Ben jel kullanmiyorum ama alerjilerim icin normal alerji haplarini icebilirsin bi problem olmaz dedi doktorumKizlar crinone jel kullaniyorum cok kötü alerji yaptı yaşayan var mi bu durumu bi ilacı falan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben jel kullanmiyorum ama alerjilerim icin normal alerji haplarini icebilirsin bi problem olmaz dedi doktorumKizlar crinone jel kullaniyorum cok kötü alerji yaptı yaşayan var mi bu durumu bi ilacı falan var mi
Tesekkur ederim Canim uyku uyuyamiyorum sabaha kadar doktorumla görüşmem lazım bi ilaç tavsiyesi icinBen jel kullanmiyorum ama alerjilerim icin normal alerji haplarini icebilirsin bi problem olmaz dedi doktorum
Benim 18 i test günüm Rabbim hayırlısını nasib etsin insaallah. Canim çocuğun var mi hiç. Bide yalnis anlamazsan tüp bebek yaptirmandaki problemi öğrenebilir miyim.Tabli gorus.. benim suan baska bir durumdam asiri alerjim var. 18 inde de transferim var. Ama ben kasinti icin atarax zyxel bide yurtdisindan getirilmis doksepin diye bi antidepresan kullaniyorum o da kasintiya iyi geliyor. Transferin 10 gun sonrasina kadar sorun yok dedi.
Benim 18 i test günüm Rabbim hayırlısını nasib etsin insaallah. Canim çocuğun var mi hiç. Bide yalnis anlamazsan tüp bebek yaptirmandaki problemi öğrenebilir miyim.
Rabbim hayırlısını nasip etsin canim geçen sene benimde 6. Haftada kalbi durmuştu.benim tuplerim tikali rahimde unicorn.Cocugum yok. Tup bebek icinde bi sıkıntimiz yok. Tamamen sebepsiz bizim. Ama ben kendini pek sıkmayanlardanim... bu ikinci transfer olucak ilkinde 8. Haftada kalbi durmustu.
Herkes icin hayirlisi. Zamani geldiginde oluyor hersey.Rabbim hayırlısını nasip etsin canim geçen sene benimde 6. Haftada kalbi durmuştu.benim tuplerim tikali rahimde unicorn.
Herşey Allahdan nasipse ne varsa o tabikiHerkes icin hayirlisi. Zamani geldiginde oluyor hersey.
Eğer jeli kullanamazsan iğnesini veriyorlarmıs. Umarım güzel sonuçlanır sürecinizTesekkur ederim Canim uyku uyuyamiyorum sabaha kadar doktorumla görüşmem lazım bi ilaç tavsiyesi icin
Evet canim öyleymiş ivf hemşiresiyle konuştum iğneye geçelim o zaman her gun dedi yok bole iyi sabretcez artik dedimEğer jeli kullanamazsan iğnesini veriyorlarmıs. Umarım güzel sonuçlanır süreciniz
Benimde en büyük korkum iğne o olmasında katlanırım :) yarın transfer var bakalım sonra da iğne vermezler umarımEvet canim öyleymiş ivf hemşiresiyle konuştum iğneye geçelim o zaman her gun dedi yok bole iyi sabretcez artik dedim![]()
Transferden sonra bana kan sulandirici iğneye devamBenimde en büyük korkum iğne o olmasında katlanırım :) yarın transfer var bakalım sonra da iğne vermezler umarım
9 Nisan transfer oldum bekliyorum hayırlısı crinone jel kızarıklık yaptı bende de ama bugun daha iyim ara ara sancılar ve sanki adet öncesindeki gibi karım agrısı varTransferden sonra bana kan sulandirici iğneye devam![]()
Rabbim hayırlısını versin canim insaallah saglikli herşey yolunda giden sorunsuz bi transfer süreci gecirirsinBenimde en büyük korkum iğne o olmasında katlanırım :) yarın transfer var bakalım sonra da iğne vermezler umarım
Canim o jel bende kasinti yaptı cok fazla. Transferin ilk 4 günü karin agrim vardı normal şartlarda adet gunlerimdi sanirim.ondan oldu şuan iyiyim cok sukur 4 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada benden 1 gun sonra transferin yapılmış hayirlisi bakalim.bekleyelim görelim hayirlisini9 Nisan transfer oldum bekliyorum hayırlısı crinone jel kızarıklık yaptı bende de ama bugun daha iyim ara ara sancılar ve sanki adet öncesindeki gibi karım agrısı var
Amin insallahh canmMerhaba arkadaşlar 29 martta transfer oldu 3.gun taze embriyo ile 10 nisanda pozitif sonuç aldık şükürler olsun asla morel bozmayın ve hep pozitif düşünün Allah nasip ettiyse bebeginiz size tutulacaktır rabbimin izniyle