Yok Canım Ne Tribe Girmesi 🙄

Genç kızlık zamanlarımda bana da yaşından olgun duruyorsun derlerdi.Hic bir zaman deli dolu biri olmadım.Genelde ağır başlı denilen türdendim.21-22 yaşındayken 27-28 falan gösteriyorsun diyenler oluyordu.Fakat şuan ilginc olan yaşımı duyan hadi canım en fazla 27-28 gibisin diyorlar.(35 yaşındayım)27 yaşına sabitledi sanırım vücut kendini🤔

Bende aynı boy kilodayım ama hiç kilolu durmuyorum valla onlar şaşırmışlar bence. 26 ile 30 arasında pek farkda yok. Kaşların kavisli ise şeklini değiştir ya da saç rengin koyu ise sert gösteriyordur seni.

30un nesi varmis 😜
O degil de lise bebeleri 30 gosteriyor gunumuzde, o taktiklari cantalar, o makyajlar, o saclar. Gene iyisiniz diyelim mi 😁

Siz kendi ilk mesajinizda yazmissiniz zaten, spor, sigara, ve mumkun oldugunca dogal beslenme.

Bana lise çağından sonra geneli büyük tahmin tahmin bazı kisilerde yaşımı doğru tahmin etmeye başladı. Bunu şuan pek umursamiyorum. Çünkü yaş sadece yüz ile tabmin edilmiyor. Oturup kalkmak konuşma üslup hepsi insanlar için tahmin meselesi.
Bende 170 e 62 yim bu aralar. Ah kış. 😂

Kızlar yorumları takip ediyorum öneriler için teşekkürler dikkate alcam hepsini

27 yasındayım, hic göstermiyorsun diyorlar keske göstersem. Takılmıyorum.

Sizde takılmayın.

Genç kızlık zamanlarımda bana da yaşından olgun duruyorsun derlerdi.Hic bir zaman deli dolu biri olmadım.Genelde ağır başlı denilen türdendim.21-22 yaşındayken 27-28 falan gösteriyorsun diyenler oluyordu.Fakat şuan ilginc olan yaşımı duyan hadi canım en fazla 27-28 gibisin diyorlar.(35 yaşındayım)27 yaşına sabitledi sanırım vücut kendini🤔
bana da 18 yasinda beri 30 yasinda muamelesi yaparlardi. simdi 32 yasindayim yine 30 diyorlar :deli:

Dedim ve girdim tribe..

Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..

Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.

Niye böyle oldu ki noldu ki ya 🙄
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..

Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle 🙄
Bana da hep büyük gösteriyorsun derler :))
Ayrıca boyun kılon cok ıyı benim 1.78 boyum 73 kiloyum hafif topluyun diyelim 😂daracık taytımı giyerım dal gibi oldugumu dusunerek salınırım evde 😂😂😂😂
Amann bakmayın siz densizlere eminim yüzünüzde fiziğinizde güzeldir boyle dendiği için kendınızı sorguluyorsunzdur.
Oldugunuz gibi kalın bosverın :))

evli ve çocuğunuz da varsa otomatik olarak da öyle düşünebilirler.
geçen gün bir kadın yol sordu, örtülü de bir bayandı e elinde de çocuk. muhabbet açıldı yürürken 21 yaşındaymış şok oldum. belki sadece bana öyle geliyor bilmiyorum.
ayrıca çok takılacak bir fark yok 26 yaşındayken biz seni 35 sandık dememişler.
sarı saç da yaşlı gösteriyor özellikle makyajsızken.

İyi de 26 yasindasiniz. 30 gosteriyosunuz diyolar. 26 yasinda birinin 30 gostermesi pratikte cok sacma. Cunku arada yas farki yok. 35 gostermeniz lazimki ki bunu da demek istemis olabilirler. Kibarliktan 30 demis olabilirler. Genetik de olabilir yapacak bisey yok ama sigara icip de yasini gostereni gormedim. Sigarayi birakmakla baslayin ise.

