Yok Canım Ne Tribe Girmesi 🙄

Senin yine 28 iyiyimiş ben direk 30 utanmasalar 35 dicekler 😂

Hiç su içmiyorum kızlar hiç
Üzerine sigara
Dert tasa da var tabi bolca
Eskisi kadar kendime özen göstermediğimi de farkediyorum ama yaralıyo işte ister istemez böyle yorumlar
Böyle olunca bende kendimi yaşlı hissediyorum valla 🙄😭
şu kış günü hiç abartmıyorum en az 10 bardak su iciyorum. sigarayi birakmak kadar su da önemli just

Senin yine 28 iyiyimiş ben direk 30 utanmasalar 35 dicekler 😂

Hiç su içmiyorum kızlar hiç
Üzerine sigara
Dert tasa da var tabi bolca
Eskisi kadar kendime özen göstermediğimi de farkediyorum ama yaralıyo işte ister istemez böyle yorumlar
Böyle olunca bende kendimi yaşlı hissediyorum valla 🙄😭
Bi kerede 32 diyen oldu onu baya taktim kisa sureli bi depresyona girdim :cry:bence yas genetik babama benziyorum benim yuz hatlarim soguk ve sert duruyo cok zayifda olsam degismiyor cunku ablam baya kilolu ama yuvarlak yumusak yuzlu yasini hic gostermez.

Kızkardeşim benden 10 yaş küçük.

Ben 32, o 22.
Zayıf, citipiti
Gören liseli misin diyor.
Hatta büyüyünce ne olacaksın diyen var :)
Birlikte çalışıyoruz şimdi.
Geçenlerde 3. Kez ikimize hanginiz büyünsünüz diye sordular.
10 yaş+3 çocuk.
Evet 32 göstermiyorum,
Genelde 26-27 diyorlar ama kardeşim de 18 gösteriyor zaten.
Hatta ben sizinle aynı boyda, 62 kiloyum, ama spor yapıyorum.
O 164, 48 kilo.
He şu var, iş yerinde ben eşofman, spor kıyafet, o şık giyiniyor.
Ben de ya makyaj yok, ya da varla yok arasında, o yapıyor.
O ofiste oturduğu yerde çalışırken, ben ayakta zipzip.
Gibi sebeplerden onun büyük olduğunu düşünebilirler ama gerçekten çocuğun 1 avuç surati ve bebe🤦🏻‍♀️
Tamamen kişilerin saçmalaması:) takılmayın böyle şeylere.

Maşallahınız var diyorum sadece..
Hemde 3 çocukla..
Kıskanmadım ama imrendim 😂

ooo olmadı sımdı susuz asslaaa
uyanır uyanmaz ılk ıs su yanınızda guzel bır camdan sıse olsun ısyerınde masanızda ıcınde 1 cubuk tarcın bıraz lımon kabugu rendesı 1-2 dılım salatalık bu 2 lıtrelık sıse olsun
yudum yudum ıcılır su gun ıcınde tek seferde cumburlop da ıcılmez sındıre sındıre yavas yavas
hem tum odemlerı atar hem hucrelerı yenılen hem cıldı nemlendırır parlatır hem zıhın bulanıklıgını gıderır saglık katar organların guzel calısmasını saglar kan akısını hızlandırır metebolızmayı hızlandırır yag yakar sac ve tırnak beslenır

daha sayayım mı :)

Sizin sağlık yaşam yazılarınıza bayılıyorum zaten çok iyi geldi valla
Güzellik merkeziniz falan varsa geliyiiim müşteri olaraktaaan 😂

gösterseniz ne olacak ? kilolu olsanız ne olacak ? türkiye de kadınların bu derece bedensel kaygıları olması beni mahvediyor ya .
dünyaya muhtesem genç güzel ince bir beden borcunuz yok ... kadın gücünü bastırmanın en iyi yolunu bulup her gün sosyal medya da daha derinleştiriyorlar. kadınlarımızda güzelce boyun egiyor buna .
26 değil 50 gösterseniz ne olur ki ?

Dimi ne olacak ki .. çok haklısınız aslında.. içimize o kadar işlemiş ki bazı algılar.. mutsuz etmekten başka bi işe yaramıyo..

