Yok olsam

azginakrep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
22
1
86
İstanbul
Ben nasıl yok olurum bilen bana yardım etsin çoçuklarımla başka bir şahir de nasıl yeni bir hayata başlaya bilirim her şeye sıfır dan başlamak ve aillemi söz de arkadaşlarım dan uzakta yenibir hayat eşime yıllardır söylüyorum ama benim kadar yürekli deyil kabul etmiyor ben de on dan habersiz çoçuklarımla kim senin beni tanımadığı benim de tanımadığım bir yerde yeni bir hayat yıllardır düşünüyorum aklıma ne fikirler geliyor ama çoçuklarım için korku yorum yanlız olsam çok kolay ama kaydirigubbakcemile5 kızlarım var onlara zarar vermeden nasıl yaparım her halde deliriyorum bunları yazman dan belli diyorsunuzdur klava: çevrem deki insanların yapmaçık çıkarçı beni kullanmaların dan bıktım hiç ses çıkarmazsam iyiyim az kendimi savunup söz söylersem kötüyüm artik ben de kendimin kötü olduğuna inanmaya başladım bunca insanlar eşimin ailesi benim ailem yanlış olamazya ben de ve eşimde bir sorun var her halde örnek annem ve kardeşlerime maddi manevi her zaman yanların da olduk ben eşim ama onlar bize aynı ilgiyi göstermedi annem beni hep ayırdı her konu da kardeşlerimin her zaman yanın da bana niye böyle yapıyorsun der sem bana mantıklı hiç bir cevap söylemez bana yaptıklarını yazsam inanmazsınız ben yaşadığım halde inanmak istemiyorum arkadaşlarıma gelince ben aramazsam beni asla aramaz gelmezler sorsam nedenini saçma sebepler fazla arkadaşım yoktu zaten şimdi 0 ben de aramıyorum şimdi yeni eve taşındım burda arkadaşım komşum olur umut ediyordum sonuç 00000 onlar beni ben onları tanımıyorum bir allahın kulu gelmedi tanişmaya karar verdim bende gitmiyorum ben de bir iticilik var ama ne doktora gidiyorum normalsin diyor ama hayatım aynı yanlızım her günüm aynı son :sm_confused:ağlamaktan yazamıyorum artık zaten internet bilgim yok hatam varsa özürdilerim

azginakrepcim istanbulda oturuosun zaten
sitede istanbulda buluşma yapıp çok güzel arkadaşlıklar kuranlar var
ben malesef hiç katılamadım ama sen burdan birileryle tanışıp kendine sosyal bi hayat oluşturabilirsin

Son düzenleme:
niye bu kadar üzülüyorsunuz ki?arkadaş ve komşu herşey demek değil.ne güzel kızlarınız varmış,alın onları çıkın dışarı.kışın sinemaya,alışveriş merkezlerini dolaşmaya gidebilirsiniz.yazında parklara,sahil kenarlarına falan.ooo vakit geçer gider.kitap okumak veya herhangi bir hobiyle uğraşmakta iyi gelebilir.
ben yalnız kalmayı çok seviyorum.zaman ancak bana yetiyor.
ailenize gelince,onlar sizin aileniz birşey yapıyorsanız karşılık beklenmeden yapmalısınız.Heleki anneme köle olurum.istediği kadar kullansın beni anne bu ama sıkıldığınız zamanlar arada bir kendizi
geri çekersiniz,bir iki bahane bulursunuz.gitmeyiverirsiniz,olur biter
kendinizi üzmeyin bu kadar... .

arkadaşım sen canın sıkkın belki herşey sana öyle geliyor.önce biraz sakin ol .neye canını sıkıyorsun ?ona buna ailene değilmi?nerde onlar dışardalar.sen nerdesin?evdesin.ne yapacaksın ?kapatacaksın kapını çocuklarına yoğunlaşacaksın .kendini mutlu et.yarın kendine veya mutfağına bişey al.mutlu et kendini.inan değmez geçen yılarına günlerine yazık.ilerde kafana çok vurursun neye üzülmüşüm diye.
ciddi söylüyorum .insanları artık olduğu gibi kabul et ve fazla bişey bekleme.sonra üzülürsün. şükür edebileceğin şeyleri düşün.sağlığın ,evlatların.....

seni çok iyi anlıyorum ama kendini bukadar üzdüğüne,ağlamaya değer mi. bulunduğun yeri terkedip yeni bir hayata başladığında ve yeni insanlarla tanıştığında bunları yaşamayacağının garantisi yok. bilmediğin bir yerde sıfırdan başlamak tahmininden daha zor birşey zaten. çocukların içinde alışılması güç bir durum olur bu. pişmanlıkta duyabilirsin. yok olmak yerine kendini ve bulunduğun yerdeki hayatını değiştirmeyi yani renklendirmeyi dene. zaman zaman hepimizin ailemizden, çevremizden, arkadaşlarımızdan uzaklaşmak istediği zamanlar oluyor. hepimiz ailemiz yada hayatımızdaki insanlar tarafından haksızlığa, vefasızlığa uğradığımızı düşünürüz. ailede olsa adil olamayabiliyorlar bazen. bunların seninde başına gelmiş olması senin kötü, yanlış biri yada hatalı olduğunu göstermez. eski komşuluk ve arkadaşlık ilişkileri kalmadı. akrabasıyla bile ayda yılda merhabalaşır oldu herkes. günümüzde herkes kendisiyle meşgul. kendi hayat kavgasında. bu yüzdende duyarsız ve sevdiklerine karşı ilgisiz herkes. seni aramamalarını ve boş mazeretlerini kafana takıp canını sıkma. çok değer verdiğin insanlar değillerse sende onları arama. bırak yokluğunu hissetsinler. kendine hobiler ve uğraşlar bulmaya çalış. bu tabiki bir dost sohbetinin yerini tutmaz ama doğru insanlarla yolun kesişene dek yalnızlık çokta kötü bir şey değil bence. seni yıpratacak insanlarla olmaktansa yalnız olmak çok daha akılcı.
kk da bolca vakit geçirebilir, zamanın nasıl geçtiğini anlamaz ve güzel arkadaşlar edinebilirsin. mutlaka kafa dengi insanlar olacaktır. kendini yalnız hissetme, burası büyük bir aile.a.s.