oyle tatlı anlatmıssınız kı sankı sızınle yasadım aynı seyı

evet sıgara aynen boyle farkedıyor bır kere dudak kenarında karartı kırısıklık yapıyor cıldın nemını ve parlaklıgını kaybetmesıne sebep verıyor buda yaş katar ınsana
170 boyunda 63 kilo kadına kilolusun diyen salak kim yav?
Çok makyaj yapar mısınız? Saçınız ne renk, modeli nasıl? Bunlar insanı yaşından büyük gösterebilecek şeyler. Ama 4 yaş büyük sayılmak da atla deve değil ya...
Ve spor yapmak gençleştirir ama sigara cidden insanı çökertiyor, onun etkisi de olabilir dediğiniz gibi. Bir arkadaşım var, 40 yaşında sigarayı bıraktı, cildi parladı, gözünün feri yerine geldi, yanakları pembeleşti birkaç ay sonra. Sizin yaşınız toparlamak için çok daha müsait. İçmeyin şu zıkkımı madem. =)
Sigara ve kuru cilt yeterli erken yaşlanmaya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum diye bir şey yok, demek ki su içmiyor ve doğru ürünleri kullanmıyorsunuz
İnsanlar özgüven sahibi ve bilgili olunca bazen büyük gösterebiliyor. Kilonuz gayet sağlıklı. Sigarayı bırakın, hem erken yaşlandırıyor, hem de bir çok hastalığa sebeb oluyor ki biliyorsunuzdur.. Doğal saç rengi, no make up make up, hafif parfüm ve şık ama spor kıyafet de genç gösteriyor. Üre içerikli nemlendirici kullanın, cildinizi toparlayacaktır.
%100 katılıyorum. vucut komple yenileniyor. hücreler kendini yeniliyor. ölü hücreler atılıyor. ilk adimi kesinlikle sigarayi birakarak yapmali
Sigara müthiş bir etken yaşından büyük görünmede... kardeşim benden 7 yas küçüktür ama benden 7 yas büyük durur o sigara tiryakisi ben 13 senedir bırakmışım... cildi resmen yaşlandırıyor... cilt bakımı ve günlük temizlik e bakim ürünleri kullanmanı öneririm...
Ünlülere (shakira) 😁baka baka hırs yapıp 71 kg dan 50 kiloya düşmüş biri olarak bu yorumlar sayesinde sigarayı bırakma kararı aldım, cildim kuru ve asla su içmiyorum, içersem de hap atarken içerim 😅
Ama bunu tek başıma işkence halinde yapmak yerine sigara bırakma bölümünden destek alacağım, o güne kadar son demlerimi içeyim bari 🤣
İnsan isteyince herşey oluyor özellikle kadım isterse başarır ❤️🌻

Sigara kırışıklıkları hızlandırır, cildin kalitesini düşürür.

Bir de kırışıklıklardan bağımsız olarak, olgun yüzler vardır. 15 yaşında da olgun gözükür, 25 yaşında da, 30 yaşında da. Bu yüz hatlarıyla ilgili olabiliyor. Mesela sivri çene genç gösterir. Kalkık kaşlar genç gösterir. Kaşların birbirine yakın olması olgun gösteriyor. Yüzünüz kemikli ise yaşı büyütüyor (elmacık bölgesi). Belirgin keskin göz makyajı olgun gösteriyor. Çökük göz altları, yuvarlak göz kapakları yaşı büyük gösteriyor. Aydınlık gözaltları ve içleri genç gösteriyor. Bunlar yapısal şeyler. Rahatsızsanız ufak tefek dokunuşlar, dolgu falan yaptırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ünlülere (shakira) 😁baka baka hırs yapıp 71 kg dan 50 kiloya düşmüş biri olarak bu yorumlar sayesinde sigarayı bırakma kararı aldım, cildim kuru ve asla su içmiyorum, içersem de hap atarken içerim 😅
Ama bunu tek başıma işkence halinde yapmak yerine sigara bırakma bölümünden destek alacağım, o güne kadar son demlerimi içeyim bari 🤣
İnsan isteyince herşey oluyor özellikle kadım isterse başarır ❤🌻
Şuan keşke size dedemi gösterebilseydim, en büyük motivasyon kaynağınız olurdu. 40 yıl sigara içmiş, günde en az 1 paket. Şuan 70'e merdiven dayadı. Ouuuvvvo o kadar sigaraya rağmen Allah iyi ömür vermiş diyeceksiniz belki de ama onunkine yaşamak denir mi bilemem. Yıllardır akciğerleri %35-40 kapasiteyle çalışıyor, şimdi bir de ciğerlerinde kütle çıktı, onun biyopsisinin sonuçları bekleniyor. Düz yolda yürürken nefesi kesiliyor, nefes alıyorum alıyorum doyamıyorum diyor. Resmen her an boğulduğunu hissederek yaşıyor adam. Yıllardır böyle. Konuşurken bile soluk soluğa. Uzun cümleler kuramıyor, nefesi kesiliyor. İnsan başına gelmedikçe, yok yeeaa bana bir şey olmaz diye düşünüyor sanırım, ama olabiliyor. Hiç birimiz ölümsüz değiliz ama ölümün bile daha güzel şekilleri var ya. Nefes almaya doyamamak çok korkunç bir düşünce bana göre. Sizce? Bunu düşünün, başka motivasyon kaynağına ihtiyacı olabilir mi bir insanın bilmiyorum.

Bende 170 boyundayim 63 kiloyum herkes nekadar zayif oldugumu konsuur cocugum oldu dahada tuy bitti cok zayifsin cok iyisin falan size nasil kilolusun diyolar hic anlamadim 38 bedenim siz benden nasil kilolu gorunuyorsunuz anlamadim

Back
X