Bir gün kaç doğumlusun konuşmasının tam ortasına geldim banada soru yöneltildi ortamda herkes 90lardan konuştuğu için sadece 4 lüyüm demiştim bi tanesi neee 84 mü demişti o derece büyük sanmış düşün yani hahahah gülüp geçtim ruh yaşı önemli yahuuu boşver milletin ne dediğini 😂

Ohoo ruhuma girersek işler kızışır yaş 26 ruh 96 😂

Kumas pantolon benıde kılolu gosterıo bu aralar zaten sldım basımı gıttım

Ya 30 yas kadini nasil oluyor bence 26 ile 30 arasında bir fark yok siz 30 ile 34 deseydiniz olabilir derdim. 30 yasta insan kırışmiyor bile 26 ile fark yoktur ama 34 de hafiften ince çizgiler başlayabilir. Bana sorsalar ben anlamam 30 yas nasil olur 28 yas 26 yas nasil olur bunlar aynidir. Haa eşiniz mesela 30 dan cok daha küçük duruyor olabilir burak kut mesela nasil babyfaceti, onun yaşını bilenler sizi ayni sanmis olamalari normal.
Takılmayın gerçketen yastan degilde belkide, sactan cilt yapısından kiminin cildi bana cok kalin geliyor hatlari cok oturmuş bence siz yasinizdasiniz onlar bilemiyor

Kilonuz gayet normal kilolu filan değilsiniz herkes kendini sıfır beden sanıyor galiba.ayrica sıfır beden de çok itici geliyor bana o ne öyle kemikleri görünüyor dışarıdan insanlar in.

1.70 boya 63 kilo cok degil ki.
Kilolu falan degilsiniz.
Sac renginizden ola bilir, makiyaj tarzinizdan, giyim şeklinizden ola bilir.
Ha bu arada 30 kotu yaş degil.
Ben de 30 yaşimdayim ama kucuk gosteriyorum.

Hayatimda sadece bir kişi yaşindan buyuk gosteriyorsun demisti şok olmustum))) ( Uçakta bir kizla tanişmiştim, ucaktayken soylemisti, her halde karanlikta iyi gorememis) Bir kac gun kendime gelememistim))) Oyuzden anliyorum sizi.

Hemde 3 çocukla..

Dimi ne olacak ki .. çok haklısınız aslında.. içimize o kadar işlemiş ki bazı algılar.. mutsuz etmekten başka bi işe yaramıyo..

yok bir hayatı hiç dolu dolu yaşamamaya yarıyor , kendi bedeninden dünyaya acılamamaya yarıyor , dünyayı kadın gücünden mahrum etmeye yarıyor . yaradığı çok alan var

şu kış günü hiç abartmıyorum en az 10 bardak su iciyorum. sigarayi birakmak kadar su da önemli just

Hiç taktik verme zatenn hiç görme bu justun ne dertlerde

Kumas pantolon benıde kılolu gosterıo bu aralar zaten sldım basımı gıttım

Çok çirkim gerçekten ya kumaş hiç kendim gibi olamıyorum ben bile kendimi yaşlı hissediyorum bi de klasik ayakkabı gömlek olcak
Daraltmakta yasak yani karışıyolar

Ya 30 yas kadini nasil oluyor bence 26 ile 30 arasında bir fark yok siz 30 ile 34 deseydiniz olabilir derdim. 30 yasta insan kırışmiyor bile 26 ile fark yoktur ama 34 de hafiften ince çizgiler başlayabilir. Bana sorsalar ben anlamam 30 yas nasil olur 28 yas 26 yas nasil olur bunlar aynidir. Haa eşiniz mesela 30 dan cok daha küçük duruyor olabilir burak kut mesela nasil babyfaceti, onun yaşını bilenler sizi ayni sanmis olamalari normal.
Takılmayın gerçketen yastan degilde belkide, sactan cilt yapısından kiminin cildi bana cok kalin geliyor hatlari cok oturmuş bence siz yasinizdasiniz onlar bilemiyor

Eşim aslında tam yaşını gösteriyor bence. Hatta göz çevresi ve alnında kırışıklıklar var saçında da biraz beyaz. Eşimi gömim biraz sinirimi ondan çıkarim :D
Şimdi ona bakınca bende tek bi kırışıklık bile yok ama aynı yaş diyolar işte ilginç valla

Kilonuz gayet normal kilolu filan değilsiniz herkes kendini sıfır beden sanıyor galiba.ayrica sıfır beden de çok itici geliyor bana o ne öyle kemikleri görünüyor dışarıdan insanlar in.

Yani bana bunu diyende 60 kilo vardır yani ve benim boyum ondan daha uzun.. yorum yapmak için yapılıyo bazen ya ben insanların fiziki görünüşüne asla yorum yapmam mesela hassas yaklaşırım ama lönk diye dalıyo bazıları

Dedim ve girdim tribe..

Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..

Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.

Niye böyle oldu ki noldu ki ya 🙄
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..

Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle 🙄
Takmayın benim kiz kardeşim çok çok güzeldir sarışın renkli gözlü oldukça dikkat çekici yüzü ve fiziği ile ama benden büyük sanırlar hep olgun duruyosun derler
Benide hep yaşımdan küçük sanırlar valla onun gibi olsaydım da büyük sansalardı

4justice 4justice kız taktiğimi var söylüyoruz işte. sigarayı bırak, su iç, spor yap, cilt bakımını yap ve stresden ne kadar mümkünse artık uzak dur.

