- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
Valla benimde artık beklemeye tahammülüm kalmadı da sabrediyorum ben söz verdim kendime test gününe kadar bakmayacam.evdeysen eğer bir şeylerle meşgul etmeye çalış kendini canımCatlicam meraktan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimde artık beklemeye tahammülüm kalmadı da sabrediyorum ben söz verdim kendime test gününe kadar bakmayacam.evdeysen eğer bir şeylerle meşgul etmeye çalış kendini canımCatlicam meraktan![]()
Canım 9. Gün çıkanı çok duydum geç yerleşme olunca çıkmayada bilir eğer üzüleceksen yapma bence ben idrarda bakarım ama 9. Gün en azından hazırlıklı giderim kan tahlilineTransferin ertesi gün sayılmaya başlaniyorsa eğer 7. Gun canim
Evdeyim canim el isi yapiyorum oturdugum yerdeValla benimde artık beklemeye tahammülüm kalmadı da sabrediyorum ben söz verdim kendime test gününe kadar bakmayacam.evdeysen eğer bir şeylerle meşgul etmeye çalış kendini canım
Aynen bende el işi yapıyorum kitap okuyorum falan zaman öldürmeye çalışıyorumEvdeyim canim el isi yapiyorum oturdugum yerde
Aslinda hepiniz haklisiniz. Gecen sene 8. Gun test yaptim pozitif cikti 9. Gun yaptim negatif cikti. Nitekim kanda da negatiftiCanım 9. Gün çıkanı çok duydum geç yerleşme olunca çıkmayada bilir eğer üzüleceksen yapma bence ben idrarda bakarım ama 9. Gün en azından hazırlıklı giderim kan tahliline
3.gün embriyosu mu 7. Gün tutunuyormuş canımBu arada Embriyonun kaç günlük olduğuda önemliymiş 3 gün embriyosu geç tutunuyormuş Yani embriyo 7 günlükken rahme tutunuyormuş ve hcg salgılıyormuş
Canim heyecanlandım simdi valla. Ama biliomusun ya psikolojik yada tuttu bebek. Transferden 2 3 gun sonra kahvalti sonrası kuru ogurtu oldu bendeBu arada Embriyonun kaç günlük olduğuda önemliymiş 3 gün embriyosu geç tutunuyormuş Yani embriyo 7 günlükken rahme tutunuyormuş ve hcg salgılıyormuş
Yani 3. Gün emriyosu yerleşince 4 gün içinde tutunuyormuş 5 günde 2 gün içinde öyle. Okumuştum bi topikte Sonrada. Hormon salgılanıyormuş işte vücudumuza.3.gün embriyosu mu 7. Gün tutunuyormuş canım![]()
Napim beybisi35 kafa gitti iyiceCanim heyecanlandım simdi valla. Ama biliomusun ya psikolojik yada tuttu bebek. Transferden 2 3 gun sonra kahvalti sonrası kuru ogurtu oldu bende
Hmm anladım canım teşekkürlerYani 3. Gün emriyosu yerleşince 4 gün içinde tutunuyormuş 5 günde 2 gün içinde öyle. Okumuştum bi topikte Sonrada. Hormon salgılanıyormuş işte vücudumuza.
Hadi inşallah canım kasık ağrısı filan olurmuş bazılarında adet olacak gibi ağrılar gelir gidermiş ara araCanim heyecanlandım simdi valla. Ama biliomusun ya psikolojik yada tuttu bebek. Transferden 2 3 gun sonra kahvalti sonrası kuru ogurtu oldu bende
Az önce bende okudum canim 5. Gun embriyosu ya o gün yafa ertesi gün tutuyomusYani 3. Gün emriyosu yerleşince 4 gün içinde tutunuyormuş 5 günde 2 gün içinde öyle. Okumuştum bi topikte Sonrada. Hormon salgılanıyormuş işte vücudumuza.
Transferin ertesi günü 3 4 gun oyle agrim olduHadi inşallah canım kasık ağrısı filan olurmuş bazılarında adet olacak gibi ağrılar gelir gidermiş ara ara
Canım progesteron başladığında rahim kalınlığı ne kadardı senin benim başka embriyom kalmadı biraz tedirginim o yüzden
Canım benimde 8 mm olmuştu Ama tam 1 hafta sonrasına. İlaç dozlarımı artırarak gün verdi sanırım bir bildikleri var geç olsun güç olmasın için ferah tut olacak hayırlısıyla inşallah
Ay hadi ümitliyim ben senden canım inşallah uğurlu gelsin topiğimiz hepimizeTransferin ertesi günü 3 4 gun oyle agrim oldu
Canım ben Protestan iğneye yarın başlıyorum 3 gün önce. Kontrolde 8mm ne kadar kalınlaşırsa o kadar iyi olur sonuç dedi bende güvendim sözüne. Doktorumuza güvenelim zaten başkada Çaremiz yok güvenmekten başkaCanım progesteron başladığında rahim kalınlığı ne kadardı senin benim başka embriyom kalmadı biraz tedirginim o yüzden
Olmasi sart degil gonlunu ferah tut canim kimilerinin gebelik belirtileri hic olmuyo ama gebe oluyolar her bunye farkli reaksiyon veriyo yani no panikKızlar bişi sorcam şu kahverengi akıntı oluyormuş ya yerleşme akıntısıymış o illa olmak zorunda mı o olmadan tutuntu sayamaz mıyız bazı kişilerde hep o akıntı olmuş ve pozitif almışlar bende transferin 6. Günü ama öyle bir şey olmadı
Ay hadi ümitliyim ben senden canım inşallah uğurlu gelsin topiğimiz hepimize![]()
Allah razi olsun hadi insaallah Rabbim nasip etsin hepimize insaallahAy hadi ümitliyim ben senden canım inşallah uğurlu gelsin topiğimiz hepimize![]()