Yok olan Böcek

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Kızlar size dün yaşadığım olayı anlatacağım kafama takıldı yorumlarsanız sevinirim.
Dün işe geldim mutfak camını açtım havalandırmak için başka hiç bir yer açık değildi eminim bundan. Biraz temizlik yaptım falan bir anda kafamın hemen üstünden uçan siyah bir böcek geçti eşşek arısı büyüklüğünde. Sonra odanın birine girdi orada da açık bir yer yok. ben hemen kapıyı kapadım panikle. 15-20 dk sonra dedim camı açıyım oradan çıksın bu arada mutfağıda kapadım. Kapıyı açtım böcek yok. Her yere baktım masaların altına falan. Dedim dolabın arkasına girdi sanırım bekleyim biraz çıkar. Akşama kadar hiç gözükmedi bu böcek. Siz ce ne oldu ?

Kıyı köşe bir yere girip kalmıştır orada, çıkmaya çabalarken ölmüşte olabilir.

yandı bitti kül oldu
bence bir deliğe girmiştir.yakında temizlikte cesedini bulursun

Bizce ne oldu?
Dikkat et her an her yerden çıkabilir, ben de çok korkarım böcekten. Yerinde olsam böcek açlıktan ölene kadar girmem o odaya.

O kendine saklanacak yer bulmuştur merak etmeyin. Onun gözüyle gördüğü oda ile sizin gözünüzle gördüğünüz oda ayni degildir.
Bir yerden çıkar muhakkak.

Yani oda çok ta büyük değil. Heryere baktım hala çıkmadı canı sıkılmıştır acaba diyorum intihar mı etti hani akrep kaçacak yer bulamayınca kendini öldürür ya... Ya da ben kafayı yedim

Ofisten akşam çıkarken iyice kıyı köşeye böcek ilacı sık çok çok:)
Siz görmeseniz de ölür:)

Böcek aklınca sizle saklanbaç oynamak istemiş dikkat edin birden söbeleyebilir sizi

Uçan kanatlı bir böcek yokolmuş, peri olmasın o! Geçen gün öyle bir film izlemiştim de yalnız 3 harfli değil, peri winkle gibi bir şey

Tinkerbell olabilirmi canım. benim fotodaki ben bayılıyorum ona:)

konu sahibi arkadaşım bazı büyük böcekler ( karaböcek) 2mm delikten bile girebiliyor o yüzden fazla takılma. çok korkuyorsan ilaçla.

Arkalarda biyerlerde örümcek agı varsa ona takılmış olabilir direk aklıma o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…