Yok mu Nisanda transferi olanlar

Tabli gorus.. benim suan baska bir durumdam asiri alerjim var. 18 inde de transferim var. Ama ben kasinti icin atarax zyxel bide yurtdisindan getirilmis doksepin diye bi antidepresan kullaniyorum o da kasintiya iyi geliyor. Transferin 10 gun sonrasina kadar sorun yok dedi.

Tabli gorus.. benim suan baska bir durumdam asiri alerjim var. 18 inde de transferim var. Ama ben kasinti icin atarax zyxel bide yurtdisindan getirilmis doksepin diye bi antidepresan kullaniyorum o da kasintiya iyi geliyor. Transferin 10 gun sonrasina kadar sorun yok dedi.
Benim 18 i test günüm Rabbim hayırlısını nasib etsin insaallah. Canim çocuğun var mi hiç. Bide yalnis anlamazsan tüp bebek yaptirmandaki problemi öğrenebilir miyim.

Benim 18 i test günüm Rabbim hayırlısını nasib etsin insaallah. Canim çocuğun var mi hiç. Bide yalnis anlamazsan tüp bebek yaptirmandaki problemi öğrenebilir miyim.

Cocugum yok. Tup bebek icinde bi sıkıntimiz yok. Tamamen sebepsiz bizim. Ama ben kendini pek sıkmayanlardanim... bu ikinci transfer olucak ilkinde 8. Haftada kalbi durmustu.

Cocugum yok. Tup bebek icinde bi sıkıntimiz yok. Tamamen sebepsiz bizim. Ama ben kendini pek sıkmayanlardanim... bu ikinci transfer olucak ilkinde 8. Haftada kalbi durmustu.
Rabbim hayırlısını nasip etsin canim geçen sene benimde 6. Haftada kalbi durmuştu.benim tuplerim tikali rahimde unicorn.

Kızlar dondurulmuş transferi aşağı yukarı kaç gün sürüyor?

9 Nisan transfer oldum bekliyorum hayırlısı crinone jel kızarıklık yaptı bende de ama bugun daha iyim ara ara sancılar ve sanki adet öncesindeki gibi karım agrısı var
Canim o jel bende kasinti yaptı cok fazla. Transferin ilk 4 günü karin agrim vardı normal şartlarda adet gunlerimdi sanirim.ondan oldu şuan iyiyim cok sukur 4 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada benden 1 gun sonra transferin yapılmış hayirlisi bakalim.bekleyelim görelim hayirlisini

Merhaba arkadaşlar 29 martta transfer oldu 3.gun taze embriyo ile 10 nisanda pozitif sonuç aldık şükürler olsun asla morel bozmayın ve hep pozitif düşünün Allah nasip ettiyse bebeginiz size tutulacaktır rabbimin izniyle
Amin insallahh canm

Back
X