- Konu Sahibi cimcime1242
ya bende hamilelikten hassasiyet var ya onda bi anormallik, kaynanam soğuk bir insan bana hiç kızım filan demez anca insan içinde belki hiç ilgi alakası yoktur, hamile kaldığım ilk duyduklarında ağlamalar zırlamalar sonra herkes köşesine çekildi çok şükür sıkıntılı bi hamileliğim olmadı şuana kadar. Onuda geçtim her gördüğünü alıyo bebeğime tamam alsın babane ama ben bikez ona kızına alıyon gelininede al da giysin dedim şaka yollu ben gelinime aldığımı aldım şimdi kızıma alıyorum dedi aldığı da düğün esnasında alınan şeyler.Yani insanı kendinden iyice itiyo şimdi benim sırt ağrısı sıkıntılarım var bugün iftara davetliyiz eşimin amcasına geçen hafta söyledi gelin diye eşimde ben c.tesi geç saate kadar çalışıcam gelemeyiz dedi bende sevindim çünkü çok fazla oturamıyorum uzanmak istiyorum tam aa olsun filan derken pat kaynanam cimcime gelir sen gelmezsen (tabi isterse yarım ağızla) yani gelicek der gibi bende kalakaldım arıyo beni gelcen mi anne iyi olursam gelirim diyorum bu kez eşime soruyo gelcek mi oda aynı şeyi söylüyo gitmezsem bir ton laf edicek biliyorum off ya off ne yapsam gidip biraz oturduktan sonra iyi değilim gidelim mi desem acaba çünkü gece yarısına kadar oturuyolar gittikleri yerde birde kandil evimde ibadet etmek istiyorum onlar bi dua bile etmiyolar ne yapsam ya akıl verin bana