• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok artık, bunu da kaldıramam.

nişan alışverişinde kuyumcuda ağlattı, nişan günü sktr git dedi, işten çıkacaksın dedi çıkmadım diye çalıştığım yerde erkek için çalıştığımı söyledi sonra hayvansın insan olamadın dedi. Saygısı yoktu. İşte bu yüzden attım.
Çok iyi yapmışsın aklına sağlık arkasından ağlamaya deyicek biri değilmiş akan gözyaşlarına yazık deyseydi zaten yanında olurdu vazgeç cnm

Hakkında en iyi olan şey olmuş ve kurtulmuşsun ondan. O güzel günlerde kıymetini bilip değer vereceğine hakaret eden adamdan hiç bir halt olmaz.

Klasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
2 ay olmus hayatina bakmasi kadar normal bir sey yok. Anormal olan nisan atildigi halde sizin ailece beklemeniz. Ya da baskasiyla evlenecek adam icin dilekler dilemen. Baba demesi de sadece agiz aliskanligi terbiyesizlikle ne alakasi var anlamadim. Bence artik dogrularla yuzles boyle hayal dunyasinda yasarsan travmayi atlatamazsin

bence verilmiş sadakanız varmış. nişanda hakaret eden iftira atan biri evlenince ne yapar kim bilir. zaten adamın ayran gönüllü olduğu da ortada. evlenseniz, evlilik monotonlaşınca belki başka kadınlara gidecekti. bu kadar kısa sürede başkasına bağlanabildiğine göre. ben evleneceği kıza üzüldüm siz kurtulmuşsunuz o napsın başına gelenden haberi yok. bir de benim tahminim gururunuza dokunmuş ondan sindiremiyorsunuz ama kendinize güvenin. daha iyilerine layık olduğunuzu, daha kaliteli bir evlilik yapabileceğinizi düşünün.

Klasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
Erkeklerde neden böyle yaa :( onlar bizim gibi değil... Belki evlensem onla mutlu olamayacaksın, biz severken bunları düşünmüyoruz..Allah biliyor biz bilemıyoruz... Allah yardımcın olsun, inşallah geçer :(

Senin için hayırlısı olmuş. Üzülmene değmez böyle biri için. Zamanla herşeyi unutursun daha yeni olduğu için bu kadar acı geliyor. Hayırlı insanlar çıkar inşallah karşına.

ah canım ya gör bak o geri dönecek buna adım gibi eminim sen böylesi üzüldüğün için o geri dönüp af dileyecek ama asla dönüpte bakmayacaksın sen artık kendi yolunu çizeceksin ve onu unutacaksın sırf bu hareketi bile onu unutman için yeterli bir sebep düşün düşün tiksin ondan başka çaren yok boşver bazen bazı insanlar hayatımızdan çıkarlar hakkımızda hayırlı olmadıkları için belki daha iyisi gelecektir kim bilir :)

Nişan atmak gibi bir şey blöf değil, ciddi ciddi yapılması gerekir diye düşünüyorum. Nişan atmak, o ilişkiye nokta koymak oluyor. Sizin hatanız hala dönmesini beklemeniz. Hatta aileniz bile beklemiş, şaşırdım. Keşke önünüze baksaymışsınız. Bu kadar değerliyse, onsuz olmuyorsa nişan atmasaydınız. Ha nişani çok gerçekçi sebeplerle attıysanız da beklemeyin bir daha onu. Çok çelişkili geldiniz bana.
Yapacak bir şey yok. Siz de artık önünüze bakın en iyisi. Bu kişi bitmiş gitmiş.
Ben sadece pişman olmasını bekledim, pişman olup özür dilemesini.

2 ay olmus hayatina bakmasi kadar normal bir sey yok. Anormal olan nisan atildigi halde sizin ailece beklemeniz. Ya da baskasiyla evlenecek adam icin dilekler dilemen. Baba demesi de sadece agiz aliskanligi terbiyesizlikle ne alakasi var anlamadim. Bence artik dogrularla yuzles boyle hayal dunyasinda yasarsan travmayi atlatamazsin
Haklısın sanırım ama o bana senden başkası olmayacak asla sen son şansımsın sen de benden ayrılırsan 1 sene hayatına kimseyi alma ben dayanamam demişti yani sürekli sen sonsun senden başkası asla olmayacak dediğinde ben olur dediğim halde ısrarla olmayacak diyen adama şaşırdım.

bence verilmiş sadakanız varmış. nişanda hakaret eden iftira atan biri evlenince ne yapar kim bilir. zaten adamın ayran gönüllü olduğu da ortada. evlenseniz, evlilik monotonlaşınca belki başka kadınlara gidecekti. bu kadar kısa sürede başkasına bağlanabildiğine göre. ben evleneceği kıza üzüldüm siz kurtulmuşsunuz o napsın başına gelenden haberi yok. bir de benim tahminim gururunuza dokunmuş ondan sindiremiyorsunuz ama kendinize güvenin. daha iyilerine layık olduğunuzu, daha kaliteli bir evlilik yapabileceğinizi düşünün.
Ben sadece onun beni sevdiğine benden başkasıyla yapamayacağına inanmıştım hep sen sonsun senden başkası olmaz derdi tamam olurdu biliyorum ama bu kadar kısa sürede olması çok dokundu.

ah canım ya gör bak o geri dönecek buna adım gibi eminim sen böylesi üzüldüğün için o geri dönüp af dileyecek ama asla dönüpte bakmayacaksın sen artık kendi yolunu çizeceksin ve onu unutacaksın sırf bu hareketi bile onu unutman için yeterli bir sebep düşün düşün tiksin ondan başka çaren yok boşver bazen bazı insanlar hayatımızdan çıkarlar hakkımızda hayırlı olmadıkları için belki daha iyisi gelecektir kim bilir :)
Biliyor musun kafamda bitirdim yani bu olayı duymam çok iyi oldu.Belki de böyle bir şey yapmasa onu hep sevecektim ve beklemeye devam edecektim, çok iyi oldu.

bak bana, şuan eşimle dünyanın en mutlusuyum. nasipse sağlıkla bir bebek bekliyorum. Zor atlatılıyor o kısmı itiraf edeyim. basitce atlatmıyosun. bak yıllar sonrada hatırlıyosun ama acıtmıyor. şuan acıtıyor seni biliyorum. ben atlatma döneminde stresten şeker hastası oldum biliyo musun. Akıllarıma yanayım! aklıma tüküreyim! böle olcanı bilsem gram üzülür müydüm? ASLA. aklını kullan arkadaşım, acıyordur canın amenna. Ama geçiyor.
Benimde eski sevgilimin bu ay sonu düğünü var. Neler hissettiğimi anlatmama bile gerek yok sizde yaşamışsınız bu durumu. Ama bu yazınız bana umut oldu. İnşallah bende sizin gibi atlatırım bu dönemi ve inşallah bende sizin gibi şükrederim birgün.

Back
X