• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok artık, bunu da kaldıramam.

M

Merak etme kimse kendinde hata bulmaz. Esim de evi terk ettiginde bwn oglumla 6 ay bekledim. Sonra da baba evine dondum. Simdi de bu yuvayi sen yiktin neden beklemedin diyor. Sen gittin diye sucladi beni. Vicdanlariniboyle rahatlatiyirlar. Aldatan da aldattim demez mesela. Hic sucu ustune alan gordun mu? Dusunme bunlari. Inan geciyor. Yasayamam olurum diyorsun ilk zamanlar ama oyle de bir yasaniyor ki. Jendimden biliyorum. Demek ki daha hayirli bir kusmet bekliyor seni.
hatalarımızı bilip düzeltmeye çalışsak sanırım hayat daha güzel olurdu

: ( allah seni kurtarmış daha hiç bişeyi düşünme şükret.. İnşallah çok çok mutlu olacağın biri çıkar karşına:KK200:

Klasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
Neden nişanı attın?
Biraz acımasız belki ama kuzum geri dönmesini beklicektin niye ayrıldın dersmi vericektin ters tepti.
Dayan ve hayatını devam ettir bence demek allah böyle münasip görmüş bana böyle konuşmak tabii kolay yaşayan sensin ama elinden başka bişey gelmez kabullenmekten başka yolu yok..

Neden nişanı attın?
Biraz acımasız belki ama kuzum geri dönmesini beklicektin niye ayrıldın dersmi vericektin ters tepti.
Dayan ve hayatını devam ettir bence demek allah böyle münasip görmüş bana böyle konuşmak tabii kolay yaşayan sensin ama elinden başka bişey gelmez kabullenmekten başka yolu yok..
nişan alışverişinde kuyumcuda ağlattı, nişan günü sktr git dedi, işten çıkacaksın dedi çıkmadım diye çalıştığım yerde erkek için çalıştığımı söyledi sonra hayvansın insan olamadın dedi. Saygısı yoktu. İşte bu yüzden attım.

Diyecek bir şey yok canım için acıyor anlıyorum. sabret elbet bu günlerde geçecek her şey çok daha güzel olacak senin için emin ol

Haklı nedenlerle nişanı atmışsınız. Böylesi daha iyi olmuş, ömrünüzce üzüleceğinize bir 52 gün daha üzülür unutursunuz. Karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah tez zamanda...

Nişan atmak gibi bir şey blöf değil, ciddi ciddi yapılması gerekir diye düşünüyorum. Nişan atmak, o ilişkiye nokta koymak oluyor. Sizin hatanız hala dönmesini beklemeniz. Hatta aileniz bile beklemiş, şaşırdım. Keşke önünüze baksaymışsınız. Bu kadar değerliyse, onsuz olmuyorsa nişan atmasaydınız. Ha nişani çok gerçekçi sebeplerle attıysanız da beklemeyin bir daha onu. Çok çelişkili geldiniz bana.
Yapacak bir şey yok. Siz de artık önünüze bakın en iyisi. Bu kişi bitmiş gitmiş.

Bazen olaylar öyle hızlı gelişir ki siz bile anlamazsınız nasıl o hale geldiğini,benim nişan atma olayım öyle olmuştu olayın içindeyken ne yaptığımı anlayamamıştım...sekiz ay oldu canım ben nişan atalı geçmese benim acım geçmezdi inan ilk zamanlar çok kötüydü benim için şimdi mi nötürüm iyiki olmamış diyorum hayatımda yeni birisi olmamasına rağmen...o zamanlar babamda şöyle söylemişti bana iyiydi niye bıraktın kötüyse niye üzülüyorsun ...şu kadarını söyliyim sevseydi ne yapar eder o Yüzüğü tekrar parmağına takardı...bu cinsler seviyormuş gibi yapanlar içleri boş yani...en büyük teselli cümlemi söyleyeyim olmayan iş Hayırsız iştir.şimdi değil ama ilerde anlayacağız bunu bence...kendine iyi bak hiç koyverme kendini en iyisi için bile değmezzzz

52 gün oldu.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.

Kışa tek başına giremediyse demek... ne olsa winter is coming

Düşünmeye bile değmez.

52 gün oldu.

bende nişan attım canımmm. senin ki yine 52 gün sonra bulmaya gitmiş benim ki beş günde yeni sevgili aradı bir ayda da yiğeninin en yakın arkadaşı ile sevgili oldu sonra ayrıldılar bana mesaj attı ondan nefret bile etmiyorum ya bu cinsin hepsi aynı demeyecegım ama cogu aytnı şimdi mutluyum kafm rahat bende senın gibi kesin benı seviyor derdim nerede adam benı hiç sevmemiş o yüzden değmeyecek insanlar için gençlğini ömrünü heba etme bekleme engelle her yerden önüne bak nişan atmış biri olarak tavsiyem bu

Back
X