Ben İzmir irenbe tüp bebekte yaptırıyorum canımHangi merkezde yapıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben İzmir irenbe tüp bebekte yaptırıyorum canımHangi merkezde yapıyosunuz
Bende transfer öncesi kullandığım bir jel bide ilaç var . Transferden sonra da artmaz umarım ilaç sayıları . Çok fazla ilaç ve iğne bünyemizi mafedicek
iLK DENEMENİZ Mİ SİZİN ?Artacak canım Duygularımız alt üst oluyor bide fiziki olarak sonradan çıkacak acısı ama. Olsunda herşey yoluna girer Allah’ın izniyle
3. Denememiz olacak buiLK DENEMENİZ Mİ SİZİN ?
Hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebişin hayırlı sonuçlarını paylaşırsın inşallahhhhhBenim de pzt 15 nisan dondurulmuş 3• gün embriyosu transferi olacak inş, ilk denememiz![]()
Bende orda tedavi goruyorum ümit hanm doktor 2 tedavin nerdeydiHayırlı olsun canım inşallah tutunur bebişin hayırlı sonuçlarını paylaşırsın inşallahhhhh
Bornova şifa da yaptırmıştım hiç memnun kalmadım doktorumdan bu doktorum çok ilgili Ali öner bey özeline gidiyorum işlemler irenbe merkezde yapılıyorBende orda tedavi goruyorum ümit hanm doktor 2 tedavin nerdeydi
Beslenmenizde dikkat ettiğiniz ekstra yediğiniz bişey varmı
İyi doktor duydum ismini hayırlısı olsunBornova şifa da yaptırmıştım hiç memnun kalmadım doktorumdan bu doktorum çok ilgili Ali öner bey özeline gidiyorum işlemler irenbe merkezde yapılıyor
Saol canım Hayırlısıyla inşallah doktoruma güveniyorum bu sefer elinden geleni yapıyor Emeklerimizin karşılığını alıcaz Allah’ın izniyle hep birlikte inşallahİyi doktor duydum ismini hayırlısı olsun
Senin tedavinde hayırlı olsun inşallah seninkinde olumlu olur sorun neydi sizdeİyi akşamlar inşallah herkesin sonucu olumlu olur. Benimde bu hafta içi opu olcak ve ilk denemem![]()
Morfoloji cnmSenin tedavinde hayırlı olsun inşallah seninkinde olumlu olur sorun neydi sizde![]()
Hayırlısı olsun ,bizimde morfoloji ve sayı problemimiz var .pazartesi için o kadar heycanlıyım kiMorfoloji cnm