- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
aynen canım hemen yeni gelin arama derdine girerler olan bizlere oluyor çoğu zaman bencede benim de hayır deme huyum olmadığından üzülen sadece ben oluyorum malesef onların kalbi kırılmasın surat asmasınlar diye kendi hayatımdan ödün veriyoum çocuğumla geçireceğim zamanı çalıyorum resmen çocuk zaten hafta içi biz çok az görüyor biz işe o kreşe.hafta sonu da beraber olmayı istiyor yavrum bende dediğin gibi yapacağım inşallah öncelik kendim ve ailem olacak umarım yapabillirimEger böyle yapamıyorsan aynı bina değil de en azından iki sokak olsun evlerinizin arasında benim kv falan da sever karışmayı ister ki yapışık anne kız gibi olalım ama ben istemiyorum ve öyle olsa ben eşimle ilgilenememem evimizde baş başa vakit geçiremeyiz.
Hep gel dediğinde bahanem eşim yorgun evde işlerim var eşim şunu istedi dışarıya çıkacağız bilmem kim çağırdı gibi bahaneler sıralıyorum gitmiyorum sonra bunu eşime anlatıyorum böyle dedim annene ama ben seni çok özlüyorum başbaşa kalmak istiyorum ilerde çocuğumuz olursa onun ev düzeni olmaz tabi ki gideriz ama herseyin zamanı var diyorum eşimi yaglayip ballayip yumusatiyorum haklı görüyor sağolsun o da....
Siz de bahaneler üretin kimse kırılmasın benim kv de çok hassas hemen yüzü falan düşer üzülür ama napim yoksa ben üzülüyorum siz de önce kendinizi ve eşinizi düşünerek hareket edin önceliğiniz hep kendi aileniz olsun Allah korusun yarın bigün size birsey olsa hemen oğullarını evlendirme derdine düşerler![]()