yok mu mesafe koymanın yolu

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var.her evlilikte olduğu gibi sorunlarımda çok oldu gerek kayınvalidemle gerek eltimle gerek eşimle.benim kendime kızdığım ve bir türlü değiştiremediğim huyum ne olursa olsun ne kadar artık onlara mesafe koyacağım desemde koyamıyorum bir iki gün oluyor onlar aynı ben aynı bir türlü bunu devam ettiremiyorum.en başından verdiğim tavizlerin aman aram bozulmasın aman onların dediği olsun dediğim zamanların cezasını şimdi çekiyorum.hala daha karışmalar imalar.benim de bir yapım var herşeyi kafaya takıyorum ve sonunda saçma sapan hastalıklarla uğraşıyorum.aynı apartmanda yaşıyoruz eltim ve kayınvalide ile.bu yüzden görüşüyoruz ve karışmalar benim alınmalarım mutlaka oluyor.benim kafa yine eskilere gittiği için birden yazıp içimi dökmek fikir almak esti.şu kendi hayatını yaşayan kafasına özelliklede bunları takmayanlar nasıl başarıyorsunuz bana akıl verin yoksa bu gidişle ben erken yaşta oğlumu üvey annelere emanet edeceğim

erken yaşta oğlunu üvey analara emanet etme onlar emanet almazlar hıyanet ederler,sen evi kaynananla eltine bırak çık ömrün uzun olsun onlar sağ sen selamet.

Evinizle çocuğunuzla ilgilenin. Mutlaka birşeylerle uğraşın. Boş olduğunuz vakit ya gelirler ya sizi çağırırlar başka da yapacak bişey olmaz

eltimle en son bi diyoloğum oldu dha 2 yıllık evlıyım ama bır yalanını yakaldım ustumden yalan atmış kocasına.. bu nokta oldu eşimde blir onun huyunu hastalık mecburıyet olmadığı surece görüşmeyiz canım apartmanda görürsem selam verırım okdar zaten calısyorum hafta sonalrıda gzeıyoruz evde durmayız pek

erken yaşta oğlunu üvey analara emanet etme onlar emanet almazlar hıyanet ederler,sen evi kaynananla eltine bırak çık ömrün uzun olsun onlar sağ sen selamet.
bende bırakmak
benim sevmediğim insanlar bunu anlıyorlar, onlar da negatif enerjiden ötürü beni sevmiyorlar. Sonra da mesafe koyulmuş oluyor işte. Birbirimize kötü kötü bakıyoruz :)))
bende surat yapıyorum elimden geldiğince anlarlar diye ama gel gör ki eltim surat yaptığımda daha çok surat yapıyor ve nasıl oluyorsa işin sonunda o haklı ben haksız oluyorum

bende çalışıyorum canım hafta sonları çok çıkmaıyorum dışarı ev işi oğlan falan ama illa bir zaman oluyor birlikte olduğumuz sonra bir hayatıma müdahaleler falan birde geçmişi düşündükçe ben deliriryorum bir de mesafeyi koysam zaten zamanında koymadığımdan çekiyorum ya

yaa seveceksin hep pozitif düşüneceksin ya da hiç görüşmeyeceksin.sen başka türlü yapamazsın.

size daha iyi anlamanız için bir kaç bir şey anlatayım arkadaşlar mesela yeni evliyiz eşim gündüz işte oluyor akşamlarıda ya da işi olmadığı zamanlarda canım sıkılmasın diye beni hep gezdiriyordu sağolsun ama biz eve bir geliriz bir de o zamanlarda kayınvalidem ile birlikte oturuyorduk onlarda hep bizdeler bir surat asmalar laf atmamalar neymiş biz giderken onlara seslenmemişiz. ben zaten evde yalnız kalamıyorum dışarda bari yalnız kalayım eşimle yeni evliyim daha zaten.günlerce konuşmaz benle.bende zamanla eşimle bile bir yere gitmeye tedirgin olur oldum.baştan hiç sesimi çıkarmadım bunlar daha da arttı.hamile kaldım yok çok erken oldu ne diye hemen yapıyorlar bilmem diye söylendi durdu yanımda kayınvalideme.ay daha neler analtırım aklıma geldikçe şimdi o kadar çok yok ama illa oluyor işte

Mesafeyi kendin koyacaksın. .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
aynen ben öyle iğrenç şekilde başladım ki ve öyle de gidiyor zamanında verdiğim tavizlerin cezasını şimdi çekiyorum hep onlar iyi olsun onlarla aram bozulmasın dedim her dediklerini yaptım olan bana oldu resmen

ben hiç gtmedğim için eltimde gelmıyor cnm sen hiç gtme onalrda gelmez
aynen en güzeli bu sanırım çok içli dışlı olmamak ben gitmezsem o da bir süre sonra gelmez ama illa birşey oluyor mesela kayınvalideye misafir geliyor o da herkesi çağırıyor ya da temizlik falan yapılıyor işte ben çalışıyorum bir haftasonum var kendi evimi bile zor temizliyorum ama gel gör ki anlayan yok misafir gelecek şunu yapalım bunu yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…