İnsanlar mutluluklarını pek anlatmazlar, onun için facebook a bakıcaksınız maşallah herkes dört dörtlük hayat yaşıyor gibi
burayı çok okursanız gerçekten ümidinizi kaybedebilirsiniz.
şahsım adına sorduğunuz sorulara yanıtım evet olur.
hayatımda eşim olduğu için çok mutlu ve şanslı hissediyorum. değer veriyor ve değer görüyorum.
ama bu duruma gelebilmek için ikimiz de çok çabaladık, fedakarlık ettik. İnsanlar istiyor ki mükemmel erkek gelsin benim peşimden koşsun, ayaklarıma kapansın, her istediğim gerçekleşsin.
Hayatta mutlu olmak için bunlar şart değil.
Yakışıklılık, zenginlik vs. gerçekten o kadar önemli değil. Birbirini gerçekten seven iki insan varsa her koşulda mutlu olabilirler.
Ben evlenirken hiçbir törenim olmadı, isteme vs. dahil.
İçinde böceklerin cirit attığı, buzdolabının bile olmadığı bir evden şu an bilmemkaç katlı rezidansa kadar gelen bir süreç yaşadık eşimle.
Ama biz o gün de mutluyduk, 2. el çekyatta geceleri birbirimize sarılınca dünyanın en güzel yeriymiş gibiydi, şimdi gayet konforlu yatağımızda ele ele tutuşup uyurken de öyle.
Şuraya bakıyorum yok bileziğim, yok kayınvalidem surat yaptı bilmemne... Gerçekten çok boş şeylerle insanlar birbirini yıpratıyor.
Ben de zamanında çok konu açmışımdır boş yere kendimi üzdüğüm şeyler oldu. Ama nasıl olduysa bir gün bunların hiçbir öneminin olmadığını anladım.
Sağlıklı ve birlikteyiz ya her şeyin üstesinden gelinir. Ama bu da ancak sevgiyle olur.
Benim düşüncem böyle.
Böyle düşünmeye başladığımdan beri de çok huzurlu ve sakinim. Akşamlarını iple çekiyoruz, eve gidelim de birbirimize kavuşalım, huzur, mutluluk içinde olalım diye.
İnsanlar mutlu olmak için evlenmeli, huzurun olmadığı bir evlilik bence sürdürülmemeli.