• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok arkadaş , olmuyor . Bu adam degısmıyor . Evlılık cok zorrr cokkk

Gazını alıyor işte.
Burada hep beraber toplu evlilik ne berbat bütün erkekler aynı topu öküz diyeceğiz. Arkadaş da deşarj olacak. Günü kurtarıyor işte
Sacmalama . Ya ne acayıp yorumlar var . Siz insana boyle mı yardımcı oluyorsunuz

Sacmalama . Ya ne acayıp yorumlar var . Siz insana boyle mı yardımcı oluyorsunuz

Her seferinde benzer konular açıyorsunuz ve biz de tüm iyi niyetimizle size çözümler sunuyoruz siz hiç birini kabul etmiyorsunuz.
Ben soruyorum size. Amacınız ne?
Bu adam asla ama asla değişmeyecek kadına bakışı da bu çapı da bu. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz cidden?

Yav istediği kadar dil bilsin onun da zihniyeti belli laf edilmesin diye evlenmiş mezun ol üç dil bil git bir yere çalış orda birini bul sev adam medeni olsun evlen değil mi?Bu üye mezun olur olmaz baba evine dönüp oturmuştur evde görücülerle görüşmüştür neyse artık....
Hehe aynen oldu . Ne alaka oyle bısey olmadı ben ıkı yıl çalıştım sonra evlendım üçüncü yıl Bebek olunca çıktım Can'ım

Her seferinde benzer konular açıyorsunuz ve biz de tüm iyi niyetimizle size çözümler sunuyoruz siz hiç birini kabul etmiyorsunuz.
Ben soruyorum size. Amacınız ne?
Bu adam asla ama asla değişmeyecek kadına bakışı da bu çapı da bu. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz cidden?
Bılmıyorum ne yapacağımı bılmuyorum

Hehe aynen oldu . Ne alaka oyle bısey olmadı ben ıkı yıl çalıştım sonra evlendım üçüncü yıl Bebek olunca çıktım Can'ım
Ee valla tekrar çalış o zaman bakıcı bul sen bakıcı parasını ver kocanın cebinden beş kuruş çıkmasın bakıcıya arada yemek yap bana çay meyve getir kocama su ver üstünü ver dersin ne güzel be düşünsene kız her gün emir altında biri var kocan zayıflıyor birden senle dizileri seni davet ederek izliyor filan :KK66:

Zihniyet belli hayatım, biliyorum kocamın emirlerini yerine getirmezsem cehenneme gideceğim diyor.
Adam da buna emrediyorum diye cümle kuruyor.
Valla ben olsam ayaklarımı bile yıkatırım sen ne diyorsun, ne desem he diyor.
boşan demişti başka bir konuda tövbe tövbe yazmış cevaba. Ayıp bir şey yani ona göre boşanmak.
Hayır ya öyle Bır düşüncem yok . Ayıp degıl ama zor işte kim kolayca boşanıyor bu zamanda

Bılmıyorum ne yapacağımı bılmuyorum

Adamın değişme ihtimali varsa iki ihtimal var söylüyorum işte.
Ya yolunuzu çizeceksiniz yeni bir hayat kuracaksınız.
Yada bu adam böyle çekecek çilem varmış diyeceksiniz devam edeceksiniz.
Siz homurdanarak kavga ederek çözemeyeceğiniz bir sorunu kabul edip bu iki yoldan birini seçmediğiniz sürece benzer konulardan açar burdan hep beraber kocanıza yağdırırız işte. E sonuç olur mu? Hayır

Ben yardımcı olayım sana.
Her gün saat 5te 6 ya kadar bir kadın nasıl özgüvenli olur dersi verebilirim
Sana feminizmin tarihçesini, akımın temsilcilerini anlatabilirim, biraz zeka oyunları da oynarız.

Nasıl yardımcı olacağız sana, akıl veriyoruz işte boşan diyoruz.
Sen napıyorsun?
Haklısınız diyorsun, sonra konu açıyorsun kocam şişko, kocam çok şişko, bu adam hiç zayıflamayacak mı IV

Yani senin cehaletini nasıl geliştirebiliriz.
:KK11:

Sahi sen neden çalışmıyorsun?

Evlilikte eşte beklentilerini karşılamadığı için herşeyi rahatsız ediyo seni.

Açıkçası eşim yada bi başkası bana ver gel git yap gibi emir içeren şeyler istese ölsem yapmam. Yapmadımda hiç
Sonuna "misin" ekleyip içindeki öküzü öldürmek hiçte zor değil.

Sana " Beyaz tişörtümü getirir misin hayatım " dese idi gerilimiyecek miydiniz ? Eğer rvet yine kendin al zart zurt diyecektim diyosan problem tamamen o adama tahammül edememen.