1.70 boya 63 kilo cok degil ki.
Kilolu falan degilsiniz.
Sac renginizden ola bilir, makiyaj tarzinizdan, giyim şeklinizden ola bilir.
Ha bu arada 30 kotu yaş degil.
Ben de 30 yaşimdayim ama kucuk gosteriyorum.

Hayatimda sadece bir kişi yaşindan buyuk gosteriyorsun demisti şok olmustum))) ( Uçakta bir kizla tanişmiştim, ucaktayken soylemisti, her halde karanlikta iyi gorememis) Bir kac gun kendime gelememistim))) Oyuzden anliyorum sizi.

Tabi kötü değil ama dediğiniz gibi insan işte kötü hissediyo.. 30uma gelince kaç göstercem moduna giriyorum..
Küçük göstermek daha iyidir eminim..

Takmayın benim kiz kardeşim çok çok güzeldir sarışın renkli gözlü oldukça dikkat çekici yüzü ve fiziği ile ama benden büyük sanırlar hep olgun duruyosun derler
Benide hep yaşımdan küçük sanırlar valla onun gibi olsaydım da büyük sansalardı

Sarışın olunca ekstra yaş biniyo aslında direk olgunluk çöküyo daha ağır makyaj istiyo çünkü
Kimse halinden memnun değil demekki 😂

Sarışın olunca ekstra yaş biniyo aslında direk olgunluk çöküyo daha ağır makyaj istiyo çünkü
Kimse halinden memnun değil demekki 😂
Yok şimdi memnun değilim demiyelim kendimi her halimle seviyorum evet öyle olsaydım daha güzel olabilirdim ama olsun kendimi seviyorum
Bunu sanma egomdan yazıyorum ben herkesi olduğu gibi kabullenip seviyorum
Dış görünüş benim için o kadar geri planda ki insanların ne dediği de zerre umdum degil

Dört yaş için mi tribe girdiniz yahu.
Bir insan 26 ile 30 yaş arasında çok farklı görünmez ki zaten ☺
Ben insanlarda yaş tahmininde bulunurken o beş yaş aralığı hep koyarım zaten.
Yani 20 25 yaşlarında yada 25 30 yaşlarında gibi derim mesela.

Kim ne derse desin, hissettiğiniz yastasinizdir.
Ben 32 yım ama 25 en fazla, ruhum ip atlayan deli çocuk 😍
Daha küçük görende olur, tam yaşımı bilen de.
Bende pek yaş tahmin edemem, hiç takılmayın böyle şeylere ☺

Önemli olan mutlu ve sağlıklı yaş alın 💕

Hemde 3 çocukla..

tesekkur ederım :KK36:
bu arada kadınlarda kumas pantolon gıyıp de genc ve zayıf durabılene helal olsun dıyorum ne ben kendımde ne cevremde bunu basarabılenı henuz gormedım :D bence sorun kumas pantolonda atın çöpe gıtsın

4 yaşta ne var ki? 30'u duymak sinirinizi bozmuş bence.
Algılarda sihirli bir sayı gibi 30. 31 yaşındayken 34-35 deseler bu kadar bozulmazdınız belki :)

Ben sevgilimden 3 yaş büyüğüm ve 30 yaşındayım. Hangimizin büyük olduğunu anlamıyor bile kimse.
Fiziksel farklılık yaratacak yaş farkları değil çünkü bunlar. Boşuna sıkmayın canınızı.

Ama bazı şeyler yaşı büyük gösterebiliyor. Saç rengi, modeli, giyim tarzı, aksesuar vs.
Belki bunlara bir el atmanız, tarzını değiştirmeniz gerekiyordur, görmeden bilemeyiz.

Herkes kendinde olandan şikayetçi herhalde 🤪Aynı yaştayız ben de küçük gösteriyorum mesela ve bundan şikayetçiyim. Eğer böyle bi tık asık suratlı durmazsam üniversiteye yeni başlamış muamelesi falan yapıyorlar sinirim bozuluyor. Sizinki daha iyi emin olun.

Nasıl genç görünülüre gelirsek yine hemen hemen aynı boydayız ama ben sizden 10 kilo zayıfım. Bu etkili olabilir yani eğer kilo vermek isterseniz elbette. Onun haricinde fresh giyinin ağır makyajdan kaçının su içmeye özen gösterin bence çok etkiliyor.

Dedim ve girdim tribe..

Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..

Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.

Niye böyle oldu ki noldu ki ya 🙄
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..

Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle 🙄
O boya o kilo gayet ideal bence. Takma kimseyi ya bunu sana söyleyenlere bi dön bak incele kim bilir kendileri kaç gösteriyor.

Back
X