yok mu mesafe koymanın yolu

Uzak durun aramayin gitmeyin geldiklerinde kapiyi acmayin konusmayin karsi karsiya kaldiginizda hayatinizi derdinizi gununuzu veya herhangi kisisel birseyinizi paylasmayin. Kapina gelirse isim var musait degilim diyin, herkes yerini yurdunu bilsin. Kisaca soguk hissiz mesafeli ilgisiz ve ruhsuz davranin konustuklarinda dinlemeyinyuzlerine bakmadan cevap verin sizi uzen insanlara hala nezaket gostermek gibi bir zorunlulugunuz olmadigina oncelikle kendiniz inanin bence.
aynen canım snaırım onlara muhtaç olamdığıma kendim inanmalıyım ki zorunluluğumda hiç yok.inaşllah yapabilirim

bir gün işten eve gelmek zorunda kaldım öğle arasında evden birşey almam gerekti kayınvalidemle ayrı oturuyoruz o zaman evler ayrı yani bir girdim ben eve bekar kaynım var eşimin abisi bizim banyoda duş alıyor sinirlerim zıpladı evden bir hışımla çıktım akşam eve geldim kimseden çıt yok kayınvalide hiç ses etmiyor en sonunda dayanamadım dedim ne işi vardı benim banyomda ya acele işi varmış onlarında kazanlı şohben vardı o zmaanlar girdi hemen sizinkine dedi beklememiş suyun ısınmasını ya dedi sanki gördün mü de kızıyorsun diyo dedim illa birşeyini mi görmem lazım dedim

Oha diyorum baska sey demiyorum evinin anahtarini neden veriyorsun sen millete ki? Sunlardaki terbiyesizlige bak cidden son noktadalar birde utanmadan savunmami yapmis ahlaksiz kadin.

merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var.her evlilikte olduğu gibi sorunlarımda çok oldu gerek kayınvalidemle gerek eltimle gerek eşimle.benim kendime kızdığım ve bir türlü değiştiremediğim huyum ne olursa olsun ne kadar artık onlara mesafe koyacağım desemde koyamıyorum bir iki gün oluyor onlar aynı ben aynı bir türlü bunu devam ettiremiyorum.en başından verdiğim tavizlerin aman aram bozulmasın aman onların dediği olsun dediğim zamanların cezasını şimdi çekiyorum.hala daha karışmalar imalar.benim de bir yapım var herşeyi kafaya takıyorum ve sonunda saçma sapan hastalıklarla uğraşıyorum.aynı apartmanda yaşıyoruz eltim ve kayınvalide ile.bu yüzden görüşüyoruz ve karışmalar benim alınmalarım mutlaka oluyor.benim kafa yine eskilere gittiği için birden yazıp içimi dökmek fikir almak esti.şu kendi hayatını yaşayan kafasına özelliklede bunları takmayanlar nasıl başarıyorsunuz bana akıl verin yoksa bu gidişle ben erken yaşta oğlumu üvey annelere emanet edeceğim :KK61:
Öncelikle kendinize acımaktan vazgeçince dediğiniz insanlar gibi olabilirsiniz.

Oha diyorum baska sey demiyorum evinin anahtarini neden veriyorsun sen millete ki? Sunlardaki terbiyesizlige bak cidden son noktadalar birde utanmadan savunmami yapmis ahlaksiz kadin.
bende görünce oha demiştim.evin yedek anahtarını aldı kendisi bende de dursun diye ben hiç istemedim almasını ama ses de edemedim zamanında eşim de birşeye ihtiyacı falan olur dyrsyn dedi.sonra eşim kendi anahtarını kaybetti bende gittim ondan aldım anahtarı geçenlerde dedi sizin evin anahtarından yaptırsanıza bir tane diye bende dedim neden yaptıralım iki tane var zaten eşim ve bende dedim bir daha ses çıkmadı.

yok canım özgüven değilde senin canına tak etmemiş daha.etsin bak içindeki canavar nasıl çıkıyor sen bile şaşarsın.demedi deme.

aynen canım snaırım onlara muhtaç olamdığıma kendim inanmalıyım ki zorunluluğumda hiç yok.inaşllah yapabilirim

ne muhtacligi ya sacmalama daha dune kadar onlar mi vardi senin hayatinda elti kimmis kv kimmis bir cizik at gitsin ustlerine fesatlik dedikodu
bende görünce oha demiştim.evin yedek anahtarını aldı kendisi bende de dursun diye ben hiç istemedim almasını ama ses de edemedim zamanında eşim de birşeye ihtiyacı falan olur dyrsyn dedi.sonra eşim kendi anahtarını kaybetti bende gittim ondan aldım anahtarı geçenlerde dedi sizin evin anahtarından yaptırsanıza bir tane diye bende dedim neden yaptıralım iki tane var zaten eşim ve bende dedim bir daha ses çıkmadı.
tamamen zihniyet meselesi insanlar gorgusuz olunca yapacak birsey yok

eşim destek çoğu zaman tabi annesini savunduğu zaman da oluyor ama haklı olduğum zaman benim yanımda.o da bana diyor sen niye gidiyorsun yukarı temziliğe niye sen yapıyorsun otur çocuğunla ilgilen sana mı güvenmiiş misafiri de bitmiyor hiç diye
ayyyy eşin böyle dediği halde sen hala gdyosun yaa gtme canım gtme

