• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok olmak

evet doktorum 6 haftalık hamileyken öyle uygun gördü ,tekrarlayan düşüklerden sonra çoğu hastasına tedbir olarak kullandırıyormuş.
sizin daha bir tane olduğu için bir tedavi uygulamaya bilirler tabi doktor bilir.

genelde üst üste düşük yapanlara verebiliyorlar kan pıhtılaşma sorunu yaşandığı için.

anladım tşk ederim açıklaman için
ya zaten ben bu gebeliimde başından beri hep tersliklerle uğraştım
kanda rubella pozitif çıkmiştı ben ondan olduğunu düşünüyorum daha patoloji sonucunu almadım ama

anladım tşk ederim açıklaman için
ya zaten ben bu gebeliimde başından beri hep tersliklerle uğraştım
kanda rubella pozitif çıkmiştı ben ondan olduğunu düşünüyorum daha patoloji sonucunu almadım ama

olabilir o zaman benim de kalbi duran bebeğim patolojiye gitmişti herhangi bir sorun belirtilmemişti sonuçta.

doktor ne diyor bu duruma rubelladan olabilir miymiş

olabilir o zaman benim de kalbi duran bebeğim patolojiye gitmişti herhangi bir sorun belirtilmemişti sonuçta.

doktor ne diyor bu duruma rubelladan olabilir miymiş

avitide testi istemişti onun referans aralığına göre ne kadr zamanda aldığımı yanı gebe olmadan öncemi gebeliktemi olduuna dair avitideye göre gebe olmadan önce almışım bebeği etkileme ihtimali yoktu sonucu göstermek için gittiğimde öğrendim zaten öldüğünü

avitide testi istemişti onun referans aralığına göre ne kadr zamanda aldığımı yanı gebe olmadan öncemi gebeliktemi olduuna dair avitideye göre gebe olmadan önce almışım bebeği etkileme ihtimali yoktu sonucu göstermek için gittiğimde öğrendim zaten öldüğünü

yani senin anlıyacagın muallaktayım

Başınız sağolsun, nolur kendinizi çok yıpratmayın istiyorsanız yeniden olur :KK43: Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..

Henuz bilinmior patoloji sonucunu beklioruz
benim yengeminde başına gelmişti. ilk çocuğunu sezeryanla yaptı.2. çocuğu hamileyken kalbi durmuş bi türlü nedenini sormaya cesaret etmedim onlar da patoloji yaptırdı mı bilmiyorum.kalbi duran bebeği suni sanci ile doğurtmuş doktor.yengem biraz hassas ve kuruntulu bir kişi üzülürse pek yemek yiyemez.bilmiyorum.psikolojisi ile ilgili bir durumu varmıydı. insallah çabuk düzelirsiniz.

benim yengeminde başına gelmişti. ilk çocuğunu sezeryanla yaptı.2. çocuğu hamileyken kalbi durmuş bi türlü nedenini sormaya cesaret etmedim onlar da patoloji yaptırdı mı bilmiyorum.kalbi duran bebeği suni sanci ile doğurtmuş doktor.yengem biraz hassas ve kuruntulu bir kişi üzülürse pek yemek yiyemez.bilmiyorum.psikolojisi ile ilgili bir durumu varmıydı. insallah çabuk düzelirsiniz.
Bende ilk cocugumu sezaryenle yaptim sanci ile dogurdum bunuda psikilojik oldunu sanmm olme nedenini oyle olcak olsa hamile kaldigina hic sevinmeyen ve istemeyen pskolojisi bozuk okadat kadin saglikli dogum yapabilior

Amin
Sagol canim allah sana yasatmasin
. Allah tum cocuklari anne ve babasina bagislasin. Cok uzuldum. Ben de bir dis gebelik yasamistim. Herkes hastaneden kucaginda bebekle cikarken ben elim kolum bos cikmistim. Cok aciydi ki senin acin cok buyuk tahmin edebiliyorum. Allah sabirlar versin.

Back
X