• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok artık, bunu da kaldıramam.

Zor bi durum Allah kolaylık versin
Demekki senin onu sevdiğin kadar çok sevmiyormuş
Allah'a dua et söküp atsın kalbinden bian önce sevgisini

Klasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
Demek ki bu adam evlilik olsun da kiminle olursa olsun diye yaklaşıyor. İnsan tanımadığı biri için hemen düğün ister mi?
Bence sen bu insandan kurtulduğun için şanslısın. Her konuda böyle ayran gönüllüdür bu insan ki iş hayatında da istikrarlı biri olduğunu sanmıyorum. Henüz kişiliği oturmamış galiba. Kaldı ki buna kız veren aile de normal değil bence: 2 sene için kim kime söz verebilir ki?

Peki siz şimdi mutlu musunuz ?

Emin olun çok mutluyum ! Arkanıza şöyle bir bakın bu kadar zaman verdiğiniz emeğin beklentinin karşılığı koca bir hiç.. ve bu daha evlenmeden karşınıza çıktığı için çok şanslısınız.. Şimdi kendimce bu zamana kadar onun için döktüğüm gözyaşı ve üzüntü için üzülüyorum.. Hepsi boş inanın.. Yaptığı yanına kar kalsın şimdi.. İnanın daha temiz başlangıçlar yapacaksınız.. Daha iyi insanlar karşınıza çıkacaktır.. İyi ki olmamış dersiniz inşallah.. Hayatın direksiyonunu iyi kavrayın yalnız.. Sağa sola yalpalamadan dümdüz devam edin.. Acele etmeyin... Göreceksiniz mutlu günler yakın..

olursa olsun demek ki tencere kapak birbirini bulmuş derim.
hayvansı bir anlaşma içindeler derdim.
sen hala nasıl bu kadar delicesine düşünüp onu isteyebiliyorsun_??? asıl şaşırdığım bu.
Bilmiyorum onu çok sevdim yani başka sevdim ailem arkadaşlarım akrabalarım herkes çok sevdi bu yaşadıklarımızın dışında bir aradayken hep çok mutluyduk herkes imrenirdi ah ne bileyim ya yaptıkları yani benim için çok şey de yaptı işte

Emin olun çok mutluyum ! Arkanıza şöyle bir bakın bu kadar zaman verdiğiniz emeğin beklentinin karşılığı koca bir hiç.. ve bu daha evlenmeden karşınıza çıktığı için çok şanslısınız.. Şimdi kendimce bu zamana kadar onun için döktüğüm gözyaşı ve üzüntü için üzülüyorum.. Hepsi boş inanın.. Yaptığı yanına kar kalsın şimdi.. İnanın daha temiz başlangıçlar yapacaksınız.. Daha iyi insanlar karşınıza çıkacaktır.. İyi ki olmamış dersiniz inşallah.. Hayatın direksiyonunu iyi kavrayın yalnız.. Sağa sola yalpalamadan dümdüz devam edin.. Acele etmeyin... Göreceksiniz mutlu günler yakın..
İnşallah :)
Çok teşekkürler.

Zor bi durum Allah kolaylık versin
Demekki senin onu sevdiğin kadar çok sevmiyormuş
Allah'a dua et söküp atsın kalbinden bian önce sevgisini
Bana hep sen beni, benim seni sevdiğim kadar sevmiyorsun asla da sevemezsin bendeki sevgiyi anlayamazsın derdi yazık gördük sevgisini.

52 gün oldu.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Adinin tekiymiş işte üzülmeye değmez adam kışı sıcak geçireyim de kimle olursa olsun kafasında.