ay daha neler neler var bende bir bilseniz herşeye karışmalar özellikle eltimde.dünkü olayıda anlatayım en tazesinden.eşim rahatsızlanmış dün saat 11 gibi müdürden izin aldım merak ettim telefonları açmayınca.gittim eve tansiyonu düşmüş baş dönmesinden kalkamıyor biraz kendine gelir belki diye banyoda yüzünü yıkadım o ara eltim gelmiş kapıya çalmış falan hiç kapı sesi falan duymadım eşim 1 saat sonra falan kendine geldi baya evden çıktık eltimde balkonda iyileştinmi dedi gülerek ben lafı nereye getirdiğini anladım birlikte olduğumuzu sanmış da karınla yattında iyi mi oldun demeye getirdi benimde sinirler yine tavan tabi

yok canım özgüven değilde senin canına tak etmemiş daha.etsin bak içindeki canavar nasıl çıkıyor sen bile şaşarsın.demedi deme.
ben kafayı yemeden çıksın o canavar bir zahmet canım artık hazmedemiyorum yaptıklarını eskileri düşünmektende alamıyorum kendimi

ben sizin üzerinize sandım.malesef kv el kitabı yok.ama ben bunu bilir bunu söylerim kv işimi kendim halleder eşime söylemem.sonra ben şikayetçi vırvırcı olacağıma kv olur.biz eşimle gül gibiyiz.hem lafımı söylerim hem gülerim.tabi bu kolay olmadı seneler aldı.

aynen valla eşim dövse yeridir yani sen niye yapıyorsun deyip duruyor hatta en son ben çıktım sabah misafir gelecek diye eşimde uyandı söylendi gitti eşimle aram bozuldu yani
bnce sende yapmak ıstyosun cnm cnku eşinle aranı bozup yıne gdyosun benım hıc umrumda olmazdı

ben sizin üzerinize sandım.malesef kv el kitabı yok.ama ben bunu bilir bunu söylerim kv işimi kendim halleder eşime söylemem.sonra ben şikayetçi vırvırcı olacağıma kv olur.biz eşimle gül gibiyiz.hem lafımı söylerim hem gülerim.tabi bu kolay olmadı seneler aldı.
aynen canım benimde bakalım kaç senemi alacak

bnce sende yapmak ıstyosun cnm cnku eşinle aranı bozup yıne gdyosun benım hıc umrumda olmazdı
ya işte umrumda olasın diye napayım diyorum ben biraz iyi niyetli yaklaşıyorum yapamıyordur zorlanır yardım edeyim diye ama bu belli süreden sonra seni kullanamk oluyor ben de gitmek istemiyorum inan bana ama elti surat yaopıyor yok ben yapıyorum o niye yapmıyor diye o da yapmasın mecbur mu ya da ben onun yaptığı herşeyi yapmaya mecbur muyum ay deli olmamak elde değil

hepinize teşekkür ederim hanımlar inşallah mesafeli olmayı ve kendimi ezdirmemeyi başaracağım en önemlisi de takmamayı

merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var.her evlilikte olduğu gibi sorunlarımda çok oldu gerek kayınvalidemle gerek eltimle gerek eşimle.benim kendime kızdığım ve bir türlü değiştiremediğim huyum ne olursa olsun ne kadar artık onlara mesafe koyacağım desemde koyamıyorum bir iki gün oluyor onlar aynı ben aynı bir türlü bunu devam ettiremiyorum.en başından verdiğim tavizlerin aman aram bozulmasın aman onların dediği olsun dediğim zamanların cezasını şimdi çekiyorum.hala daha karışmalar imalar.benim de bir yapım var herşeyi kafaya takıyorum ve sonunda saçma sapan hastalıklarla uğraşıyorum.aynı apartmanda yaşıyoruz eltim ve kayınvalide ile.bu yüzden görüşüyoruz ve karışmalar benim alınmalarım mutlaka oluyor.benim kafa yine eskilere gittiği için birden yazıp içimi dökmek fikir almak esti.şu kendi hayatını yaşayan kafasına özelliklede bunları takmayanlar nasıl başarıyorsunuz bana akıl verin yoksa bu gidişle ben erken yaşta oğlumu üvey annelere emanet edeceğim :KK61:

Eger böyle yapamıyorsan aynı bina değil de en azından iki sokak olsun evlerinizin arasında benim kv falan da sever karışmayı ister ki yapışık anne kız gibi olalım ama ben istemiyorum ve öyle olsa ben eşimle ilgilenememem evimizde baş başa vakit geçiremeyiz.

Hep gel dediğinde bahanem eşim yorgun evde işlerim var eşim şunu istedi dışarıya çıkacağız bilmem kim çağırdı gibi bahaneler sıralıyorum gitmiyorum sonra bunu eşime anlatıyorum böyle dedim annene ama ben seni çok özlüyorum başbaşa kalmak istiyorum ilerde çocuğumuz olursa onun ev düzeni olmaz tabi ki gideriz ama herseyin zamanı var diyorum eşimi yaglayip ballayip yumusatiyorum haklı görüyor sağolsun o da....

Siz de bahaneler üretin kimse kırılmasın benim kv de çok hassas hemen yüzü falan düşer üzülür ama napim yoksa ben üzülüyorum siz de önce kendinizi ve eşinizi düşünerek hareket edin önceliğiniz hep kendi aileniz olsun Allah korusun yarın bigün size birsey olsa hemen oğullarını evlendirme derdine düşerler :63:

Back
X