- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
- Konu Sahibi _-_-_-_-_-_-_-_
İçimden küfürler ederken ağlayım mı güleyim mi bilemez tuhaf bi karmaşada, öyle saf saf donup kaldım...
İki kardeşiz biz. Düzenli düzgün sakin huzurlu bi ailem var. Erkek kardeşim 27yaşında. Üniversitede okurken bi kız arkadaşı oldu. Kız evde, kardeşim yurtta kalıyodu. Kardeşim de herkes tarafından fazlasıyla beğenilen 1.95boyunda kaslı yakışıklı biridir. Ailemin durumu da çok şükür fena sayılmaz. Bu kızın annesi birkaç ay sonra bizi le tanışmak istedi hatta geldi kızıyla biran önce yüzük takalım adını koyalım. Hiç alışık olduğumuz bi durum değil. Biz de kız tarafı ağır olur, erkek gider erkek ister. Hiç yanaşma annem. Okulu bitsin askere gitsin kısmet dedi. Üç beş ay geçti böyle.
Birgün kardeşim deli gibi odada volta atıyo, sıkıştırdım ve anlattı. Abla o hamile evlenmemiz lazım okulu bırakmam lazım annemler e nasıl söyleyeceğim dedi. Annesine söylemiş doktora gitmişler, aldırırsan masada kalırsın kansızlık var doğurgan lazım demiş. Neyse çok sancılı günler geçirdik çok. Günahından korkup yemiş bi b.k diyip düğün hazırlığına başladık.
Kardeşim mecbur okulu bıraktı, nişan düğün herşey dört dörtlük yapıldı, bissürü altın takıldı ki sırf 10bilezik bi kalın set annemler taktı mesela.
Konu nereye gidiyo demeyin, şaka gibi!
Karar vermişler kardeşim askere başvurdu, tesadüfen yaşadığımız şehre çıktı askerliği. Gelinimiz annemlerle yaşamak istedi askerlik bitene kadar. Karşı dairede boştu kardeşime alınmıştı ama korkarım dedi. Neyse mutlu mesut aylar geçti kardeşim her haftasonu geldi bebiş oldu zaten düğünden 6ay sonra. Ben evliydim bavul bavul hediyeler alır her ay gelirdim. Ki birgün kardeşim askerden gelmeye az kalmışken ben evde muska buldum diye not yazıp altınları falanda alıp gitti. Sonra iki yıl çok uğraşıldı barışsınlar diye olmadı. Sonra iki yıl da boşanmaya ikna için uğraştık. Ege de ailesi. Orda yaşayalım kocamı seviyorum dedi. Kardeşim istemedi. Neyse sonuçta bitti.
Geriye dönük nafakalar tazminat avukat parası yapılan düğün dernek altınlar emekler zaman kardeşimin geleceği okulu herşey........
Birsürü maddi manevi zararla bitti evlilikleri. Nafaka ödüyor her ay. Bayram doğum günü gidebildiğinde gidiyo 12saat nerdeyse. Hediyeler yollarız hep falan...
Kardeşim nedendir bilinmez aradan yıllar geçti ama DNA testi yaptırmaya taktı kafayı. Daha öncede istemiş ama kolay değil öyle. Bir tanıdık vasıtasıyla hem tırnak hem göbek bağıyla iki test yapıldı
Sonuç negatif.
Hayırlı olsun bize.
Ne biçim yazdım farkındayım ama cidden bu ne şimdi yahu.
Ben hala değilmişim. Annem babaanne değilmiş kardeşim baba değilmiş.
Avukat araştırıyoruz tabiki ama maddi yönden telafisi olsa bile manevi yönden nasıl geçer bu kazıklanmışlık hissi. Kardeşimin psikolojisini anlatmayı denemiyorum bile...
Yazdım paylaştım. Kimsenin bişey yapamayacağını bilsem de döktüm içimi hepsi bu... Küfür yasak olmasa bol bipppp li bi mesaj olurdu emin olun.
Böyle iştee.......
Ne diyeyim çoook kötü bir durum.Allah sabir versin.