• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok arkadaş , olmuyor . Bu adam degısmıyor . Evlılık cok zorrr cokkk

Bacim sevdigin adam icin bi seyler yapmak sana mutluluk vermeli. Sana gorevin demiyorum ama esine sevdigine hizmet etmek bence mutluluk verilmeli adama. Bence sen once sevip sevmedigini bi dusun.

İyide bacım sende ne işe girmek istiyorsun ne ev işi yapmak istiyorsun. Amaçsız amaçsız mı yaşayacan hizmetçilerin mi olacak nedir yani? Burada çoğu kadın hem çalışıyor hem evini çekip çeviriyor üstüne de çocuk yapıyor. Bu kadar aciz davranmayın yahu. Niye öğrendin o 3 dili Evde oturmak için mi.

Adam çalışıp eve bakıyormu bakıyor o zaman oda desin neden evlendim pişmanım diye nasıl zoruna gider. Herkes sorumluluklarını bilsin. Yiyecekleride dolapta çürütme bir zahmet

Eşim tüm gün çalıştıysa ve ben çalışmıyorsam, ben hiç lafını etmem o t shirt ü getiririm. İkimiz de dışardan gelmiş olabiliriz, ben de çok yorgun olabilirim, ama o işten gelmiş ben muhtemelen gezmeden. Ayrıca o tekrar çıkacak, ben gerekirse yayılır yatarım...
Benim eşim benden bir iş bekleyecek yapıda bir adam değil, ama o çalışsın eve ekmek getirsin, elalemin ağız kokusunu çeksin, onun kazandığı parayla hayatımı sürdüreyim, ama en ufak bir işi bile yapmaya gocunayım. Bu nasıl lüks böyle, prenses miyim ben? Eşim köle mi veya?

valla en iyisi bekarlık . Kalabıldıgınız kadar bekar kalın yada evlenecegınız zaman cok cok iyi tanıyın . Sinirim bozuk üzgünüm kavga edıp duruyorum . Ya ıkımızde oturuyoruz dışardan geldik o tekrar çıkacaktı . Bana tişört falan getır dedı cıkıcam . Kendın al dedım bende oturuyorum kalk kendın al dedım . İlla bana yaptıracak . Ben tüm gün çalıştım sen getırsen nolur dedı kavga cıkıyor boşuna . Direttim bende zaten zorla getırdım kavga uzamasın dıye . Nefret edıyorum erkeklerden . Köpek gibi pişmanım . Soruyorum size haksızmıyım. Dogruyu söyleyin eleştirin beni hıc sorun degıl . Nolacak getırseydın dıyen var mı yada sonuna kadar ben mi haklıyı m
Götünü kaldırıp kendi tişörtünü alsın. Sakın hizmetkarlık yapmaya başlama allah aşkına. Onun da eli kolu ayağı var senin de, kendi işini kendi yapsın.

valla en iyisi bekarlık . Kalabıldıgınız kadar bekar kalın yada evlenecegınız zaman cok cok iyi tanıyın . Sinirim bozuk üzgünüm kavga edıp duruyorum . Ya ıkımızde oturuyoruz dışardan geldik o tekrar çıkacaktı . Bana tişört falan getır dedı cıkıcam . Kendın al dedım bende oturuyorum kalk kendın al dedım . İlla bana yaptıracak . Ben tüm gün çalıştım sen getırsen nolur dedı kavga cıkıyor boşuna . Direttim bende zaten zorla getırdım kavga uzamasın dıye . Nefret edıyorum erkeklerden . Köpek gibi pişmanım . Soruyorum size haksızmıyım. Dogruyu söyleyin eleştirin beni hıc sorun degıl . Nolacak getırseydın dıyen var mı yada sonuna kadar ben mi haklıyı m

Çalışıyormusunuz ev hanımımı?

Herşey yerli yerindeyse bir düzen varsa,
Tabi ki kendisi kalkıp giyinmeli.

Mesela eşim bekarken duş almadan 1 saat önce haber verirmiş annesine öyle duşa girermiş ki, anca atlet külot bulsun.

Sadece sorun bu ise ne var bunda. Esim benden istese bende getiririm ama ben ondan istesem oda getirir elbetde yorgun olsa bile. Bekarlik sultanlikdir tabi bu ayri konu da evlilikde böyle oluyor bana göre hersey karsilikli

Çalışmıyorum. Bebegım var . Bısey istesem yapar bazen bazen de Yorgun'um der.

anlamadığım şey tişörtü getirmenizi niye istedi sizden ,dışarı çıkacak zaten uçarak gitmeyeceğine göre ayağa kalkınca alsın giysin ve gitsin nereye gidiyorsa.gıcıklık olsun diye istedi galiba sizi kızdırmak için .benim eşimde hassas olduğum konularda üzerime gelir zaman zaman beni kızdırmak için öyle bir durum mu,değilse de saçma bir istek ,koltukta otururken üşüdüm kazağımı getirirmisin demek gibi değil çünkü

Altı üstü bir t shırt yahu? Getirdim bitti gitti bu yani. Tamam kimse evliliği kadının hizmetçiliği olarak nitelendiremez ama bu noktada büyütülecek birşey göremiyorum daha çok patlama noktası gibi duruyor.
Bu arada kimseyi değiştirmeye çalışmayın olduğu gibi kabullenilirse daha Mutlu oluruz.

Tabiki haklısın,affedersin eşinin donuna kadar ütüleyip,ağzına yemeğini bile verip,şımartan,sonra da eşinden şikayet eden bayanlar var...yok kardeşim,mükemmel kadın olmayacaksın,düşünceli kadın olmayacaksın her daim...her işe koşan kadın olmayacaksın...sonra bu yaptıkların değil takdir görmek,görevin olur,aksatırsan vay haline...evlenmeden kim veriyormuşki t-shirtlerini ona merak ettim,kendi eli kolu yok muymuş
Bencede aynen katılıyorum:kızgın::kızgın:

Back
X