• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok artık, bunu da kaldıramam.

bak bana, şuan eşimle dünyanın en mutlusuyum. nasipse sağlıkla bir bebek bekliyorum. Zor atlatılıyor o kısmı itiraf edeyim. basitce atlatmıyosun. bak yıllar sonrada hatırlıyosun ama acıtmıyor. şuan acıtıyor seni biliyorum. ben atlatma döneminde stresten şeker hastası oldum biliyo musun. Akıllarıma yanayım! aklıma tüküreyim! böle olcanı bilsem gram üzülür müydüm? ASLA. aklını kullan arkadaşım, acıyordur canın amenna. Ama geçiyor.
İnşallah çok mutlu olun, umarım bir gün ben de mutlu olurum umarım o da işte her neyse layığını bulur.

İnşallah çok mutlu olun, umarım bir gün ben de mutlu olurum umarım o da işte her neyse layığını bulur.
Çok sevdiğim bir laf vardır. İyi yaşamak en iyi intikamdır. Anlattığınız kadarıyla eski nişanlınız sağlıklı olmayan bir karar vermiş. Kimbilir belki size bir mesaj gönderdiğini zannediyordur. Siz artık önünüze bakacaksınız. Onsuz mutlu olacaksınız. Hemen başka birini bulun anlamında söylemiyorum. Kendinizi mutlu edecek şeyler yapın. O sizin mutlu olduğunuzu elbet duyar. İntikam peşindeyseniz bundan daha iyisi olmaz.

sana bişey diyeyim, bende nişan atmıştım zamanında. düğün salonu kına salonu tutulmuştu. düğüne 1 ay kala atmıştım nişanı. o düğün salonunda o tarihte o saatte yaptı düğünü. Yani şaşırma, üzülme. Sövermiş gibi gelmişti bana. hani git başka salona başka tarihte yap. benleyken yedekteydide hemen istediler mi acaba diye düşünmüştüm. beraber belirlediğimiz bu evde otururuz dediğimiz evdede bi güzel yaşıyorlardı.
insan karaktersiz ve haysiyetsiz olmayagörsün. şuan sıradanmış gibi anlatıp geçiyorum hiç koymuyor. Zaman herşeyin ilacı.
şok oldum bu kadar yüzsüzünü de ilk defa duydum valla Allah koruyo bizleri:KK66:

tanımadığı biriyle nasıl evlenicek, bu kadar kolay mı biriyle evlenmek, tanımadan sevmeden, hayatının hatasını sana inat olsn diye yapıp pişmanlıktan ölecek gibi duruyo
kızın ailesi 2 sene beklemeniz gerekiyor demiş tamam demiş bu da 2 sene de tanır artık gerizekalı

Mucadele ediyorsun bir sekilde emek veriyorsun veeee sonuc baska biri bunun tadini cikariyo, hayallerin satilmis oluyo .. belkide hic haketmeyecek biri.. en acisida bu ztn

kızın ailesi 2 sene beklemeniz gerekiyor demiş tamam demiş bu da 2 sene de tanır artık gerizekalı
armut seçer gibi eş seçen adamla zaten olmaz, sen olmuşun ayşe fatma olmuş, nefes alsın yeter diyen bi tip, boşver üzülme, diycem kolay mı diycen, değil biliyorum, üzüntüden 1 haftada 5 kiloya yakın verdiğim oldu bi değmez salak için zamanında, inan geçiyo, biraz ağır geçiyo ama bitiyo

şok oldum :110: ilişkinizin değeri o kadarcık mıydı yani? peki doğru olduğuna emin misin??
Eminim çünkü onların evden çıkmayan bir kızın kardeşi burada çalışıyor o söyledi ben inanmadım daha doğrusu inanmak istemedim bekle kardeşimi arıcam dedi sesini çıkarma aradı hoparlöre verdi bana söyleyeyim mi diye soruyordu kardeşine o da söyleme çok üzülür falan dedi

Tatile gitme imkanın var mı? Gerekirse günübirlik biyere gitsen şehirdışına? Uçak biletleri ekim gibi çok ucuz. Al biletini gez dolaş? Olmaz mı? Çok üzüldüm bunca üzülmene. Yapma lütfen.. Bende neler yaşadım. Şuan bedelini ödüyor biliyo musun.. Daha da beter olucak. Eden kimse ettiğiyle kalmadı. Defalarca kez yeltendi dönmeye. Yüz bulamadı. Yeni bi sayfa açmanın hazzı tarifsiz. Kendine gezi planı yap. Sürekli gez.

Durumun kötüyse de mesela şehiriçi gez. Bi akbile bakar.. Müzeleri gez not al. Git çimenlikte yat gökyüzüne bak. Vallahi sıfırlanıyo hafıza.

Eminim çünkü onların evden çıkmayan bir kızın kardeşi burada çalışıyor o söyledi ben inanmadım daha doğrusu inanmak istemedim bekle kardeşimi arıcam dedi sesini çıkarma aradı hoparlöre verdi bana söyleyeyim mi diye soruyordu kardeşine o da söyleme çok üzülür falan dedi
ailenin haberi var mı? seviyorlar çünkü eski nişanlını

her gordugune ayagını yere vurarak bana bunu alın dıyor aılesıne...
kurtuldugun ıcın gercekden sevın
ınankı dogru ınsan senı sevdımı daha guzel olacak hersey goreceksın

sana bişey diyeyim, bende nişan atmıştım zamanında. düğün salonu kına salonu tutulmuştu. düğüne 1 ay kala atmıştım nişanı. o düğün salonunda o tarihte o saatte yaptı düğünü. Yani şaşırma, üzülme. Sövermiş gibi gelmişti bana. hani git başka salona başka tarihte yap. benleyken yedekteydide hemen istediler mi acaba diye düşünmüştüm. beraber belirlediğimiz bu evde otururuz dediğimiz evdede bi güzel yaşıyorlardı.
insan karaktersiz ve haysiyetsiz olmayagörsün. şuan sıradanmış gibi anlatıp geçiyorum hiç koymuyor. Zaman herşeyin ilacı.

konu sahibide sizde Allahın sevgili kuluymuşsunuz.. şaka gibi ya gözlerim pörtledi resmen okuyunca..

konu sahibi aşk güzel şeydir ve aşkın acısı bile güzeldir..sizde acınızı layıkıyla yaşayın ama kurtulduğunuza da şükredin bence.. zaman herşeyin ilacıdır elbet karşınızda size siz olduğunuz için değer veren biri çıkacaktır.. kimle evlendiğinin önemi olmayan insanlardan uzak durun kendinizden de uzak tutun..

Ne çabuk bulmuş yeni birini vay öküz vay :KK57: unutursun zamanla geçer ilk zamanlar böyle düşünmek normal daha iyisini tanıyınca hatırlamazsın bile :KK51:

Back
X