Yok mu kismet baht acicak bi seyler acaba ?

o soruyu ben kendime hergün soruyorum misal cem yılmazın eski eşi aylık ne kadar nafaka alıyor kızın neredeyse hayatı kurtuldu kim bu kadın ne okudu? benim verdiğim emeklerin ne kadarını verdi? ya da diğerleri kim bunları bu kadar kazandırıyor ? aslında cevap basit sen ben bizler kazandırıyoruz.

Kendinden yukardakiler yerine kendinden aşşagıdakilere bak şükredecek bir sürü şey bulursun..

Ben akrep diye hatirladiydim da
3 hafta boyunca her persembe saat 12.00 ile 14.00 araainda yenibahar kaynat evinde
Butun eve bi gezdir bolluk bereket ve evine mucizeler dileyerek dua da ekleyebilirsin
Ama ev temizlenmis ve oncesinde adacayi yak.adacayi yakarken pencereler kapali olsun 2 dakka sonra ac ...

Bir kere şanssızım, işlerim hep ters gidiyor deyince hep öyle devam edermiş.
Çağırmak biraz bizim elimizde.

Birde bazen havalardan mıdır nedir , karamsar olduğumuz , yalnız hissettiğimiz zamanlar oluyor.
Bugünlerde öyle bir gün belkide sizin için.

Yoksa aslında iyi bir işiniz var, bazen akıp bazen dursada kaynağınız var :)
..

Bu arada neden böyle bir konuda maneviyattan vurulsun ki anlamadım.
O kısım sanki gereksiz bir serzeniş olmuş.

Her yerde sirke dolu bardaklar
Kesilmis limonlar ,kaya tuzlari var
Kafayi yedim artik ..

Bunun bi faydası olacak mı merak ettim

Calismiyor musunuz peki ?
Sıkılmıyor musunuz ?
Hedefiniz,amaciniz,basari kayginiz falan yok mu ?
Hic hirsiniz ,kendinizle savasiniz,ailenin gururlandirma isteginiz,statu kayginiz ?
Bende boyle yasayamazdim sanirim
Bi yerde çalışmak istemiyorum. Ofise gidip geliyorum bazen orda çalışan olarak görünüyorum. Kendi işimi kurmak istiyorum.
Ailem bir yerde üç kuruş paraya çalışıp ömrümü öyle geçirince mi gururlanacak sadece? Yine gurur duyuyorlar benimle. Şuan piyasa şartları çok kötü kendimi yormak istemiyorum.

Bilmem boyle bi algi var
Imi sin kicini piri icin birikmidin diyenler cikacagi gibi
Bi de burdan girerler diye onlem aldim .
Sanssizim demiyordum aslinda ama her ise sevkle basladim elimde kalinca ugursuz muyum neyim diye dusunuyorum

Bazen açılan konuları kendim yazdım sanıyorum. Tek fark benim hali hazırda işim de yok. Sanki bir beddua almışım da hayatımda hiçbir şey yerinde gitmiyor gibi.
Tek umudum sağlık. Sağlık olsun da halledilir diye diye bu günlere kadar geldik işte.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.. Dünya adaletsiz ne yapalım..
Şaklabanlığın, soytarılığın prim yaptığı, para ettiği devirdeyiz de ondan.
Eski yeşilçam artistleri neden bu kadar refah içinde değildi sanıyorsun. İşlerini iyi yapmaya çalışan düzgün insanlardı. Şimdi hangi kanalı açsam rezillik paçadan akıyor.
Bir de o programların sunucuları, yapımcıları örnek insan gibi davranmıyor mu iyice kıl oluyorum. Zeka seviyesi düşükler de buna kanıyor.

Allah çok verip azdırmasın zaten. Bu da onların sınavı aslında.. Yoksa biri asgari ücrete talim ederken diğerinin haftada 50-100 bin kazanması o kişilerin daha insan olduğunu, çok daha fazla çalıştığını göstermez. Öyle lanse ettiriyorlar sadece..
Dünya malı dünyada kalır. Çok da dert etmemek lazım.

Kendinden yukardakiler yerine kendinden aşşagıdakilere bak şükredecek bir sürü şey bulursun..

Sukredecek bir seyim yok dedigimi hatirlamiyorum
Benim emek verdigim isler neden yarim kaliyor diyorum ...
Neden islerim rast gitmiyor
Neden neye elimi atsam kuruyor diyorum .
Ikisi farkli bence

Bazen ne yaparsan yap bir yere kadar oluyor Witch.
"Aynı yolda inatla ilerleyin, azimle, düştükçe daha güçlü kalkarsınız yerden" derler ama yılıyor insan dozu aşınca.
O zaman ya yolu değiştireceksin, ya da kendini.
Aynı şeyi deneyip farklı sonuç alınmıyor.

Su an ne durumdayim biliyor musun
Satayim evi ,alayim kocayi ,3 te inek gideyim bi koye ,tarhana marhana yapayim
Oralarda curuyup gideyim
Ne isim var benim daglarda ,tepelerde,ne icin cirpiniyorum zaten kicimda patliyor her sey .
Allah belami vermis
Duruyorum oylece ..

Yenibahari dene bence...bu tamamen bolluk bereket bitkisi diye aniliyor...ben faydasini az cok gormustum acikcasi :)))
Soyle soyliyim su an borcsuz nadir insanlardanim

Kofte icin almistim
Yarin evi dip kose temizleyim de yapim bari .
Nelere kaldi isim Allahim

Bu toplumda ünlü olmaktan kolay ne var ki? Kerimcan dediğiniz adamın ne gibi bir meziyeti var? Ne üretiyor? Topluma herhangi bir faydası var mı? Ben bu insanların hayatlarında gıpta edilicek bir taraf göremiyorum. Sadece tüketiyorlar. Ve popüler kültüre yönelik şeyler yapıyorlar. Her türlü yozlaşmaya sebep olmaları da cabası. En basitinden şeyma subaşına gıpta eden hemcinslerim var. Anlamıyorum. Evlendiği adam kendi halinde bir esnaf olsaydı bu kadın yüzüne dahi bakmazdı. Biri güzellik diğeri para için biraradalar. Bu tip bir alışverişin nesi özendirici olabilir? Esas fakirlik imkanların kısıtlılığı değil hayatımızda ki "anlamın" kısıtlılığıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…