- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Anası bacısı nenesi veriyordur kim verecek bu zihniyetteki adama anasının evinde?Kalksin kendi alsin annasinin evinde kim veriyomus
dogru zaten anasi bakisi vermis diye adam suanda bekliyo kadinin göreviymisss nasil olsaAnası bacısı nenesi veriyordur kim verecek bu zihniyetteki adama anasının evinde?
Götünü kaldırıp kendi tişörtünü alsın. Sakın hizmetkarlık yapmaya başlama allah aşkına. Onun da eli kolu ayağı var senin de, kendi işini kendi yapsın.valla en iyisi bekarlık . Kalabıldıgınız kadar bekar kalın yada evlenecegınız zaman cok cok iyi tanıyın . Sinirim bozuk üzgünüm kavga edıp duruyorum . Ya ıkımızde oturuyoruz dışardan geldik o tekrar çıkacaktı . Bana tişört falan getır dedı cıkıcam . Kendın al dedım bende oturuyorum kalk kendın al dedım . İlla bana yaptıracak . Ben tüm gün çalıştım sen getırsen nolur dedı kavga cıkıyor boşuna . Direttim bende zaten zorla getırdım kavga uzamasın dıye . Nefret edıyorum erkeklerden . Köpek gibi pişmanım . Soruyorum size haksızmıyım. Dogruyu söyleyin eleştirin beni hıc sorun degıl . Nolacak getırseydın dıyen var mı yada sonuna kadar ben mi haklıyı m
valla en iyisi bekarlık . Kalabıldıgınız kadar bekar kalın yada evlenecegınız zaman cok cok iyi tanıyın . Sinirim bozuk üzgünüm kavga edıp duruyorum . Ya ıkımızde oturuyoruz dışardan geldik o tekrar çıkacaktı . Bana tişört falan getır dedı cıkıcam . Kendın al dedım bende oturuyorum kalk kendın al dedım . İlla bana yaptıracak . Ben tüm gün çalıştım sen getırsen nolur dedı kavga cıkıyor boşuna . Direttim bende zaten zorla getırdım kavga uzamasın dıye . Nefret edıyorum erkeklerden . Köpek gibi pişmanım . Soruyorum size haksızmıyım. Dogruyu söyleyin eleştirin beni hıc sorun degıl . Nolacak getırseydın dıyen var mı yada sonuna kadar ben mi haklıyı m
Çalışmıyorum. Bebegım var . Bısey istesem yapar bazen bazen de Yorgun'um der.
Abartı tabiki de. Siz istediğinizde o da yapıyormuş. Ne var ki bu hizmet etmek mi?Çalışmıyorum. Bebegım var . Bısey istesem yapar bazen bazen de Yorgun'um der.
Bencede aynen katılıyorumTabiki haklısın,affedersin eşinin donuna kadar ütüleyip,ağzına yemeğini bile verip,şımartan,sonra da eşinden şikayet eden bayanlar var...yok kardeşim,mükemmel kadın olmayacaksın,düşünceli kadın olmayacaksın her daim...her işe koşan kadın olmayacaksın...sonra bu yaptıkların değil takdir görmek,görevin olur,aksatırsan vay haline...evlenmeden kim veriyormuşki t-shirtlerini ona merak ettim,kendi eli kolu yok muymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?