Yok boyle bi aci

Tarife gerek yok çok iyi biliyorum çünkü. İnsan acıyı da , üzüntüyü de doya doya yaşamalı . Geçeceğini bilin yeter .
okudum canım allah kabul etsin
başın sağolsun benım babamda 1,5 sene çekti ama genede öldü dediklerinde deliye dönüyor insan ,
Sabırlar dilerim, okudum.
Allah merhametiyle muamele etsin, cennet mekan olsun inşallah.
Aynı şekilde 2013 yılında kaybettim. O günler dün gibi aklımda acın çok taze. Ama inan bana geçiyor bir süre sonra hayat telaşına kapılıyorsun. Acın hafifliyor eskisi kadar acıtmıyor.
Başınız sağolsun... Mekani cennet olsun...
huzur içinde uyusun
Allah hepinizden razi olsun allah ruhlarini saad etsin isiklar icinde uyusunlar

Başınız sağolsun. Babalarımız nur içinde yatsın. Ben de babamı 6 ay önce kaybettim. Hakikaten yok böyle bir acı. Geçmedi, geçmiyor. Acının yanına özlem de ekleniyor. O kadar özledim ki. Ne diyim Allahım tüm acı çekenlere sabır versin.

Benim babam da bir sabah annemin omzunda ölü bulunmuş(kalp krizinden yine)..ben cenazesine de yetişemedim..inanmak,kabullenmek çok zor gelmişti bu yüzden.
Allah sabır versin size, başınız sağolsun.

Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun...
Acınız çok taze, ağlayın, üzülün, yaşayın bunlar çok normal zamanla geçmese de azalacaktır ...
Bol bol dua okuyun .

Okudum Allah rahmet eylesin inşallah kendinizi suclamayin lütfen .

Başın sağolsun. Hemen hemen ben de aynısını yaşadım. Geçen yıl babamı kalp krizinden kaybettim. Uzakta çalışıyordu daha 46 yaşındaydı. Öldü diye haber geldi.Hele o son görüş. Genç ve ani kayıplar çok daha zor. Ama rabbim zamanla sabrını veriyor. Bu ebedi bir ayrılık değil buna inanıyoruz. Allah rahmet eylesin.

Anneler Babalar ölümsüz olsa keşke.. Ama olmuyor. Acınızı çok iyi anlıyor ve yürekten paylaşıyorum. İş vicdan azabı çekmeye gelince insan beraber yaşasa bile kendine yük edecek şeyler buluyor. Bende hep Babamın bir dediğini iki etmeyen biri olmama rağmen keşke ayaklarını daha çok ovsaydım keşke yanında daha çok otursaydım vs diye diye kendimi yerdim.. Hayatın bir akışı var ve mecburen buna uymak zorunda kalıyoruz. Kendinize yük etmeyin böyle şeyleri.. Zira yaşadığınız çok büyük bir acı var zaten.. Rabbimden size bolca sabır diliyorum. Başınız sağolsun, Babanızın mekanı cennet olsun inşallah.

Allah rahmet eylesin. Ben de anne mi aynı şekilde kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. Içini ferahlamak istiyorsan arkasından sürekli hayır yap, bol bol oku ve dua et. Inan başka türlü insan kafayı yiyor.

Iki bucuk yil oldu bende de babam I kaybedeli aci degismiyo sekil degistiriyo hep bi ozlem var icimde ansizin geliveriyo aklima en kotusu vedalasamamak babalar gununde sabah 5 de kalp krizinden oldu Tek deildi ama genede Ben hala suclu hissediyorum kendindimi

Allah rahmet eylesin hepsini

Ben 12 yaşındaydım.ilk ben gördüm yanımda düştü öylece konuşurken...sonra herşey bitti gitti.geriye kalan bir omre sirayet eden koca bir travmaa...ölene mi yazık geride yanıp kavrulana mi en iyisini Allah bilir.ölüp o da gider de içim yanar diye o tarihten sonra anneme hep mesafeli oldum.allah hepsine rahmet eylesin.ha bu arada mezarına da hiç gidemedim .kendimde o gücü bulamadım yaş oldu 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…