- 23 Ağustos 2012
- 51.432
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.482
- 898
- Konu Sahibi karbeyaz00
Oyle birsey yok nereye gidiyorum annemi alip boyle bir dunyada allah askiniza. Kaldi ki babam nasil buri anlattim fare deligine girsen bulur . Arti akrabalari herseyi birakip nereye gdiyoruz yani yok oyle bir ihtimal.
Peki sekerim, sizin alternatifiniz nedir , hayatiniz boyunca bu sekilde yasamak mi? Akrabalarinizi birakmamak icin mi bu rezil duzene katlanacaksiniz? Kendi adima, alkolik bir adamdan siddet gorseydim herhalde oturup akrabalarimi, oteyi beriyi degil kendi iyiligimi dusunurdum.Bir de son cumlenizde her sey dediginiz nedir bunu cozemedim, ne huzurunuz var, ne mutlusunuz hayatta hicbir seyiniz yok bence. Yani birakip da yeni bir hayata baslamaktan pismanlik duyacak bir seyiniz yok bence, amca, teyze, kuzen goreyim diye boyle yasamaya devam edecekseniz edin. Babaniz bulsa bile ne olacak, ev sizin, kapisini kitlediginiz anda kimse icine zorla giremez, girerse de haneye tecavuz olur. Kaldi ki bu adamin ne sizi ne de annenizi pesine dusecek kadar dert ettigini sanmiyorum, merak etmeyin. En kotu durumda bence kendinizi kurtarmali, yeni bir hayata baslamalisiniz. Annneniz gelmese bile kendiniz gidin.
Son düzenleme: