- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
erken yaşta oğlunu üvey analara emanet etme onlar emanet almazlar hıyanet ederler,sen evi kaynananla eltine bırak çık ömrün uzun olsun onlar sağ sen selamet.merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var.her evlilikte olduğu gibi sorunlarımda çok oldu gerek kayınvalidemle gerek eltimle gerek eşimle.benim kendime kızdığım ve bir türlü değiştiremediğim huyum ne olursa olsun ne kadar artık onlara mesafe koyacağım desemde koyamıyorum bir iki gün oluyor onlar aynı ben aynı bir türlü bunu devam ettiremiyorum.en başından verdiğim tavizlerin aman aram bozulmasın aman onların dediği olsun dediğim zamanların cezasını şimdi çekiyorum.hala daha karışmalar imalar.benim de bir yapım var herşeyi kafaya takıyorum ve sonunda saçma sapan hastalıklarla uğraşıyorum.aynı apartmanda yaşıyoruz eltim ve kayınvalide ile.bu yüzden görüşüyoruz ve karışmalar benim alınmalarım mutlaka oluyor.benim kafa yine eskilere gittiği için birden yazıp içimi dökmek fikir almak esti.şu kendi hayatını yaşayan kafasına özelliklede bunları takmayanlar nasıl başarıyorsunuz bana akıl verin yoksa bu gidişle ben erken yaşta oğlumu üvey annelere emanet edeceğim
bende bırakmakerken yaşta oğlunu üvey analara emanet etme onlar emanet almazlar hıyanet ederler,sen evi kaynananla eltine bırak çık ömrün uzun olsun onlar sağ sen selamet.
bende surat yapıyorum elimden geldiğince anlarlar diye ama gel gör ki eltim surat yaptığımda daha çok surat yapıyor ve nasıl oluyorsa işin sonunda o haklı ben haksız oluyorumbenim sevmediğim insanlar bunu anlıyorlar, onlar da negatif enerjiden ötürü beni sevmiyorlar. Sonra da mesafe koyulmuş oluyor işte. Birbirimize kötü kötü bakıyoruz :)))
bende çalışıyorum canım hafta sonları çok çıkmaıyorum dışarı ev işi oğlan falan ama illa bir zaman oluyor birlikte olduğumuz sonra bir hayatıma müdahaleler falan birde geçmişi düşündükçe ben deliriryorum bir de mesafeyi koysam zaten zamanında koymadığımdan çekiyorum yaeltimle en son bi diyoloğum oldu dha 2 yıllık evlıyım ama bır yalanını yakaldım ustumden yalan atmış kocasına.. bu nokta oldu eşimde blir onun huyunu hastalık mecburıyet olmadığı surece görüşmeyiz canım apartmanda görürsem selam verırım okdar zaten calısyorum hafta sonalrıda gzeıyoruz evde durmayız pek
bu kadar da olmuyor ki kapıma gelene ne diyem :) ama inşalalh az da olsa başaracağımalakanı kes. alma evine. evine gitme. al sana mesafe
yaa seveceksin hep pozitif düşüneceksin ya da hiç görüşmeyeceksin.sen başka türlü yapamazsın.merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var.her evlilikte olduğu gibi sorunlarımda çok oldu gerek kayınvalidemle gerek eltimle gerek eşimle.benim kendime kızdığım ve bir türlü değiştiremediğim huyum ne olursa olsun ne kadar artık onlara mesafe koyacağım desemde koyamıyorum bir iki gün oluyor onlar aynı ben aynı bir türlü bunu devam ettiremiyorum.en başından verdiğim tavizlerin aman aram bozulmasın aman onların dediği olsun dediğim zamanların cezasını şimdi çekiyorum.hala daha karışmalar imalar.benim de bir yapım var herşeyi kafaya takıyorum ve sonunda saçma sapan hastalıklarla uğraşıyorum.aynı apartmanda yaşıyoruz eltim ve kayınvalide ile.bu yüzden görüşüyoruz ve karışmalar benim alınmalarım mutlaka oluyor.benim kafa yine eskilere gittiği için birden yazıp içimi dökmek fikir almak esti.şu kendi hayatını yaşayan kafasına özelliklede bunları takmayanlar nasıl başarıyorsunuz bana akıl verin yoksa bu gidişle ben erken yaşta oğlumu üvey annelere emanet edeceğim
iki dk sonra banyoya giricektim. yemek pişirmeye başlıcam. temizlik işlerim var müsait değilim. her gelişlerinde bişey söyle biyerden sonra gelmezlerbu kadar da olmuyor ki kapıma gelene ne diyem :) ama inşalalh az da olsa başaracağım
bak bunlar işime yarar çok sağol :)ben de birde hayır deme de yok sanırım büyük hatalarımdan biride bu galibaiki dk sonra banyoya giricektim. yemek pişirmeye başlıcam. temizlik işlerim var müsait değilim. her gelişlerinde bişey söyle biyerden sonra gelmezler
ben hiç gtmedğim için eltimde gelmıyor cnm sen hiç gtme onalrda gelmezbu kadar da olmuyor ki kapıma gelene ne diyem :) ama inşalalh az da olsa başaracağım
aynen ben öyle iğrenç şekilde başladım ki ve öyle de gidiyor zamanında verdiğim tavizlerin cezasını şimdi çekiyorum hep onlar iyi olsun onlarla aram bozulmasın dedim her dediklerini yaptım olan bana oldu resmenMesafeyi kendin koyacaksın. .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
Taviz taviz doğuruyor. .aynen ben öyle iğrenç şekilde başladım ki ve öyle de gidiyor zamanında verdiğim tavizlerin cezasını şimdi çekiyorum hep onlar iyi olsun onlarla aram bozulmasın dedim her dediklerini yaptım olan bana oldu resmen
aynen en güzeli bu sanırım çok içli dışlı olmamak ben gitmezsem o da bir süre sonra gelmez ama illa birşey oluyor mesela kayınvalideye misafir geliyor o da herkesi çağırıyor ya da temizlik falan yapılıyor işte ben çalışıyorum bir haftasonum var kendi evimi bile zor temizliyorum ama gel gör ki anlayan yok misafir gelecek şunu yapalım bunu yapalımben hiç gtmedğim için eltimde gelmıyor cnm sen hiç gtme onalrda gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?