yok mu mesafe koymanın yolu

aynen en güzeli bu sanırım çok içli dışlı olmamak ben gitmezsem o da bir süre sonra gelmez ama illa birşey oluyor mesela kayınvalideye misafir geliyor o da herkesi çağırıyor ya da temizlik falan yapılıyor işte ben çalışıyorum bir haftasonum var kendi evimi bile zor temizliyorum ama gel gör ki anlayan yok misafir gelecek şunu yapalım bunu yapalım
yaa bnde çalışıyorum benım evımı annem temızlıyo buyuk temızlıgımı yanı benım 2 gun tatılım oldgu halde yetısemyorum tamma hamıleyım ama hamıle olmasamda zor yetsırım. cnku hafta sonumuzu gezmye ayırıyoruz snde desene ben hafta ıcı cok yoruluyorum annecım kusura bakma yardma gelemıyorum desene nye hayır dyemıyosun oooh yaaa herkes cok kurnaz olmuş yaaa

galiba kk okumuştum bir arkadaş yazmıştı tam hatırlayamıyorum ama gelene kapıyı ardına kadar açmadan kapı arasından ne vardı felan dersen girmezmiş psikolojik olarak. amma yazdım he.bilen arkadaş buralardaysan doğrusunu yazı ver.ayrıca çok ağızsızmışsın canım sende bu kadar olmaz.söyle kurtul onlar alınırsa alınsın sen üzüleceğine.

bir gün işten eve gelmek zorunda kaldım öğle arasında evden birşey almam gerekti kayınvalidemle ayrı oturuyoruz o zaman evler ayrı yani bir girdim ben eve bekar kaynım var eşimin abisi bizim banyoda duş alıyor sinirlerim zıpladı evden bir hışımla çıktım akşam eve geldim kimseden çıt yok kayınvalide hiç ses etmiyor en sonunda dayanamadım dedim ne işi vardı benim banyomda ya acele işi varmış onlarında kazanlı şohben vardı o zmaanlar girdi hemen sizinkine dedi beklememiş suyun ısınmasını ya dedi sanki gördün mü de kızıyorsun diyo dedim illa birşeyini mi görmem lazım dedim

yaa bnde çalışıyorum benım evımı annem temızlıyo buyuk temızlıgımı yanı benım 2 gun tatılım oldgu halde yetısemyorum tamma hamıleyım ama hamıle olmasamda zor yetsırım. cnku hafta sonumuzu gezmye ayırıyoruz snde desene ben hafta ıcı cok yoruluyorum annecım kusura bakma yardma gelemıyorum desene nye hayır dyemıyosun oooh yaaa herkes cok kurnaz olmuş yaaa
valla hemde ne kurnaz ben hayır desemde eltim bu sefer kavga çıkartır ben yapıyorum o niye yapmmıyor diye

bit için yorgan yakılırmı saçmalamayın ya şakası bile kötü ,birde çalışıan bir bayansınız ,bunlar için evlattan geçilirmi ya

galiba kk okumuştum bir arkadaş yazmıştı tam hatırlayamıyorum ama gelene kapıyı ardına kadar açmadan kapı arasından ne vardı felan dersen girmezmiş psikolojik olarak. amma yazdım he.bilen arkadaş buralardaysan doğrusunu yazı ver.ayrıca çok ağızsızmışsın canım sende bu kadar olmaz.söyle kurtul onlar alınırsa alınsın sen üzüleceğine.
valla ne desen haklısın canım şimdi şimdi biraz söyleniyorum ama o an da değil yani iş işten geçiyor o zaman söyleniyorum kendi kendime sinir olduktan sonra yani onların hiçbirşey umrunda değil olan bana oldu

bir gün işten eve gelmek zorunda kaldım öğle arasında evden birşey almam gerekti kayınvalidemle ayrı oturuyoruz o zaman evler ayrı yani bir girdim ben eve bekar kaynım var eşimin abisi bizim banyoda duş alıyor sinirlerim zıpladı evden bir hışımla çıktım akşam eve geldim kimseden çıt yok kayınvalide hiç ses etmiyor en sonunda dayanamadım dedim ne işi vardı benim banyomda ya acele işi varmış onlarında kazanlı şohben vardı o zmaanlar girdi hemen sizinkine dedi beklememiş suyun ısınmasını ya dedi sanki gördün mü de kızıyorsun diyo dedim illa birşeyini mi görmem lazım dedim
senın ozel bnyon senin özel şeylerın olur bnyonda ne blım benım pedim ağdalarım kadınlığıma aıt hersey bnyodadır oohaa valla yaaa

kayınvalide ,elti bunnlarmı senin oğlunu üvey anneye bırakmandaki sebep,bit için yorgan yakılırmı saçmalamayın ya şakası bile kötü ,birde çalışıan bir bayansınız ,bunlar için evlattan geçilirmi ya
evlattan geçmeyi kastetmedim canım tabikide oğlumu bırakıp asla gitmem onlar yüzünden kafaya taktıklarım yüzünden en sonunda ya kafayı bozacağım ya da öleceğim diye dedim.çekip gitmek değil

bende bırakmak

bende surat yapıyorum elimden geldiğince anlarlar diye ama gel gör ki eltim surat yaptığımda daha çok surat yapıyor ve nasıl oluyorsa işin sonunda o haklı ben haksız oluyorum
Kötü kötü nasıl bakıyorsunuz ben beceremiyorum bana kötü bakana gülümsüyorum tuhafım galiba:))
hahahah böyle gözlerini belertiyorsun, ayaklardan yukarıya doğru süzüyorsun :) o mesajı alıyor

