yok mu mesafe koymanın yolu

Sen kendi sorunlarının hakkından gelemezsen yarın çocuklar büyüdüğü zaman 40 türlü şey olacak onlara nasıl yardımcı olacaksın?
aynen haklısın o zamanlarda neler göreceğiz bakalım bunlar daha ne ki ama bunlarla da baş edecğim inşalalh artık kendim olmak isityorum

Yasinin genc olusundan olabilir bence o zamanki tavirlarin. Cok genctin ve onlara uyum saglamak kotu olmamak istedin ama inan insanin sadece kendinden gidiyor. Sinir stres yapiyorsun

Yasinin genc olusundan olabilir bence o zamanki tavirlarin. Cok genctin ve onlara uyum saglamak kotu olmamak istedin ama inan insanin sadece kendinden gidiyor. Sinir stres yapiyorsun
aynen olanda sana oluyor valla artık yaş ilerledi diyemi bilmem ama ben artık hazmedemiyorum yaptıklarını ve eski yaptıklarımı nasıl oldu da yapmışım diyorum ben bu değilim diyorum kendime.haklı olduğum halde kv istedi diye aram bozulmasın diye eltimin kapısına gittim her kavga da özür dilemek için.öyle bir suçluluk psikolojisi yaratıyorlar ki insanda şaşırıyorum şimdi düşününce.artık sadece kendim olmak istiyorum ve sadece kendi ailemle ilgilenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…