- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.478
- 798
- 35
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ben akrep diye hatirladiydim da
Ben akrep diye hatirladiydim da
3 hafta boyunca her persembe saat 12.00 ile 14.00 araainda yenibahar kaynat evinde
Butun eve bi gezdir bolluk bereket ve evine mucizeler dileyerek dua da ekleyebilirsin
Ama ev temizlenmis ve oncesinde adacayi yak.adacayi yakarken pencereler kapali olsun 2 dakka sonra ac ...
Bunun bi faydası olacak mı merak ettimBen akrep diye hatirladiydim da
3 hafta boyunca her persembe saat 12.00 ile 14.00 araainda yenibahar kaynat evinde
Butun eve bi gezdir bolluk bereket ve evine mucizeler dileyerek dua da ekleyebilirsin
Ama ev temizlenmis ve oncesinde adacayi yak.adacayi yakarken pencereler kapali olsun 2 dakka sonra ac ...
Bi yerde çalışmak istemiyorum. Ofise gidip geliyorum bazen orda çalışan olarak görünüyorum. Kendi işimi kurmak istiyorum.Calismiyor musunuz peki ?
Sıkılmıyor musunuz ?
Hedefiniz,amaciniz,basari kayginiz falan yok mu ?
Hic hirsiniz ,kendinizle savasiniz,ailenin gururlandirma isteginiz,statu kayginiz ?
Bende boyle yasayamazdim sanirim
Bir kere şanssızım, işlerim hep ters gidiyor deyince hep öyle devam edermiş.
Çağırmak biraz bizim elimizde.
Birde bazen havalardan mıdır nedir , karamsar olduğumuz , yalnız hissettiğimiz zamanlar oluyor.
Bugünlerde öyle bir gün belkide sizin için.
Yoksa aslında iyi bir işiniz var, bazen akıp bazen dursada kaynağınız var :)
..
Bu arada neden böyle bir konuda maneviyattan vurulsun ki anlamadım.
O kısım sanki gereksiz bir serzeniş olmuş.
Kendinden yukardakiler yerine kendinden aşşagıdakilere bak şükredecek bir sürü şey bulursun..
Yenibahari dene bence...bu tamamen bolluk bereket bitkisi diye aniliyor...ben faydasini az cok gormustum acikcasi :)))Her yerde sirke dolu bardaklar
Kesilmis limonlar ,kaya tuzlari var
Kafayi yedim artik ..
Kendinden yukardakiler yerine kendinden aşşagıdakilere bak şükredecek bir sürü şey bulursun..
Bunun bi faydası olacak mı merak ettim
Bazen ne yaparsan yap bir yere kadar oluyor Witch.
"Aynı yolda inatla ilerleyin, azimle, düştükçe daha güçlü kalkarsınız yerden" derler ama yılıyor insan dozu aşınca.
O zaman ya yolu değiştireceksin, ya da kendini.
Aynı şeyi deneyip farklı sonuç alınmıyor.
Ben yaptım paraya para demiyorum mara diyorum
Zenginim lan ben,ne işim var bu konuda
Yenibahari dene bence...bu tamamen bolluk bereket bitkisi diye aniliyor...ben faydasini az cok gormustum acikcasi :)))
Soyle soyliyim su an borcsuz nadir insanlardanim
Bu toplumda ünlü olmaktan kolay ne var ki? Kerimcan dediğiniz adamın ne gibi bir meziyeti var? Ne üretiyor? Topluma herhangi bir faydası var mı? Ben bu insanların hayatlarında gıpta edilicek bir taraf göremiyorum. Sadece tüketiyorlar. Ve popüler kültüre yönelik şeyler yapıyorlar. Her türlü yozlaşmaya sebep olmaları da cabası. En basitinden şeyma subaşına gıpta eden hemcinslerim var. Anlamıyorum. Evlendiği adam kendi halinde bir esnaf olsaydı bu kadın yüzüne dahi bakmazdı. Biri güzellik diğeri para için biraradalar. Bu tip bir alışverişin nesi özendirici olabilir? Esas fakirlik imkanların kısıtlılığı değil hayatımızda ki "anlamın" kısıtlılığıdır..Biraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .
Persembe gunleri kiz iyi oku :)))Kofte icin almistim
Yarin evi dip kose temizleyim de yapim bari .
Nelere kaldi isim Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?