Yok Böyle Dans (2) Show Tv

2011 10:47 Nihat Doğan'la ilgili son noktayı koydu
Bloomberg HT'de Kenan Erçetingöz'ün sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı "Yok Böyle Dans" yarışması için Nihat Doğan'la hiçbir şekilde görüşmediklerini açıkladı!

"NİHAT DOĞAN KADRODA YOK"
Nihat Doğan'la ilgili basında çıkan haberleri yalanlayan Ilıcalı, "Nihat Doğan Yok Böyle Dans'ta yok. Ne Nihat'ın ne de bizim böyle bir talebimiz olmadı." dedi.

"HAKAN PEKER BENİ HEYECANLANDIRIYOR"
Acun Ilıcalı Programda "Yok Böyle Dans"ın kadrosunu da açıkladı. Ünlü sunucu, "Yarışmada Özge Ulusoy, Helin Avşar, Nez, Hakan Peker var. Özellikle Hakan Peker beni çok heyecanlandırıyor. Aşkın Nur Yengi ile de görüşme halindeyiz. Kesin bir şey yok. Yarışmada çok ünlü bir profesör de olacak ama isim vermek istemiyorum. Sürpriz olsun istiyorum." ded

şu acun ılıcalının programları hep izlenilir oluyor..
hoşça vakit geçirmek için birebir..
umutsuz kadınları nasıl izliycem peki :30:

şu cem ceminay elense ya artık.. boş konuşmalarından gına geldi çok antipatik.. dans ettiği falan da yok kalkıp o adama 6-7 puan veriyolar bi de..

şu cem ceminay elense ya artık.. boş konuşmalarından gına geldi çok antipatik.. dans ettiği falan da yok kalkıp o adama 6-7 puan veriyolar bi de..

bencede çok antipatik,birde insanların tam konuşması bitmeden mikrofonu çekmesine gıcık oluyorum.elendi kurtulduk derken yarışma sonuna kadar ordaymış.

bu arada bu haftanın birincisi kim oldu kaçırdım ben :)

Back
X