Hakaretlerin havada uçuştuğu birbirini beğenmeyen bi çift bana göre artık ayrılmalıdır.

Ben yardımcı olayım sana.
Her gün saat 5te 6 ya kadar bir kadın nasıl özgüvenli olur dersi verebilirim
Sana feminizmin tarihçesini, akımın temsilcilerini anlatabilirim, biraz zeka oyunları da oynarız.

Nasıl yardımcı olacağız sana, akıl veriyoruz işte boşan diyoruz.
Sen napıyorsun?
Haklısınız diyorsun, sonra konu açıyorsun kocam şişko, kocam çok şişko, bu adam hiç zayıflamayacak mı IV

Yani senin cehaletini nasıl geliştirebiliriz.
:KK11:

Sahi sen neden çalışmıyorsun?
Boşanmayı ayıp günah eşinin emirlerini yerine getirmediğinde veya eşi ben bundan razı değilim dediğinde başına ne geleceğini bildiğinden (artık orasını siz anladınız) bu kadın hayatta boşanmaz ama sızlanmaya devam.Adam aldatsa bile boşanmaz artık

Neyse tamam arkadaşlar sizler bana kızdınız bende de hatalar var Malesef . Sonu hayır olsun .

valla en iyisi bekarlık . Kalabıldıgınız kadar bekar kalın yada evlenecegınız zaman cok cok iyi tanıyın . Sinirim bozuk üzgünüm kavga edıp duruyorum . Ya ıkımızde oturuyoruz dışardan geldik o tekrar çıkacaktı . Bana tişört falan getır dedı cıkıcam . Kendın al dedım bende oturuyorum kalk kendın al dedım . İlla bana yaptıracak . Ben tüm gün çalıştım sen getırsen nolur dedı kavga cıkıyor boşuna . Direttim bende zaten zorla getırdım kavga uzamasın dıye . Nefret edıyorum erkeklerden . Köpek gibi pişmanım . Soruyorum size haksızmıyım. Dogruyu söyleyin eleştirin beni hıc sorun degıl . Nolacak getırseydın dıyen var mı yada sonuna kadar ben mi haklıyı m

Evet ne olur getirseydin.kavga etmekten daha az enerji harcardin.:confused:

Görücü usulü evet ama her oyle evlenen boyle sorun yaşamıyor ki . Yardımcı vardı cıkartık yenısını arıyorum . Eşim iki haftasonu evı temizledi ama laf söyledı de . Ben tembelmişim ev işi bıomıyormusum vs . Tamam evı çekıp cevıremıyorum haklı olduğu yerler var ama oda benım hasas noktalarımı bılıyor . Cocuk uyuyunca hemen bıseyler yapabılırmısım vs . Of evet başka sıkıntılarda var halletmemız gereken . Evle yetwrınce ilgılenemıyorum . Dolabı Acar Nıye bu çürüdü Nıye bunu atmadın vs kızar
anladiigm kadariyla esin çalisiyor sen evdesin
e dolabi temizlemek senin gorevin oluyor bu durumda
ama çalsiirsan onunda gorevi olmus olur
buda biraz zor insan kolay kolay degismez ama en azindan dilin uzar :))))

simdi evde bos bos otiriyon diye adama verecek cevabin yok buyuk ihtimalle

anladiigm kadariyla esin çalisiyor sen evdesin
e dolabi temizlemek senin gorevin oluyor bu durumda
ama çalsiirsan onunda gorevi olmus olur
buda biraz zor insan kolay kolay degismez ama en azindan dilin uzar :))))

simdi evde bos bos otiriyon diye adama verecek cevabin yok buyuk ihtimalle
Evet evdeyım ondan dolayı oyle dıyor ama çalışırsam degışir mı bilmıyorum

Evet evdeyım ondan dolayı oyle dıyor ama çalışırsam degışir mı bilmıyorum
ailesinde isler nasil yani babasi varsa erkek kardeslerde durum ne
bu yasina kdr gormediyse senin istedigin tazrda bi erkek zor

ben çalissam da esim yine bekler herseyi o yuzden hiç dusunmuyorum hem çalis ,hem koca derdi çenesi çek ,heml ev isi hem çocuk
yok ben alamyim diyorum ..

Benim.esim calsiiyor ben evdeyim. Ama aksam yemek yenicegi zaman gel beraber sofrayi hazirlayalim derim yardim eder. Bazende duymamazliktan gelir :) bazende sen evdesin birakta evde dinleneyim der mizmizlanir ama yinede yapar. Her erkek farkli malesef :(

Sızlanmayla evliliğin yürümediğine dünden bu yana üçüncü örneksiniz..

Back
X