Yok mu Nisanda transferi olanlar

8. gün beta hcg değerim 122 geldi 😍 Ramazan bereketi benim evime erkenden uğradı Darısı bekleyen isteyen herkese canlarım
Hepinize hayırlı ramazanlar 🥁🥁🥁
Tebrik ederim senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin hayırlı ramazanlar :KK9::KK68:

Mübarek Ramazan ayı ne güzel geldi bak ilk günden müjdeyi almaya başladık 😊 maşallah canım sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah
Çok sağol canm inşallah hepimiz hayırlısı ile alırız kucağımıza🙏Çok dua ettim ramazanın hürmetine güzel haber alayım diye çok şükür dualarım kabul oldu😊 ben kapıyı açtım arkamdan birsürü güzel anne gelir inşallah🙏

Tebrik ederim senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin hayırlı ramazanlar :KK9::KK68:
Allah bin kere razı olsun arkadaşım 😍😍 Ramazan bereketiyle geldi pes pese güzel haberler alıyoruz Maşallah sübhanallah
Sende sağlıkla kavuş inşallah..
Hayırlı ramazanlar..

8. gün beta hcg değerim 122 geldi 😍 Ramazan bereketi benim evime erkenden uğradı Darısı bekleyen isteyen herkese canlarım
Hepinize hayırlı ramazanlar 🥁🥁🥁
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah gerçekten ramazan bereketiyle geldi çok şükür 😀🙏

Back
X