- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
- Konu Sahibi witch hunt
Para parayi ve başarı başarıyı çekiyor.
Millet yüzeysel düşünüyor...
Yatirimlarini gözden geçir...
Millet yüzeysel düşünüyor...
Yatirimlarini gözden geçir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Depresyonda olabilir misin acaba?
Zira bende benzer ruh halindeyim şu an. Kimseye tahammül edemiyorum. Yüzünü görmek, sesini duymak istemiyorum. Utanmasam oturup aglayacağim.
Ya ben de sizin gibiyim şu an. O kadar çalıştım çabaladım akademiye girebilmek için, bırak girebilmeyi adım bile atamadım. Lisans döneminde yayıla yayıla dersleri vermiş, puanları o kadar yüksek olmayan insanlar girdiler başladılar. İşe girmek için keza çok uğraştım, kapı kapı gezdim CV bıraktım, asgari ücret bile teklif edilmeyen zamanlarım oldu -ki psikoloji mezunuyum. Yani uzaktan birisi der ki "Ooo ne güzel iş, ne güzel meslek" ama adam yerine konmuyorsun işe alınırken. İş buldum o da zar zor, asgari ücretten yukarı teklif ettiler şükür ama ek iş de yapıyorum üstüne, başka bir iş arıyorum artık maaşı biraz daha yüksek. Benim de elim kolum bağlı gibi, uğraşıyorum ama gıdım ilerleyemiyorum, o kadar emek veriyorum emeğimin karşılığını alamıyorum. Sanırım "Olsun da olsun" diye taktığım için oluyor, biraz daha akışına bırakmaya karar verdim artık. Bana da tavsiye vermek isteyenler olursa açığım, bıktım artık.
Emekle gelinemiyor bu ülkede bir yere.. Torpilin olacak, bir yerlerde dayın, amcan olacak.. Çalacaksın, çırpacaksın, haram yiyeceksin.. Bencil olacaksın.. Hırsız olacaksın hırsız.. Okumaya gerek yok.. Hırsız ol yeter.! Hakla bir yere gelmek ütopya artık..
Sıkma canını,olmuyorsa vardır bir hayır.Cok ustune dusuyorum sanirim bir isin,
Deli gibi yogunlasiyorum
Olacak illaki olacak
Olmazsa kendimi keserim boyutuna geciyorum ve olmuyor !
Butun imkanlarimi ,cevremi kullansam da
Tam isin sonunda bozuluyor ..
Artik ayiya dayi da diyorum
Cigeri 5 para etmezlerle de gorusuyorum
Ama hep engel
Hep bi mani ..
Sıkma canını,olmuyorsa vardır bir hayır.Cok ustune dusuyorum sanirim bir isin,
Deli gibi yogunlasiyorum
Olacak illaki olacak
Olmazsa kendimi keserim boyutuna geciyorum ve olmuyor !
Butun imkanlarimi ,cevremi kullansam da
Tam isin sonunda bozuluyor ..
Artik ayiya dayi da diyorum
Cigeri 5 para etmezlerle de gorusuyorum
Ama hep engel
Hep bi mani ..
Arz talep meselesi. Ben hoşlanmıyorum,takipte etmiyorum,hatta şu sahnede yaşanan olaylar sonrası tanıdım kimdir nedir diye ama akıllı adam. Oda böyle bir yol bulmuş para kazanmak için. Kazanıyorda. Burada onunla fotoğraf çekilmek için takla atan tiplerin arzı bu talebi doğurdu ve ona bu meblağları kazandırdı.Normal sartlar da ben bunun kısmet işi olduğunu düşünüyorum.
Kerimcan efendi kendine milyonluk daire almış bu arada. Hiç bir vasfı olmayan hiç kimseye bir faydasi olmayan bir insan bu kadar parayı onun bunun yalakalığını yaparak kazanıyor bence![]()
120 bini ne zaman biriktiririz acep?Ben de gecen Özcan Deniz in bölüm başına 120 bin lira aldığını okudum bir yerden. 120 bin ne demek ya. Gerçekten hiç anlamıyorum biz eşek gibi çalışıyoruz üç kuruşun hesabını yapiyoruz insanlar bizim bir aylık paramizla bir akşam yemeği yiyor. Her şey çok adaletsiz.
Bende üniversite mezunuyum bütün arkadaşlarım yüksek lisans yapıyor, iş arıyor ama hiç doğru düzgün ilerleme kaydeden yok.
Dünya haddinden fazla kalabalık, imkanlar kimseye yetmiyor. Binlerce donanımlı insan var ama talep az.
Ben her zaman mantığımı kullanarak hareket etmeye çalışıyorum.
Okurken karşıma bi kısmet çıktı varlıklı, iyi aile çocuğu evlendim resmen hayatım kurtuldu.
İş aramak, kariyer yapmak bana göre değil böyle bi durumda olsam depresyona girerdim heralde.
Şans önemli bi faktör iyi insanlara denk gelmek çok zor.
okunmuş pirinç ye. banada yedirmişlerdi anadolu lisesi kazandım.
gerçi günde 1000 soru çözüyordum kazanmasam ayıp.
İşte sana nasip olan şey yaşadığın şey canım.. Senin nasibini başkaları hak yiyerek, çalarak, ve ahlaksızlık yaparak alıyor.. Biz de buna boyun eğiyoruz.. Yani böyle çooook yükske mevkilere gelebilmek için nasipli olmayı beklememek gerek... Gerçekten bu ülkede tırnaklarıyla kazıyarak bir yerlere gelmek çok zor..Su nasip denilen peki ?
İşte sana nasip olan şey yaşadığın şey canım.. Senin nasibini başkaları hak yiyerek, çalarak, ve ahlaksızlık yaparak alıyor.. Biz de buna boyun eğiyoruz.. Yani böyle çooook yükske mevkilere gelebilmek için nasipli olmayı beklememek gerek... Gerçekten bu ülkede tırnaklarıyla kazıyarak bir yerlere gelmek çok zor..
İt gibi çalıştım temizliğe gittim ellerim parçalandı 50 tl için onun parasını bile alamadım.
Düşünün siz artık.
Çok para lamamışlıgım var benim birde
1.5 ay çalışıp 100 tl alabildim iş yerinden.
Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın