Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünyada kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlarda var. Inanç kaybedecek bir sey yok. Etrafınızda sık böyle şeyler oluyorsa çevrenizi sil baştan yenileyin.Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım![]()
Öyle tabiki ama hep aynı şeyler. Evladını, işini dert edip konu açan mı daha çok yoksa evliliklerdeki sıkıntılar, aldatmalar, üçüncü kişilerle ilgili konular mı daha çok ? Başlık bir derdim vardan çok ikili ilişkilerin sorunlarını içeriyor ve ister istemez insan ürküyorburaları okuyup paranoyak olmaya gerek yok. başlığın adı bi kere bir derdim var. e derdi olan yazıyor. derdi olmayan oh çok şükür mutluyum diye konu açmıyor ki.
Tartışma olmayan ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten. Benim sorunum aldatılma olaylarının çokluğu, erkeklerin zamanla hatta bazen sebepsiz değişimi vs.Tarama yapildi. %2.0
Var tabi onemli olan dogru insani bulmak. Hicbir evlilik tartismasiz gecmez ama tartismalarda o olgunlugu gostermek herkesin harci degil.
Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım![]()
Etrafımdan ziyade burada okuduklarım diyelim..dünyada kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlarda var. Inanç kaybedecek bir sey yok. Etrafınızda sık böyle şeyler oluyorsa çevrenizi sil baştan yenileyin.
Tartışma olmayan ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten. Benim sorunum aldatılma olaylarının çokluğu, erkeklerin zamanla hatta bazen sebepsiz değişimi vs.
Gördüklerime inanmamayı öğrendim şu hayattan. O yüzden sanırım yaşayan birilerinden duymam gerekiyor bu daha inandırıcı geliyor sanırımVar, görüyorum. Ya da iyi gösteriyorlar kendilerini. Sevgi, saygı varsa evlilik kolay kolay bitmez.
Ya da kendilerini başta farklı gösterip sonradan gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar gibi bişey mi acabaErkekler degismez ki. Kadin degistiricem sanir sadece . Belli bir yastan sonra kadin olsun erkek olsun insanlar degismez.
Gun gelir baska kadindan hoslanir degistigini sanirsin ama oyle degil.
Tolere edecek sevgin kaldiysa tolere edersin yoksa bosanirsin.
Kadir inanırla hümeyranın bir filmi vardı. Oradaki replik çok anlamlıdır. Kadir abimiz hümeyra'ya evliliğe karşı mısın? der. Hümeyra'da mutsuz evliliklere, mutsuz yuvalara, mutsuz çocuklara karşıyım der. Bende karşıyım..Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım![]()
Sevindim. Allah ayırmasın