- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
evlenınce erkekler yada genelleme yapmıyayım benım eşim artık benım dıyerek ılgıyı azaltıyor dıye duusnuyorum,ewlılık ılk 6 ayından sonra sankı o büyü bozuluyor ,dahasıda varda burada yazamıycam:)
Daha neler korktum bi an
merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
Yanlis kopyaladim kusura bakma :)Allahim nazarlardan saklasin ama ben mutluyum esimle cokta seviyorum iyiki evlenmesim bazen sevgiliyken cok aglatti beni askerdi cok bekledim iyikide beklemisim degdi bekledime 3yil olcak evliyim yakladik 9 yildir birlikteyiz hee sorunlarimiz elbette oldu ama esime asla laf soyletmem ailem bile soyleyemez ne istersem ne yapar ne eder bulur acayip sahiplenir beni bi cocukmusum gibi hep ilgilenir
merhaba kizlar,
kisaca soracagim... lutfen konumu tasimayiniz, bu da kendimce benim derdim, guzel seyler duymaya ihtiyacim var...
gerek kendi yasadiklarim, gerek duyduklarim, gerekse burda okuduklarim... yok mudur guzel, mutlu, guven saygi sevgi dolu bi evlilik? bi erkegin esini sarip guvendirmesi, her kosulda yaninda olmasi mumkun mudur? duz tabirle soylersek; sahip cikmasi??
ozellikle boyle bi evlilige sahip olanlar yazsin lutfen...
sevgiyle kalin...
28 yaşında evlendım daha yenı 6 ayımız bitti evlılıkte evet daha çok yeni ama
bilseydim kocamım böyle biri olduğunu ne yapar ne eder onunla 10 sene önce evlenırdım :))
Vuuuuuuuuuu maşallahhhh
Aksamlari iple cekiyorum onunla bulusabilmek icin. Hic birsey icin kizgin degilim ona.
Cogu zaman icime sokmak istiyorum, cok siki sarilsam basarabilirmisim gibi. Sanki annenin bebegini sevmesi gibi.
yine dunyaya gelsem, kimleri kimleri onume koysalar, gene onunla evlenirim.
bugun boyle, umarim gelecekte de boyle olur.
umarim cocuklarimiz boyle bir anne baba gorerek buyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?