- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
Bu kadarını da yapmaz dediğim insanlar tam olarak o kadarını yaptı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl konudan çok sizin yorumunuza takıldım ben. Olaya bak, en acayip korku filmlerinde böyle gerilmedim ben.sana bişey diyeyim, bende nişan atmıştım zamanında. düğün salonu kına salonu tutulmuştu. düğüne 1 ay kala atmıştım nişanı. o düğün salonunda o tarihte o saatte yaptı düğünü. Yani şaşırma, üzülme. Sövermiş gibi gelmişti bana. hani git başka salona başka tarihte yap. benleyken yedekteydide hemen istediler mi acaba diye düşünmüştüm. beraber belirlediğimiz bu evde otururuz dediğimiz evdede bi güzel yaşıyorlardı.
insan karaktersiz ve haysiyetsiz olmayagörsün. şuan sıradanmış gibi anlatıp geçiyorum hiç koymuyor. Zaman herşeyin ilacı.
Yalan değil gerçek.Çok haklısın sevseydi beklerdi.
Çok doğru söylüyorsun iyi ki kurtulmuşum.Asıl konudan çok sizin yorumunuza takıldım ben. Olaya bak, en acayip korku filmlerinde böyle gerilmedim ben.
Sağlam kadınmışsınız ama; çekmemişsiniz kendinizi hayattan. Böyle bi olaydan sonra hala insani duygulara; aşka, sevmeye, sevilmeye, bağlılığa inancınızı korumayı başarmışsınız. Başarmışsınız ki şu anda bebek beklediğiniz mutlu bi evliliğiniz var. Daim olsun, hiç bozulmasın.
Konu sahibi size gelince, üşenmedim eski konularınıza da baktım.
Siz yağmurdan kaçıcam diye koşar adım doluya gidiyormuşsunuz resmen. Ucuz yırtmışsınız.
Daha kendi arızalarınızı halletmeden kendinizden beter bi adam bulmuşsunuz, hayatınızı mahvetmek üzereymişsiniz.
Bakın huzursuz bi aile ortamınız; baskıcı bi babanız var. Yani babanızın o adamı sevmesine hiç şaşırmadım ben, zira birbirlerine baya benziyolar.
Daha evlenmeden size çalışma diyen, sizi iş yerinizdeki erkeklerden paranoyakça kıskanan bi adamdan bahsediyoruz. Babanız da kır dizini otur evinde demeye getirmiş resmen. Bi de evlendiniz mi tamamen kapatırdı sizi eve. Tıpkı şu anda iş dışında evden çıkmanıza izin vermeyen babanız gibi, hatta daha kötüsü.
"1 gün iyiysek 3 gün kavgalıyız." Sizin lafınız bu.
Uzun lafın kısası o adamın istemeye gittiği kızcağız derdinize yansın, siz de kurtulduğunuza sevinin. Çok iyi olmuş 52 günde yeni birini bulduğu, tüm gerçek yüzünü ortaya döktüğü. Size dönecek kapı bıraksa yakacaksınız kendi başınızı çünkü.![]()
Çok doğru bir soru.Zaten bu olay itibari ile gözümde zerre değeri kalmadı dün ağlıyordum bugün şükrediyorum.Bu Adamı sevmekten vazgeçmen için daha ne yapmalı?
Üzüldümm.Hayal kurarız başkaları yaşar hayırlıs olsun hakkınızda belki size nispet yapmıştır..Hiç sağlıklı bir karar değil ayrılığın üzerine mutluluk.Bırak kanayan yaralarına tuz bassın nasılsa mikrop kapacak..Klasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
umarım mikrop kaparÜzüldümm.Hayal kurarız başkaları yaşar hayırlıs olsun hakkınızda belki size nispet yapmıştır..Hiç sağlıklı bir karar değil ayrılığın üzerine mutluluk.Bırak kanayan yaralarına tuz bassın nasılsa mikrop kapacak..
Çok şükür.üzülürsün canın yanar.. ağlarsın ama inan geçer.. insan neleri unutmuyor ki.. zaman şart.. hakettimi bu adam seni.. sanmam... nefret bile etme.. tamam belki çok mutlu olacaktın belki güzel olacaktı herşey ama olmadı çünkü haketmedi seni.. ve en önemlisi ne biliyormusun.. ALLAH senin için hayırlı olanı yaptı..
pislikler yaumarım mikrop kapar
Çok aptalım değil mi52 gün sonra kiz istemeye giden adami düsünüyor musun hala ?
Söyledim babama söylemeseydim keşke gene bağırdı çağırdı sanane dedi atmasaydın nişanı dedikızzz ailene söyledin miusuyenprenses
babanı anlayamıyorum gerçektenSöyledim babama söylemeseydim keşke gene bağırdı çağırdı sanane dedi atmasaydın nişanı dedi
Annem çok şaşırdı sevmiyormuş demek ki bu seni dedi iyi ki ayrılmışsın ondan sana hayır gelmez dedi kız kardeşim zaten ettiğini çekecek boşver dedi.
Ben de onunla bir şey paylaşan da kabahat bir de bana diyor paylaşmayın benimle böyle şeyler beni bunun için mi çağırdınız diyorbabanı anlayamıyorum gerçekten
e adam seni satamadı oraya bu ne aşkmış arkadaş konularının başından beri babandan nefret ettim yeminle.Ben de onunla bir şey paylaşan da kabahat bir de bana diyor paylaşmayın benimle böyle şeyler beni bunun için mi çağırdınız diyor
Ben de evde babama saygımı bozmamak için mücadele veriyorum işte...e adam seni satamadı oraya bu ne aşkmış arkadaş konularının başından beri babandan nefret ettim yeminle.