yok sayılmak

hayatvehayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
292
188
103
Merhaba arkadaşlar,
Sorunun tam adını koyamıyorum, eşimin ailesinin evlendiğim ilk günden beri beni yok saymalarını kaldıramıyorum son günlerde. En kötüsü ise eşime karşı buz gibiyim, içten içe kızıyorum. ne yapacığımı bilemez durumdayım, herkese ve herşeye pozitif yaklaşan, hayatı seven biriyim ama bu konu beni yavaş yavaş bitiriyor.

Merhaba arkadaşlar,
Sorunun tam adını koyamıyorum, eşimin ailesinin evlendiğim ilk günden beri beni yok saymalarını kaldıramıyorum son günlerde. En kötüsü ise eşime karşı buz gibiyim, içten içe kızıyorum. ne yapacığımı bilemez durumdayım, herkese ve herşeye pozitif yaklaşan, hayatı seven biriyim ama bu konu beni yavaş yavaş bitiriyor.
Eşiniz sizi yoksayıyor mu? Ona göre yorum yapacağım.

sizi yok sayan kim varsa sizde onları yok sayın.
bişey mi anlatıyor dinlemeyin cevap vermeyin. işe yarayacaktır inanın bana.

bi yere gidilecek size sorulmadı mı mesela ben gelmiyorum madem diyebilinn.
size sorulmadan bişey mi alındı kullanmayın.

kimsenin sizin adınıza karar vermesine müsade etmeyin..

tavırlarınız değiştikten sonra ne oldu diye soracaklar size artık böyle işinize geliyorsa deyin.
ezdirmeyin kendinizi.

Merhaba arkadaşlar,
Ben yok sayanı hiç tanımam bile...

eşimin ailesinin beni yok saymaları
Eşinizin bu duruma yaklaşımı ne? Eşiniz ailesinin yanında sizi yoksayıyor olabilir mi?
Eğer öyleyse önce eşinizden başlamalısınız. Diğer türlü kalanını siz görmezden gelin emin olun daha kıymetli olursunuz.
Deveye diken diye başlayan bir söz var ya hee işte onu felsefeniz kabul edin.

sizi yok sayan kim varsa sizde onları yok sayın.
bişey mi anlatıyor dinlemeyin cevap vermeyin. işe yarayacaktır inanın bana.

bi yere gidilecek size sorulmadı mı mesela ben gelmiyorum madem diyebilinn.
size sorulmadan bişey mi alındı kullanmayın.

kimsenin sizin adınıza karar vermesine müsade etmeyin..

tavırlarınız değiştikten sonra ne oldu diye soracaklar size artık böyle işinize geliyorsa deyin.
ezdirmeyin kendinizi.
Teker teker cevap vereyim:
Kimse bana birşey anlatmıyor
Kimse bir yere davet etmiyor
Bana birşey alınmaz
Benim adıma kimse karar vermiyor
Benim tavrımı değiştirecek bir hareket yok
Tüm iletişim eşimle kurulur

Bana birşey alınmaz
Bunu eşinize belirttiniz mi peki, neden böyle diye...
Bir sorun warda benden mi saklıyorsun diye sordunuz mu eşinize?

Eşinizin bu duruma yaklaşımı ne? Eşiniz ailesinin yanında sizi yoksayıyor olabilir mi?
Eğer öyleyse önce eşinizden başlamalısınız. Diğer türlü kalanını siz görmezden gelin emin olun daha kıymetli olursunuz.
Deveye diken diye başlayan bir söz var ya hee işte onu felsefeniz kabul edin.
Eşim ailesinin yanında beni yok saymıyor, yüceltir tam tersi ama eşimin beni dahil ederek sürekli onlarla program yapması beni üzüyor. Herşeyin farkında, haklı olduğumu biliyor ama pasif kalıyor bu konuda.

