Yok mu Nisanda transferi olanlar

Yok demedi ıkı gun sonra tekrarla dedi sadece onu haber vericem o zaman der belki de bilemiyorum ne kadar güzel aynı doktorda devam edebilmek🌸
Kesinlikle haklısın bu benim için büyük şans oldu.. şimdi evveliyatımı ben dosyalamış olsamda genede bilen bir doktorla devam etmek çok iyi olacak Benim geçmiş biraz kalabalık olduğu için canım 🙈

Merhaba arkadaşlar 29 martta transfer oldu 3.gun taze embriyo ile 10 nisanda pozitif sonuç aldık şükürler olsun asla morel bozmayın ve hep pozitif düşünün Allah nasip ettiyse bebeginiz size tutulacaktır rabbimin izniyle
Maşallah ne güzel benimde 4.gün embriyosu cumrtesi günü transfer oldu bugun 4.günüm 3gün yattın dinlendim bugn ayaklandım ama hiç
BELirtim yok com ağldm bugn pskolojim zayıf:(

Maşallah ne güzel benimde 4.gün embriyosu cumrtesi günü transfer oldu bugun 4.günüm 3gün yattın dinlendim bugn ayaklandım ama hiç
BELirtim yok com ağldm bugn pskolojim zayıf:KK43:
A aaa canim niye hemen modunu dusuruyosun 4cu gun cok erken hem belirti olacak diye bisey belki hiç birşey hissetmiceksin belirti arama

BELirtim yok com ağldm bugn pskolojim zayıf:KK43:
Niye moralini bozuyorsun bende hiç belirti yaşamadım sadece 4.günden snra ara ara adet sancısı çektm okadar onun dışında hiç birşeyim yoktu cok şükür 5.gün embrıyosu bhcg 8.günde 106.91 çıktı yarın artmış mı diye tekrar bakılacak 😊 gönlünü ferah tut herkeste belirti olacak diye birşey yok

A aaa canim niye hemen modunu dusuruyosun 4cu gun cok erken hem belirti olacak diye bisey belki hiç birşey hissetmiceksin belirti arama
Ne biliyim kasık ağrısı felan olsa ümitlencem ama yok cok yattınızmı ben 3gündğt yattım bgn kalktm ama içim değişik tavsiyeniz ne olur

Niye moralini bozuyorsun bende hiç belirti yaşamadım sadece 4.günden snra ara ara adet sancısı çektm okadar onun dışında hiç birşeyim yoktu cok şükür 5.gün embrıyosu bhcg 8.günde 106.91 çıktı yarın artmış mı diye tekrar bakılacak 😊 gönlünü ferah tut herkeste belirti olacak diye birşey yok
Teşekkür ederim kızlar banada 2tane kondu o kadar dua ediyorum ki inşallah nasip olsun yaptığınız tavsiyeleriniz varmı

Ne biliyim kasık ağrısı felan olsa ümitlencem ama yok cok yattınızmı ben 3gündğt yattım bgn kalktm ama içim değişik tavsiyeniz ne olur
Yok yatmadim zaten cok yatip hareketsiz kalmak doğru değil dolan tabiki yani yemegini yap ye topla kaldır ama ağır temizlik falan yapma ben 3 gun yattim işlemden dolayı biraz ağrım oldu sonraki 3 4 gün hiç bisey hissetmedim sonra kaşık ağrıLarı başladı sen erken den umutsuz olma sabırlı ol seninle olduklarına inan

Teşekkür ederim kızlar banada 2tane kondu o kadar dua ediyorum ki inşallah nasip olsun yaptığınız tavsiyeleriniz varmı
Ben 3.gün dışarı cıkmştım 2 saat kadar sonraki günlerde aynı dışarı da cıktım eve gelince dinlendim ev işi yemek yapmadım ama yıyeceğim zaman tektim kendim ısıtıp hazırlayıp yedim hareketlerime dikkat ettim 5 gün ananas yedim bir avuç kabak çekirdeği bir avuç dut kurusu ev yogurdu bir bardak süt ve normal öğünler.Kasık ağrım benim ilk 2 gün kramp sızı şeklinde aniden olup gidiyordu birdaha olmadı.4.günden sonrada bildiğin adet ağrısı 2 3 dk vurup gıttı bu kadardı😊

Kızlar adet olcak gibi bi karın ağrım var ince ince yarın sonuç alcam heycandan mı yoksa gebe arkadaslar sizdede oldu mu durum

Ben 3.gün dışarı cıkmştım 2 saat kadar sonraki günlerde aynı dışarı da cıktım eve gelince dinlendim ev işi yemek yapmadım ama yıyeceğim zaman tektim kendim ısıtıp hazırlayıp yedim hareketlerime dikkat ettim 5 gün ananas yedim bir avuç kabak çekirdeği bir avuç dut kurusu ev yogurdu bir bardak süt ve normal öğünler.Kasık ağrım benim ilk 2 gün kramp sızı şeklinde aniden olup gidiyordu birdaha olmadı.4.günden sonrada bildiğin adet ağrısı 2 3 dk vurup gıttı bu kadardı😊
Teşekkür ederim inş nasip olur sizler gibi dualarınıza ihtiyscımız var😍

Yok yatmadim zaten cok yatip hareketsiz kalmak doğru değil dolan tabiki yani yemegini yap ye topla kaldır ama ağır temizlik falan yapma ben 3 gun yattim işlemden dolayı biraz ağrım oldu sonraki 3 4 gün hiç bisey hissetmedim sonra kaşık ağrıLarı başladı sen erken den umutsuz olma sabırlı ol seninle olduklarına inan
Teşekkür ederim inş nasip olmştr banada şimdi daha iyiym😍❤️

Siz simdi hamile misinz belirtilerinis oldu mu birüz bana bilgi verir misinz
Evet dün öğrendim çok şükür yarında katlanmış mı diye tekrar hcg baktırcam😊 transferden sonraki iki gün kramp sızlama şeklinde kasıklarım battı anlık sonra birdaha hiç olmadı 4 veya 5.günden sonra ise günde 3 4 kere gelen 3-5 dk süren adet olacak gibi ağrım oldu okadar baska belirtim yoktu😊

Kaşık ağrısı adetimsi hatta adeli gibi çok olmuştu bende inşallah bebegin yer yapıyordur canim bide bende seyirme böyle pit pit göz seyirmesi gibi batma oluyordu zaten bunun dışındaki belirtiler ben 9cu haftaya gireceğim yeni başladı yani belirtin yok diye kimse üzülmesin var diyede cok kaptırmayın rabbim ne verirse hayirlisini verir bekleyen herkes inşallah pozitifini görür amiiiin🤗🤗

Bugün ikinci testimi vereceğim sabah kalktım yine test yaptım artmışsa koyulaşır diye çok şükür kıpkırmızı ikiside şimdi hastanedeyim bakalm kan değerim ne çıksın😊

Back
X