ıstanbulda oturan arkadaşlar buluşuyor. Sen de onların buluşmalarını takip edebilirsin. Ayrıca anladığım kadarıyla özgüvenin pek yok ve hep karşı tarafın adım atmasını bekliyorsun. ılla komşularının gelmesini bekleme. Bu zamanda zaten komşular birbirine pek gitmiyor. Sen arkadaş bulmak istiyorsan sen çaba göstermelisin. Yaşı yaşına uygun bir komuşuyu seç bir gün evine çağır mesela. Herşeyi karşı taraftan beklersen daha çok beklersin canım. Baktın çok sıkılıyorsun evde o zaman bir işe gir. Çocukları kreşe bırak veya bakıcı kadın tut. ış hayatında çevre edinirsin. Güvenin gelir.

canıımm kıyamam nolur üzülme

hep başıma gelmiştir iticilik zaten..

nereye nezaman gitsem insanlar hemen benden uyuzlanır..

burda bile oldu mesela

her neyse..

bence ilk başta kendini sevmelisin herkesi boş ver..

zaten bir sürü arkadaşın olmasıda gerekmez birtane olsun tam olsun :)

Üzülmeyin, niye yalnız olasınız? İki tane evladınız var, eşiniz var. Onlara kenetlenin. Siz yalnızım diye üzülüyorsanız, İstanbul'a çalışmaya gelmiş, anne babasından uzakta, bir dostu ahbabı olmayan, bekar hanımlar ne yapsın? En azından siz akşam yuvanızda yalnız değilsiniz :teselli:

seni anlıyorum cnm.gercekten bende bazen etrafımdakilerden coook sıkılıyorumm. hepsi yalakalıkla geciniyo ve ben bunalıyorum. bende cekip biryerlere gitmek cok istiyorum insanlardan uzak kalmak istiyorum. sadece annem ve kardesimle.. baska hic kimse olmasın istiyorum.

nereye gidersen git sorun olan ne varsa senin yaşamında seninle geliyor

yanlış anlamadıysam sen yardım etmeyi aktif olmayı seven birisin

bunu illaki komşuluklar içinde yapma kullanıldığını zannediyorsan sana huzur yerine huzursuzluk veriyorsa yapma
birçok kuruluşlar var yardıma muhtaç olan onlara yönelip bir dene
inanın kaçmak çözüm değil siz kendiniz olmaktan vazgeçmediğiniz sürece yapılanlar size hep ters gelir
haketmeyene verdikleriniz acı verir dayanılmaz boyutlara getirir

:enbuyukkk:Hepinize teşekkür ederim yazımı okuyup cevapladıgınız için bentam olarak kendimi ifade edemedim zannedersem klava:ben kimseden birşey istemem tek istediyim benim onlara gösterdiyim ilginin sevginin çok az da olsa bana gösterilmesiydi inanın fazlasıyla hak ediyorum ama allah da beni bu şekilde sınıyor diye düşünüyorum 10 yıldır çevremdeki insanları her zaman ilk ben ara ilk adımı ben atardım sözde arkadaşlarım ben ne organize edersem bana uyarlardı ailem de dahil örnek:içelim: altın günü piknik cokacimcoookbuna benzer günler ama ilk adımı ben atmaktan yoruldum şimdi birilerinin de bana ilk adımı atmasını bekliyorum tabi bu gidişle adım fılan atan olmayacak nedenini inanın bilmiyorum yan komşumu bile tanımıyorum oda beni apartman dakilerin çok azını tanıyorum çok azıda birbirleriyle görüşüyor ben olaya el atsaydım hepsi şu anda altın günü yapıyor olurdu bu vesileylede her kes birbirini tanır kaynaşırdı insanlar komşunun ne kadar kıymetli olduğunu kavrayamıyorlar bir tokat yemeleri gerek bence:mymeka:ben uzun zaman dır butun vaktimi çoçuklarımla ve eşimle geçiriyorum benim ikiz kızlarım var onlarla gezmelere gidiyoruz nereye gitsem yanımdalar eşimde her konuda bana destek oluyar artık bu günüme bakıyorum allah sağlık versin her şey boş ama bazen işte geçen 10 yılıma uzuluyorum ailem için çektiklerime arkadaşlarım içim yaptıklarıma inanın beni çok üzdüler beni anlamanızı beklemiyorum hiç bir şey yaşamadan bilinmez kk yazmaylada bitmez hatam varsa üzgünüm:Saruboceq:

canım oyle dusunme yanı her yaşa elbet uyarsın sende arkadaş grubunu değiştir.yanı şöyle kurslara yazıl ne bılım kendıne bır meşgale olacak seyler bul örnek kızların okuyorsa onların okulda aıle bırlıgıne falan gır boylece yenı arkadaşlar edın.eşin senın yanında zaten.komsu ve dığer arkadaşlarına da gerek kalmaz boylece.annen babana gelıncede farkında olduklarını sanmıyorum eşin varsa yanında onlarıda oyle kabul et yapacak bırsey yok bu yaştan sonra onları degıstırmen çünkü imkansız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…