Bana birşey alınmaz

İnsanlarla iletişim kurmuyor olabilirsiniz.
Kimsenin size bir şey almasını beklemeyin zira insanların hayat felsefesi kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez şeklinde. Kazınız var ve verecekseniz bilemem tabii...
Sizin adınıza kimsenin karar vermemesini dert görmüşsünüz ama bu özgürlük için kimler neler neler yapıyor. Bence bir insanın kendine adına karar verebilmesi paha biçilemez.
İletişimin eşinizle kurulması yine ortada sebep yok ise cool bir tarzınız varsa ondan olabilir.

Eşim ailesinin yanında beni yok saymıyor, yüceltir tam tersi ama eşimin beni dahil ederek sürekli onlarla program yapması beni üzüyor. Herşeyin farkında, haklı olduğumu biliyor ama pasif kalıyor bu konuda.

Bakın aslında eşiniz sizin adınıza karar veriyor. Sorun zaten burada. Pasif olmasında.
Eşinizde ailesine karşı bir yaranma çabası var. Bu işte eşiniz dik duramayacak gibi. Duruşunuzu siz belirlemelisiniz.

Eşiniz program yaptığı zaman uymayın o zaman.

Canım keşke bana sorsaydın, benim başka planım var deyin

Veya sadece "canım istemiyor" deyin.

Çok basit

CANIM İSTEMİYOR

Bu kadar...

Eger esin aracigili ile seninle iletisim kuruyorlar ise hic muhattap olma. Yani örneğin. Esin gelip sana, bugun bu yapilacakmis derse, sende dersinki kim ne istiyorsa gelsin bana kendisi desin sen degil.
Bosver. Takma. Kocanla kendi arana bak. Senden uzak ALLAHA yakın

Bunu eşinize belirttiniz mi peki, neden böyle diye...
Bir sorun warda benden mi saklıyorsun diye sordunuz mu eşinize?
Ben yok sayanı hiç tanımam bile...
sizde onlari yok sayin
Ama nasıl olacak bu, koyun gibi peşindeyim eşimin - bir itiraz etsem, ikinci durumda ne olursun yapma der, kıyamıyorum ben de. Ne hastalıkta ne sağlıkta, bir geçmiş olsun yok bir gözün aydın yok.

Eger esin aracigili ile seninle iletisim kuruyorlar ise hic muhattap olma. Yani örneğin. Esin gelip sana, bugun bu yapilacakmis derse, sende dersinki kim ne istiyorsa gelsin bana kendisi desin sen degil.
Bosver. Takma. Kocanla kendi arana bak. Senden uzak ALLAHA yakın
Bunu yapıyorum zaman zaman ama bu sefer eşim çok üzülüyor. arada kalıyorum bu sefer ama asıl nokta ben eşime karşı da buz gibiyim.

Bunu yapıyorum zaman zaman ama bu sefer eşim çok üzülüyor. arada kalıyorum bu sefer ama asıl nokta ben eşime karşı da buz gibiyim.
Ozaman arada kalmasin oda. Ailesine desin ya karimin varliginida kabul edersiniz yada benimle laf gondermeyin desin.
Belki esine karsida duzelirsin eşin biraz arkanda dursa

Bakın aslında eşiniz sizin adınıza karar veriyor. Sorun zaten burada. Pasif olmasında.
Eşinizde ailesine karşı bir yaranma çabası var. Bu işte eşiniz dik duramayacak gibi. Duruşunuzu siz belirlemelisiniz.
Eşim çok duygusal, yeğenimi özlüyorum der, sen git derim ne olursun gel der.. ama ben eşime olan saygımı da kaybettim son zamanlarda

Ozaman arada kalmasin oda. Ailesine desin ya karimin varliginida kabul edersiniz yada benimle laf gondermeyin desin.
Belki esine karsida duzelirsin eşin biraz arkanda dursa
Öyle bir durum ki, bir kaç yıl önce bunu söyledi, aylarca görüşmedi ama kimsenin umurunda olmadı durum

Back
X