- Konu Sahibi azginakrep
Ben nasıl yok olurum bilen bana yardım etsin çoçuklarımla başka bir şahir de nasıl yeni bir hayata başlaya bilirim her şeye sıfır dan başlamak ve aillemi söz de arkadaşlarım dan uzakta yenibir hayat eşime yıllardır söylüyorum ama benim kadar yürekli deyil kabul etmiyor ben de on dan habersiz çoçuklarımla kim senin beni tanımadığı benim de tanımadığım bir yerde yeni bir hayat yıllardır düşünüyorum aklıma ne fikirler geliyor ama çoçuklarım için korku yorum yanlız olsam çok kolay ama kaydirigubbakcemile5 kızlarım var onlara zarar vermeden nasıl yaparım her halde deliriyorum bunları yazman dan belli diyorsunuzdur
klava: çevrem deki insanların yapmaçık çıkarçı beni kullanmaların dan bıktım hiç ses çıkarmazsam iyiyim az kendimi savunup söz söylersem kötüyüm artik ben de kendimin kötü olduğuna inanmaya başladım bunca insanlar eşimin ailesi benim ailem yanlış olamazya ben de ve eşimde bir sorun var her halde örnek annem ve kardeşlerime maddi manevi her zaman yanların da olduk ben eşim ama onlar bize aynı ilgiyi göstermedi annem beni hep ayırdı her konu da kardeşlerimin her zaman yanın da bana niye böyle yapıyorsun der sem bana mantıklı hiç bir cevap söylemez bana yaptıklarını yazsam inanmazsınız ben yaşadığım halde inanmak istemiyorum arkadaşlarıma gelince ben aramazsam beni asla aramaz gelmezler sorsam nedenini saçma sebepler fazla arkadaşım yoktu zaten şimdi 0 ben de aramıyorum şimdi yeni eve taşındım burda arkadaşım komşum olur umut ediyordum sonuç 00000 onlar beni ben onları tanımıyorum bir allahın kulu gelmedi tanişmaya karar verdim bende gitmiyorum ben de bir iticilik var ama ne doktora gidiyorum normalsin diyor ama hayatım aynı yanlızım her günüm aynı son :sm_confused:ağlamaktan yazamıyorum artık zaten internet bilgim yok hatam varsa özürdilerim