valla hemde ne kurnaz ben hayır desemde eltim bu sefer kavga çıkartır ben yapıyorum o niye yapmmıyor diye
çnku sen çalışıyosun anladınmı eşiniz bu konuda hak verıyorsa sakın sessız kalma sakın canım o zman eltınde yapmasın kayınvalıden kendısı yapsın sanamı guvenıp mısafır cgrıyo yaa alla allah ooof. bak benım eltıde merdıven dairesini asla sılmez ookadar piski allahtan griş kattayım sadece kendı kapımın önunu silerim yukarısı leş gbi kayınpederımın evını eltım temızlemez nden ben temızlemıyorum dye benım eşim çıkar süpüürür ben bnyo tuvaletını temızlerım. amaa eltım yapmaz. ama kayınvalıdem olsa bı engelı yoksa gtmemmmm çunku benım evımı annem temızlıyo yetişemem yanı

senın ozel bnyon senin özel şeylerın olur bnyonda ne blım benım pedim ağdalarım kadınlığıma aıt hersey bnyodadır oohaa valla yaaa
ya çamaşır olur yerde düşmüştür yani dediğin gibi bana özel yer ama gel gelelim bunların anladığı yoktu Allah tan eşimde benim yanımda oldu bu olayda da ikimiz bir tepkimizi gösterince bir daha banyoya girmedi ama yemeğin ortasına daldı ne zaman eşime özenip sofra hazırlasam aaaa ne güzel yemekler yapmışsın bende oturayım bari çatal versene deyip sofranın içine etti kaynım

yuh hem suçlu hem yağ gibi üste çıkma çabası.bu nasıl bir terbiyesizlik anlamadım.eşiniz birşey demedimi bu konuda çok ilginç.

ya çamaşır olur yerde düşmüştür yani dediğin gibi bana özel yer ama gel gelelim bunların anladığı yoktu Allah tan eşimde benim yanımda oldu bu olayda da ikimiz bir tepkimizi gösterince bir daha banyoya girmedi ama yemeğin ortasına daldı ne zaman eşime özenip sofra hazırlasam aaaa ne güzel yemekler yapmışsın bende oturayım bari çatal versene deyip sofranın içine etti kaynım
uuuf çok zor cnm cok uğraşmak zor ama eşin sna destekse kendını ezdırme yanı

merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var.her evlilikte olduğu gibi sorunlarımda çok oldu gerek kayınvalidemle gerek eltimle gerek eşimle.benim kendime kızdığım ve bir türlü değiştiremediğim huyum ne olursa olsun ne kadar artık onlara mesafe koyacağım desemde koyamıyorum bir iki gün oluyor onlar aynı ben aynı bir türlü bunu devam ettiremiyorum.en başından verdiğim tavizlerin aman aram bozulmasın aman onların dediği olsun dediğim zamanların cezasını şimdi çekiyorum.hala daha karışmalar imalar.benim de bir yapım var herşeyi kafaya takıyorum ve sonunda saçma sapan hastalıklarla uğraşıyorum.aynı apartmanda yaşıyoruz eltim ve kayınvalide ile.bu yüzden görüşüyoruz ve karışmalar benim alınmalarım mutlaka oluyor.benim kafa yine eskilere gittiği için birden yazıp içimi dökmek fikir almak esti.şu kendi hayatını yaşayan kafasına özelliklede bunları takmayanlar nasıl başarıyorsunuz bana akıl verin yoksa bu gidişle ben erken yaşta oğlumu üvey annelere emanet edeceğim :KK61:

Uzak durun aramayin gitmeyin geldiklerinde kapiyi acmayin konusmayin karsi karsiya kaldiginizda hayatinizi derdinizi gununuzu veya herhangi kisisel birseyinizi paylasmayin. Kapina gelirse isim var musait degilim diyin, herkes yerini yurdunu bilsin. Kisaca soguk hissiz mesafeli ilgisiz ve ruhsuz davranin konustuklarinda dinlemeyinyuzlerine bakmadan cevap verin sizi uzen insanlara hala nezaket gostermek gibi bir zorunlulugunuz olmadigina oncelikle kendiniz inanin bence.

yuh hem suçlu hem yağ gibi üste çıkma çabası.bu nasıl bir terbiyesizlik anlamadım.eşiniz birşey demedimi bu konuda çok ilginç.
demezmi ona da bağırdım o zaman abini banyomuzda yakaladım dedim neler neler söyledim o da çok kızdı hemen annesine abisine dedi bir daha girilmesin diye o zamandan beri girilmedi şükür ama bir tek bu değil ki sorun biri bitse biri başlıyor

hahahah böyle gözlerini belertiyorsun, ayaklardan yukarıya doğru süzüyorsun :) o mesajı alıyor

Ayaklardan yukarı süzmek hımm :)) tamam denicem ama çevremde denicek kimsede kalmadı püskürttüm hepsini bi cinnet herşeyi çözer hesabı :))
Ya ben sizin konunuzu çok merak ediyorum yeni konu açsanız :)) sıkı takipçinizimde noldu kayınvalideye meraktayım

uuuf çok zor cnm cok uğraşmak zor ama eşin sna destekse kendını ezdırme yanı
eşim destek çoğu zaman tabi annesini savunduğu zaman da oluyor ama haklı olduğum zaman benim yanımda.o da bana diyor sen niye gidiyorsun yukarı temziliğe niye sen yapıyorsun otur çocuğunla ilgilen sana mı güvenmiiş misafiri de bitmiyor hiç diye

Back
X