bakması lazım o zaman bu şartlarla
Dil bilmenin konu ile ilgisi yok .@prayforlosers ay hangi dilleri biliyormuş üç dilse çalışırdı kocasının eöri altında yaşıyor allahım ya!
Hay Allah m kardeşim boyle konuşacaksan yorum yapma . Amaç falan Yok senın gibiler zaten daha da insanı kötü hissetirirİyi de çalışmıyor ki kadın zaten.Ayrıca boşanırsa laf eder ailesi diye boşanamıyor şimdi de dul diye yaftalarlar diye korkuyor.Kadın zaten böyle bir zihniyette büyümüş ne bekliyoruz ki devrim yapıp boşanmaz da gelip her gün ağlama duvarına çevirmesin artık biz mi yardıma gelelim hizmetçileri olalım nedir yani amaç?
İyi de çalışmıyor ki kadın zaten.Ayrıca boşanırsa laf eder ailesi diye boşanamıyor şimdi de dul diye yaftalarlar diye korkuyor.Kadın zaten böyle bir zihniyette büyümüş ne bekliyoruz ki devrim yapıp boşanmaz da gelip her gün ağlama duvarına çevirmesin artık biz mi yardıma gelelim hizmetçileri olalım nedir yani amaç?
HaklısınızSizin hemen tüm konularınız böyle.
Çözüm istemiyorsunuz.
Adam da değişmez artık.
Siz yanlış evlilik yaptınız, sorunlarız da o yüzden katlanarak büyüyor.
Yoksa evlilik ,doğru zamanda doğru kişi ile yapıldığında zor filan değil, aksine keyifli.
Kabul edin artık, zor olan sizin evliliğiniz.
Kardeşim üç dilin var evde oturmuşsun zamanında evlenmeden bir çalışsaydın farklı dünyada olurdun tiksindiğin adamla hayat yaşamazdın okumasan anlardık biraz kendini geliştirmişsindir diye bekliyor insan dilciler öyledir ben de dilciyim yani bir tarafımdan sallamıyorum.Yani ananız mıyız kardeşiniz miyiz her gün aynı konular tamam okuma yazma diyeceksin de insan hep aynı kavgayı mı yapar be nefret eden boşanır yani mantıken sonra da ailenle yaşama reddederler seni en fazla gider paşa paşa çalışırsın sen de!Hay Allah m kardeşim boyle konuşacaksan yorum yapma . Amaç falan Yok senın gibiler zaten daha da insanı kötü hissetirir