Allah razi olsunOkudum canım. Allah yattığı yerde dinlendirsin, sana da sabır versin çokk üzüldüm
Allah rahmet etsin size ve ailenize de Allah sabır versinEvet calisiyodu burda bende baska sehirde yasiyodum ablamda sirnaktq ogretmenlik yapiyodu ama enson ablam bayram gtmisti annemde yannda degildi ailesel sebeplerden ama 3 tane oglu burdaydi ugruyolardi yanina onlar blms zaten
Cok agladik ablam annem ben seslerimiz kisildi smdi ise icime kapandm cnm hc bsey istemiyo blmiyorm tarif edemiyormBaşınız sağolsun , çok acı siZi çok iyi anlıyorum ... 10 sene önce bende babamı kalp krizinden dolayı kaybettim 10 dakika önce telefonla konuşmuştuk , araba kullanırken kalp krizi geçirmişti ... o zamanlar çok kızıyordum ‘geçecek’ diyenlere ama gerçekten geçecek ...
elbette unutmayacaksınız ama bu kadarda kavurmayacak içinizi . Evlatlarınız , aileniz saracak acınızı , bi bakmışsınız yıllar geçmiş , hatıralarda yaşıyor babacığınız. O yüzden ağlayın, bağıra bağıra ...
Tarife gerek yok çok iyi biliyorum çünkü. İnsan acıyı da , üzüntüyü de doya doya yaşamalı . Geçeceğini bilin yeter .Cok agladik ablam annem ben seslerimiz kisildi smdi ise icime kapandm cnm hc bsey istemiyo blmiyorm tarif edemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?