- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Hep aynı sorunlar denk geldin mi konularına bilmem de yok su istedi kavga çıktı yok ben yemek yapıyorum bir gün o akıl edip yapmadı çay istiyor benden meyve istiyor ben getiriyorum o getirmiyor bir allahın günü akıl etmiyor hep kendi takılıyor bir allahın günü benle dizi izlemek istemedi beni davet etmedi bla bla bla.Niye evlendi yalnız onu anlamadım çalışmıyor da sevmeden adamla evlenmiş rahat mı battı evde kaldı diyorlardı kesin bu da bu adamla görücü usulü evlendi.Kız bari zenginle evlenseydin de üç beş hizmetçin olsaydı ikisi de hizmet ettirmekten hoşlanıyor bakma sen bu üyemiz konu açıp duruyor da adama sesi çıkamıyor diye yoksa adama hep o hizmet ettirecek...Tek sorun bu mu?
Başka sorunlar da var gibi sanki bunda patlamışsınız artık.
Bu durumda kimin haklı olduğunun önemi var mı? Evliliğinizden bıkmışsınız anlaşamıyorsanız yapılacak belli.
Böyle kadın dostlar başınaAklıma ne geldi
Geçen sabah eşimi uyandırdım, duşunu aldı geri yatağa oturdu. Kalktım çamaşırını verdim hatta atleti bildiğin giydirdim. Kıyafet seçtim. Yüzünü falan kremledim. Üşenmesem çorabını giydireceğim ama üşendim.
Kalkıp ne dese beğenirsin?
Zaten o hiç bi kıyafetini bulamıyomuş. Ben çok düzensizmişim. Siyah tshirtü komple kayıpmış. (Elimdeki t-shirt!)
Bak senbariz uyuyor ama görüyorum.
Uyan da aynı lafı bi daha et göreyim dedim. Çünkü dolapları o düzenliyor bizde
Hep böyle olmadığı için güldüm geçtim. Biliyorum yarın tam tersi durumda kalacağız. Ben pisi pisine çemkiriyor olacağım... Hiiiiç gerilmeye gerek yok.
Arada sen de onu yor. Aklıma bu çözüm geldi.
Vııı işe bak. Öğrenci evinde bile yoktur böyle birbirine iş buyurmak.Hep aynı sorunlar denk geldin mi konularına bilmem de yok su istedi kavga çıktı yok ben yemek yapıyorum bir gün o akıl edip yapmadı çay istiyor benden meyve istiyor ben getiriyorum o getirmiyor bir allahın günü akıl etmiyor hep kendi takılıyor bir allahın günü benle dizi izlemek istemedi beni davet etmedi bla bla bla.Niye evlendi yalnız onu anlamadım çalışmıyor da sevmeden adamla evlenmiş rahat mı battı evde kaldı diyorlardı kesin bu da bu adamla görücü usulü evlendi.Kız bari zenginle evlenseydin de üç beş hizmetçin olsaydı ikisi de hizmet ettirmekten hoşlanıyor bakma sen bu üyemiz konu açıp duruyor da adama sesi çıkamıyor diye yoksa adama hep o hizmet ettirecek...
Böyle kadın dostlar başına
H HaslanmisPattis sizin eşinizi sevdiğiniz belli aynı durum bu üye de geçerli değil ki bunu yazmışsınız.Ne konu sahibesi eşini ne de eşi onu seviyor.İşte görücü usulünün yan etkisi.Adam bir de hizmetçi gibi görüyor yardımın y si yok.Çocuk yapsın kadın evi silsin süpürsün bana hizmet etsin isterse ayaklarını da yıkasın bu ne yahu?Ama konu sahibesi de hatalı seveceği adamla evlenecekti...Burda her gün aynı konuyu açsa ne olacak bir yardımı olduğu da yok...
Adam tek izliyormuş birkaç yabancı dizi kadın da teklif bekliyor gel karıcım birlikte izleyelim.Çok gururlu üyemiz adamın yanına kendiliğinden gidip kıvrılıp izlemek istemiyor davet bekliyor davetVııı işe bak. Öğrenci evinde bile yoktur böyle birbirine iş buyurmak.
Şş hacı bugün bulaşık sırası sende de diyorlar mı acaba birbirlerine
Doğru diyosun sevseler böyle küçük şeylerden sorun çıkmaz. Dizi izlemeye bile davet bekliyorlarsa ohoo. İnsan iki mısır patlatır gider kıvrılır kocasının yanına beraber izlerler çok saçmasapan hesaplara girişmişler fos bu evlilik
Kocaya gurur mu yapılır ahahaAdam tek izliyormuş birkaç yabancı dizi kadın da teklif bekliyor gel karıcım birlikte izleyelim.Çok gururlu üyemiz adamın yanına kendiliğinden gidip kıvrılıp izlemek istemiyor davet bekliyor davetkendi de madem başka hayat kursun zaten sevgi yok kadın bir şey paylaşmaya çalışıyor değişikler ya Hayalperest5 kız sen zengin bul zengin dakka başı emir verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?