Ben bile inanamadim okuyunca
iki secenek var ya can acisiyla yapiyor inadina vs
veya seref eksikligi bulunan bir arkadasmis ve askida sevgisiyde sahteymis

Ben bile inanamadim okuyunca
iki secenek var ya can acisiyla yapiyor inadina vs
veya seref eksikligi bulunan bir arkadasmis ve askida sevgisiyde sahteymis
Annem bile çok şaşırdı etrafımda anlattığım herkes çok şaşırdı sevgisine herkes inanmıştı ya insan anlar demi ben gözlerinden anlıyordum demek ki sahteymiş her şey.

Annem bile çok şaşırdı etrafımda anlattığım herkes çok şaşırdı sevgisine herkes inanmıştı ya insan anlar demi ben gözlerinden anlıyordum demek ki sahteymiş her şey.

Ne olursa olsun 2 ay kisa bir zaman degil, bundan sonra diger niyetine girdigi kizla olmasa bile bir araya gelme ihtimalini dusunmemelisin bence
Kendi yoluna devam et, olmamasinin hayirli bir sebebi var belli ki, ileride goreceksin bunu
Bu arada kimse yasattigini yasamadan olmez derler, yasadigin bu hayal kirikligini elbet o'da yasayacak bir sekilde
Hakkinda hayirlisi olsn

Senin olayına benzemese de yaşadım bu acının benzerini ama gerçekten zaman herşeyin ilacıymış şimdi sadece pişmanım sözünü istiyorum onunla bir hayatı asla yani şimdi geri gelse isteyecek misin bence hayır Allah yardımcın olsun inşallah zamanla her şey geçer ve şu söz aklına gelir "Gün gelir olmadığı diye sızlandığının duaya gün gelir olmadığı için şükredersin".

Bazı erkekler için bir kadının memesi ve vajinası olması yeterli bu karektersiz adam için hiç üzülmezdim

52 gün oldu.
Vardır bir hayır belki mutlu olmayacaktın öle düşün.Tabi verdiğin onca zaman, emek hepsi boşagidince insan üzülüyor.

Senin olayına benzemese de yaşadım bu acının benzerini ama gerçekten zaman herşeyin ilacıymış şimdi sadece pişmanım sözünü istiyorum onunla bir hayatı asla yani şimdi geri gelse isteyecek misin bence hayır Allah yardımcın olsun inşallah zamanla her şey geçer ve şu söz aklına gelir "Gün gelir olmadığı diye sızlandığının duaya gün gelir olmadığı için şükredersin".
İnşallah öyle olur

demekki sizi çok ta sevmemiş... Sizde sağ da solda anlatmayın. Çok ta tın de geç... Eşim benimle evlenmek için 7 sene bekledi beni. Ben evliliğe hazır olmadığımı söylediğim için!!!!!!!!!

Seven insan zaten bırakıp gitmezdi.

Tek yapacağın şey zamana bırakmak. Belki de yalandır ne malum.

sana bişey diyeyim, bende nişan atmıştım zamanında. düğün salonu kına salonu tutulmuştu. düğüne 1 ay kala atmıştım nişanı. o düğün salonunda o tarihte o saatte yaptı düğünü. Yani şaşırma, üzülme. Sövermiş gibi gelmişti bana. hani git başka salona başka tarihte yap. benleyken yedekteydide hemen istediler mi acaba diye düşünmüştüm. beraber belirlediğimiz bu evde otururuz dediğimiz evdede bi güzel yaşıyorlardı.
insan karaktersiz ve haysiyetsiz olmayagörsün. şuan sıradanmış gibi anlatıp geçiyorum hiç koymuyor. Zaman herşeyin ilacı.

Yuhhh artık :KK57::KK57::KK57:

demekki sizi çok ta sevmemiş... Sizde sağ da solda anlatmayın. Çok ta tın de geç... Eşim benimle evlenmek için 7 sene bekledi beni. Ben evliliğe hazır olmadığımı söylediğim için!!!!!!!!!

Seven insan zaten bırakıp gitmezdi.

Tek yapacağın şey zamana bırakmak. Belki de yalandır ne malum.
Yalan değil gerçek.Çok haklısın sevseydi beklerdi.

Back
X