Yok Canım Ne Tribe Girmesi 🙄

Şuan keşke size dedemi gösterebilseydim, en büyük motivasyon kaynağınız olurdu. 40 yıl sigara içmiş, günde en az 1 paket. Şuan 70'e merdiven dayadı. Ouuuvvvo o kadar sigaraya rağmen Allah iyi ömür vermiş diyeceksiniz belki de ama onunkine yaşamak denir mi bilemem. Yıllardır akciğerleri %35-40 kapasiteyle çalışıyor, şimdi bir de ciğerlerinde kütle çıktı, onun biyopsisinin sonuçları bekleniyor. Düz yolda yürürken nefesi kesiliyor, nefes alıyorum alıyorum doyamıyorum diyor. Resmen her an boğulduğunu hissederek yaşıyor adam. Yıllardır böyle. Konuşurken bile soluk soluğa. Uzun cümleler kuramıyor, nefesi kesiliyor. İnsan başına gelmedikçe, yok yeeaa bana bir şey olmaz diye düşünüyor sanırım, ama olabiliyor. Hiç birimiz ölümsüz değiliz ama ölümün bile daha güzel şekilleri var ya. Nefes almaya doyamamak çok korkunç bir düşünce bana göre. Sizce? Bunu düşünün, başka motivasyon kaynağına ihtiyacı olabilir mi bir insanın bilmiyorum.
vallahi su mesaji okuyunca insan ister istemez derin derin nefes aliyor. korkunc bi his nefes alamamak

Şuan keşke size dedemi gösterebilseydim, en büyük motivasyon kaynağınız olurdu. 40 yıl sigara içmiş, günde en az 1 paket. Şuan 70'e merdiven dayadı. Ouuuvvvo o kadar sigaraya rağmen Allah iyi ömür vermiş diyeceksiniz belki de ama onunkine yaşamak denir mi bilemem. Yıllardır akciğerleri %35-40 kapasiteyle çalışıyor, şimdi bir de ciğerlerinde kütle çıktı, onun biyopsisinin sonuçları bekleniyor. Düz yolda yürürken nefesi kesiliyor, nefes alıyorum alıyorum doyamıyorum diyor. Resmen her an boğulduğunu hissederek yaşıyor adam. Yıllardır böyle. Konuşurken bile soluk soluğa. Uzun cümleler kuramıyor, nefesi kesiliyor. İnsan başına gelmedikçe, yok yeeaa bana bir şey olmaz diye düşünüyor sanırım, ama olabiliyor. Hiç birimiz ölümsüz değiliz ama ölümün bile daha güzel şekilleri var ya. Nefes almaya doyamamak çok korkunç bir düşünce bana göre. Sizce? Bunu düşünün, başka motivasyon kaynağına ihtiyacı olabilir mi bir insanın bilmiyorum.
Sigarayı bırakması cildine yaramış ama yıllarca içtiği için sağlığını kötü etkilemiş 😥üzüldüm.. Keşke bilincinde olsak da bazı şeyleri elimizle maf etmesek

Bana daa aaaa sen kaç yaşındasın 23 aaaa sen daha 18 görünüyorsunn
Ya daa aaaa 23 mü:KK57:
29 görünüyorsun
Yeminle benim sinirlenirimin ayarlarimin ne kadar derece bozulmasını istedikleri için beni deniyorlar:KK70:
Ama bozulmuyorum kıskançlik yaptıkları için nihahahaa ahaaaaaa:KK70::KK70::KK70:
Geçen bana laf sokmaya çalışana laf soktum
Serpil abla -dilos saç rengim nasil:KK70:
-ohaaa ablaa geçen ki röfle seni çokkk yaşlı göstermişdi bu renk seni açmış ama sanki koyumu olmuş sanki seni karatmış gibi:KK62:
Acaba ışıltımı atsan 😈😈😈
Yaşasın götülükkk :KK70: :KK70: :KK70:
Daha sormaz :KK70::KK70:

Sigarayı bırakması cildine yaramış ama yıllarca içtiği için sağlığını kötü etkilemiş 😥üzüldüm.. Keşke bilincinde olsak da bazı şeyleri elimizle maf etmesek
O cilt meselesi 40 yaşındaki arkadaşımla ilgiliydi. Bu dedem. =) Bu arada o 40 yaşındaki arkadaşımda da KOAH başlangıcı var, onun korkusuyla bıraktı sigarayı. Şimdi sağlığı da çok daha iyi. Umarım siz de biran önce bırakırsınız.

