Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bende transfer öncesi kullandığım bir jel bide ilaç var . Transferden sonra da artmaz umarım ilaç sayıları . Çok fazla ilaç ve iğne bünyemizi mafedicek

Artacak canım Duygularımız alt üst oluyor bide fiziki olarak sonradan çıkacak acısı ama. Olsunda herşey yoluna girer Allah’ın izniyle

Bende orda tedavi goruyorum ümit hanm doktor 2 tedavin nerdeydi
Bornova şifa da yaptırmıştım hiç memnun kalmadım doktorumdan bu doktorum çok ilgili Ali öner bey özeline gidiyorum işlemler irenbe merkezde yapılıyor

İyi doktor duydum ismini hayırlısı olsun
Saol canım Hayırlısıyla inşallah doktoruma güveniyorum bu sefer elinden geleni yapıyor Emeklerimizin karşılığını alıcaz Allah’ın izniyle hep birlikte inşallah

İyi akşamlar inşallah herkesin sonucu olumlu olur. Benimde bu hafta içi opu olcak ve ilk denemem 😊

Benim transfer 18 inde. Ikinci transferin bu ilk tutmustu ama 8. Haftada kalbi durdu. Dondurulmuslardan olucak.. herkes gibi tabiki bir suru ilac kullaniyorum bide alerjik oldugum icin alerji ilaclarim.. cleksan i 1 yil kullanicam

Kizlar crinone jel kullaniyorum cok kötü alerji yaptı yaşayan var mi bu durumu bi ilacı falan var mi

Back
X