O cilt meselesi 40 yaşındaki arkadaşımla ilgiliydi. Bu dedem. =) Bu arada o 40 yaşındaki arkadaşımda da KOAH başlangıcı var, onun korkusuyla bıraktı sigarayı. Şimdi sağlığı da çok daha iyi. Umarım siz de biran önce bırakırsınız.
Çok geçmiş olsun ikisinede. Umarım sağlık olarak daha kaliteli yaşayabilirler 🙏
Umarım bırakırım kendime güvenim arttı bu konu sayesinde

Kızlar son durumu bildiriyorum.
Saçım çok bakımsızdı ve sarı alt tonluydu. Çok da makyaj sevmediğim için solgun gösteriyodu beni
Sizlerden aldığım önerilerle ve uzun zamandır da aklımdaydı saçımı komple kahve tonuna çevirdim. Ve çok beğendim açıkçası

İntagrama foto attım yeni saçlarımla. Herkes çok yakışmış diye geri dönüş yaptı
Biri çıktı diyo ki canım hamile misim kilo almışsın :D

Ya bi gidinnn kardeşim salın beni ya :D

Kilonuz gayet iyi bence . 167 boyum 60 kiloyum ben kilolu muyum şimdi ay ben şok...:olamaz:
Giyim tarzı ve saç rengi etkiler bunlarda değişikliğe gidebilirsinizz :KK73:

Ay kimsenin yaşına kilosuna vb. bir şey demeyen insanımdır ama kırdığım bir pot geldi aklıma konunuzu görünce.

Eşimle nişanlılık dönemi miydi, sevgili miydik işte o sıralar, kuzenleri ile tanışıp kaynaştığımız zamanlar... Bir kuzeni var, güzel de bir kız.
Muhabbetteyiz "Aynı yaşın insanlarıyız" filan gibi bir şey dedim bir mevzuda hani hepimiz anlarız-hatırlarız bunu gibisindendi sanırım. Kız suratıma baktı bi, "Daha mı büyüksün? Çok genç duruyorsun yani yaşıtız diye şey ettim" dedim ama kuzeni yaşını söyleyince ayyy neresinden nasıl toparlayacağımı şaştımdı. Kız benden 5-6 yaş küçükmüş meğer. :KK70:
"Saçların kızıl bi de baya makyajlı olunca ben yanlış algıladım canım aa, yoksa alakası yok yani yaşındasın makyajın biraz ağır ondan yaşını büyütmüş, aslında o kadar ağır değil de saçının rengi daha koyu daha hoş olur saç renginden, ben de kızılken beni de büyük zannederlerdi, bende astigmat da var zaten, biraz toplu olunca o da etkiler tabi, yok kilolu değilsin, kıvrımlısın yanlış anlama da" filan bir güzel saçmalayıp ben de çeşitli tüyler diktimdi art arda. :KK70:

Bu arada bana da çeşit çeşit şeyler dedikleri oluyor, takmayın; bazen laf sürecek diye manasız-gereksiz yorumlar yapılabiliyor.

Yeni doğum yapmışım, hastaneye ziyarete gelmişler; bana dediği şey şu ziyarete gelen kadının:
"Aaa X sen kilo mu aldıınn??"
E teyzem, müsaade et de alayım, hamileydim yani. Hayır bi de soruyor "Kilo mu aldın?" Niye soruyorsun teyzem 30 kilo almışım bariz değil mi kilo aldığım ahahahah :KK70:
İşte laf ola beri gele, kadın o an nereden ne konu açacağını şaşırdı.

Sonra bir başka olayım:
Kuaföre gitmişimdir, yeni bir kalfa başlamıştır yanlarında, ya da çırak işte.
Saçlarımla uğraşılırken konu bakımdan renkten yaşa döner, birinde kızın biri "Aaa ben sizi 18 zannetmiştim" demez mi? Oldu ufalayım da cebine gireyim, o kadar belli ki yalan olduğu, ülen 30 yaşında (O sıralar) heyvanat gibi sigara içen kadın nasıl 18 görünsün? Alay etme bari, bi 27-28 filan de de inanak mutlu olak. :KK70:

Birinde, tatile gitmiştik; 40 küsurundaki tur abisi(!), herkesin içinde "Ablamm, ablaaamm" demek için beni seçmiş. Yahu 31 yaşındayım o sıra. Duymadım, Allah'tan "Ablaa" deyişlerini direkt duymadım, eşim söyledi tur bitiminde "Adam sana abla deyip durdu, bir şey demedin şaşırdım" filan gibisinden, hayır duysam "Abla senin babandır" derdim, ondan şaşmış. Verilmiş sadakası varmış adamın, ben kuş böcek filan dalmış gitmişim, adam "Ablaamm ne güzel bronzlaşmış bakın" diye, güneşten domates kırmızısına dönen suratımı-omuzlarımı işaret ederek eğleniyormuş meğer.

Dedim ve girdim tribe..

Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..

Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.

Niye böyle oldu ki noldu ki ya 🙄
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..

Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle 🙄
Yüz hatlarınızla ilgili bir durum. Vücut yapınızla. Mesela ince kemikli kadınlar burnu dudakları ince kadınlar genç gösterir hep. çok dert etmeyin sağlıklısınız mutlusunuz ya..

Dedim ve girdim tribe..

Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..

Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.

Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten

Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle 🙄
boy 1.70 kilo 63 ve kilolusun ondan mı diyolar, el insaf!

Önce sigarayı bırakmak güzel bir başlangıç olur. Sporu da destekler. Giyim tarzı ve cilt bakımı bence en çok etkileyen noktalar. Bunlara önem gösterebilirsiniz bir miktar daha.

75 kıloyken yani hamıleyken ,aynı yaşta olduğum kız ,ablası arkadaşımdı o zamanlar 30 yaşında. 23 yaşında iken abla demişti .şimdi 28 yaşındayım stajer mısin dıyorlar.liseli öğrencıyle karıştırıyorlar.
hoş şimdiki ufak nesiller bence daha buyuk gosterıyor makyajla ,boyla :kızgın:
giyiniş,tarz,makyaj olgun gösterir.
sigarayıda acilen bırakman lazım.

Dedim ve girdim tribe..

Ama girdim işte..

Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten

26 yaşında bir insanın 30 gösteriyorsunu nasıl oluyor? O 4 yaşı nasıl anlamışlar hayret doğrusu. İnsanlara çok takılmayın, boşverin. Genetik olarak biz ailece olduğumuzdan daha küçük gösteririrz. Annemin annem olduğuna kolay kolay inanmaz yeni tanıştırdığım birileri. Bende olduğumdan küçük gösteririm. Bi ara bayağı kilo almıştım (doğum, emzirme vs) banada annenden yaşlı gösteriyorsun hahahaa hihiiii tarzında yorumlar gelmişti. Sonra 30 kilo kadar verdim. Şimdide kızınla aynı gözüküyorsun, ablası gibi duruyorsun diyor millet. Hiç biri umrumda değil açıkcası. Ben kendimi biliyorum sonuçta.
Ama kendiniz için bişeyler yapabilirsiniz, daha iyi hissetmek adına.
Kilonuz çok iyi bence, boyunuza göre fitsinizdir. Sporda yaptığınız için bence iyi gözüküyorsunuzdur.
Sigara etkiler tabii, bırakın demeyeceğim çünkü benim dememle bırakacak değilsiniz zaten.
Cilt bakımı yaptırabilirsiniz iyi gelir, bol bol su içim.Benim ciltim karma cilttir ama nezaman 2-3 gün suyu az içsem hemen farkederim kuruduğunu. Çok su için. Giyim tarzınız nasıl? Klasik giyim biraz daha olgun gösterir herzaman. İş ortamınıza uygunsa daha spor veya spor/klasik karışım kıyafetler tercih edin. Ve saç tipide çok etkiler. Renk kesim İyi bir kuaför bu işi çözer.

Keşke 26 yaşında olsaydimda 40 gösterseydim. Şuan 42 yaşındayım, sirf ağrılari, kolestrol bilmem ne başladı bile.

Kaç gösterdiğinizi boşverin. Gençliğin tadını çıkarın.

Back
X